Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    tak sem to icq dej cely a mi se ti omluvime
    • Re: icq

s tim bych souhlasil pokud ho sem dáš do zejtra 6.12. tak se ti tu všichni omluvíme
    • kaja01

Re: icq

mas uplnou pravdu!! *15* *15* *15*
  • kaja01

nic

Hele hackere ja vim kdo ses i kdyz nevis kdo jsem ja.Chceš se dozvědět víc????? *1*
    • Re: nic

Jasně že chci to icq sem potom dám aby všichni věřili
      • kaja01

Re: Re: nic

ale něco za něco jo? *1*
        • Re: Re: Re: nic

Já možná taky vim kdo seš a co za co???
          • kaja01

Re: Re: Re: Re: nic

jestli vis kdo jsem tak ses teda mrte borec.ale ja vim kdo ses ty ! *1*
  • borec co mrda s annou s robb

dej posledni tri cisla a si borec kdyz nedas tak nedas verin ti ze ho mas *16* *4*
    • kaja01

Re: borec co mrda s annou s robb

Hele nehrajte si všichni na borce když na to nemate.Kdyz chce nekdo neco najit vždy nejde je se trochu snažit.Jak se rika-kdo hleda najde -je mozny ze hacker to icq ma ale je mozny ze taky ne vite jak to chodi.
      *3* *3*
  • AnnaSophia Robb

Lidi tak si mi nevěřte mě je to jedno icq zní 286537 ale ty poslení 3 číslice si musíte domyslet
    • kaja01

Re: AnnaSophia Robb

hele proc jsem nedas ti tri posledni cislice kdo ti ma pak verit ale je mozny ze ho mas ale taky neni to nikdo nevi.Pridej ti tri *13* *13*
    Vy volové když ho jsem dám a bude pravý tak to všechno odvoláte a věřejně se mi tady všichni omluvíte berete to????????
    dej nam to icq tady ti nikdo neveri tak ho napis *16* *16* *16* *16* *16*
  • stach

debil

ty vole heckeře..jestli si myslíš že ti to někdo sežere, takjseš pěkně ubohej...Taky můžu říst že mám tel. na Fernanda Torrese nebo na Steveho Gerrarda.A myslíš že t ito někdo sčvachtne když to nenapíšeeš????A ten co jo, tak je pěkně najivní..A taky myslim že AS Robb na nějaký ICQ nemá moc času..Takže bysis to mohl trošku srovnat v hlavě, a nemyslet si, když tady napíšdeš řečnickou větu, že ti to sežerou všichni *13* *13* *13*
    • kaja01

Re: debil

Máš pravdo jestli si ten hcker myslí že ho má tak se mu to asi zdááááá!!!!!!šulin jeden posranej *1* *1* *1* *1* *1* *16*
    • Re: debil

Ty vole tak si mi nevěř mě to je fuk ale mám a je mi jedno co si kdo myslí no možná nemá moc času to taky vím a v hlavě to mám srovnaný vole
  • AnnaSophia Robb

čus zdravim všechny fanoušky této velmi hezké herečky a dneska už vám všem můžu říct že se mi konečně podařilo získat icq této hezké dívky věřte nebo neee je to tak *3* *5* *14* *4* *4*
    • Rdanecekborecek

dač?"pls! *4* *4* *4*
    • Re: AnnaSophia Robb

tak chvalne napis ho sem pokud ho nenapises tak ho nemas kapisto
      • Re: Re: AnnaSophia Robb

To by mohl říct každý ale fakt ho mám kapišto
        • Re: Re: Re: AnnaSophia Robb

tak jo verim ti napis mi ho a ja dokazu ze mluvis pravdu
          • Re: Re: Re: Re: AnnaSophia Robb

Moc se mi ho tady nechce vystavovat na veřejnosti to by bylo moc snadný ho získat a já to snadný rozhodně neměl
  • AnnaSophia Robb

Tak co dá mi z vás někdo to icq Anny???? jestli ho někdo vůbec má můžu vám za něj dát icq jiných herců např. z filmu Transformers hlavního hrdiny Shia LaBeouf a jeho fakt velmi hezký!!!! parťačky Megan Fox v případě zájmu mě kontaktujte na email pepos12@seznam.cz zdar *3*
  • kecám

jáj lidi jsem si z vás děal srandu, si myslíte žezrovna já mam ICQ od Anny...vy jste ale najvky *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit