Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: hacker je trapný jak jeho koule:D

hele nemaš vubec zač. *15*
  • Re: Re: hacker je trapný jak jeho koule:D

dík za podporu místo aby byli rádi že jsem dám icq tak maj ještě blbý keci
  • Re: Re: hacker je trapný jak jeho koule:D

dík za podporu místo aby byli rádi že jsem dám icq tak maj ještě blbý keci
  • Re: Re: Re: Re: něco newim co

jsi pěknej kokot ty jeden debile blbej spíš takový vypatlanci jako ty nešahají nikomu po kotníky vocasi
  • kaja01

Správa pro já a stacha

Jste oba vyjebani kokoti *15* *15* *16*
  • kaja01

Re: hacker je trapný jak jeho koule:D

A jak ty to vis co kdyz ses ty peknej kokot co nic neumi vid ty čuráku,měl by ses hackeroj omluvit ty PRASOMRDE- *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: něco newim co

no jasně že nemáš...sráči a zmrdi, jako ty nešahají nikomu ani p kotníky *1* *1* *1* *1*
  • hacker je trapný jak jeho koule:D

no to snad není pravda...někdo v americe si zalží účet, kde je napsáno A Robb a hned si myslíte že je to Anna, co když je to druhý hacker co se za ní vydává a nebo je to nějaký člověk se stejným příjmením a počátečním písmenem jména A(Alice, Alex,...)...být já slavný a fanoušci získali mé ICQ tak bych se z toho zbláznil *5* *15*
  • Re: Re: něco newim co

no na tebe asi nemám coooooo *1* *1* *15*
  • kaja01

Re: něco newim co

Hacker je pěknej sráč a zmrd *1*
  • Re: něco newim co

za 1) takže ty mi chceš říct že jsi mi nikdy nic špatnýho neřekl joo?? že si nechtěl to icq atd. 2) icq jsem vám všem poskytl veřejně a newm co ještě chceš kdyby si byl jako ona asi by si do profilu icq taky nenapsal o sobě všechny informace to by potom bylo hodně jednoduchý ho najít neeeee a newm proč by se měl toncekp6 nějak chlubit když ho mají všichni to by taky mohli říct takže si to srovnej!!!!!!
  • stach

něco newim co

tak za 1)Newim proč bych se měl omlouvat, páč jsem nikdy nic takovýho nenapsal...za 2)ICQ A Robb, který nemá žádný bližší informace může založit každej z nás, a že toncekp6 napsal že s ní už mluvil může říct jen proto aby jste mu všichni záviděli....
  • vec

budete si myslet ze si delam srandu ale uz mi odepsala takze to asi bude ona takze kdo se Hackeroj neomluvil tak at chcipne
    Čau lidi ještě k tomu icq Anna tam moc často není jooo(to víte herečka)a taky je tady ten velkej časovej rozdíl já osobně jsem s ní mluvil jenom jednou a to ještě hodně pozdě takže buď te trpěliví p.s. ještě bych rád slyšel omluvu od uživatele jménem stach!!!!!! jinak ty omluvy beru všechny
  • omluvy

V poho lidi ale některé nadávky byli hodně drsný ale asi jsem vás tak neměl tolik napínat beru to o.k. *3* *5*
  • Promin

Hackere já hlavně se tady omlouvm za všechny i za sebe
  • kaja01

SORRY

Hele hackere fakt sorry ze jsem ti neveril-ja vim ze je to neodpustitelny ale snad mi odpustis-SORRY-fakt promin *9* *3*
  • Re: Re: Sorry hackere

njn taky bych zapomněl dík vám oboum a co ty další řekli ste že jestli ho tam daj tak se jim veřejně omluvíte že bych tady něco od vás viděl to nevidim *1*
  • Re: Sorry hackere

V poho příjmám no a taky poděkuj kámošovi 14
  • Sorry hackere

jak tak vidim tak si měl pravdu takže fakt sory za vše co sem řek a dík *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit