-
fan web
hoši to mě taky napadlo udělat fan web každopádně bych šel do toho s váma bylo by to super -
Re: Re: Re: Re: Re: pravda
Kdybi sme chtěli mít oficiální,museli bysme se dohodnout s jejím manažerem. Tohle je asi největší problém...Ale kdybi to vyšlo,mněli bysme fakt hodně možností...a kdo ví,třeba i rozhovor pro web fanklubu...tj osobní setkání...co vi na to? -
Re: Re: Re: Re: pravda
a pak bysme jako delej fanklub zjistit fakt nějakej opravdovej kontakt, kterej je jistej na AS Robb -
Re: Re: Re: pravda
Už se oto debatuju s jedním klukem...Napadl mně oficiální český fan web,vztvořit baanery a rozesít je po celím internrtu... -
Re: Re: pravda
jo souhlasim a co stím uděláme -
Re: pravda
A s tim je právě potřeba něco udělat. -
pravda
přesně....kdyť já sem viděl most do země terabithia a abych věděl kdo to je tak jsem se díval na zadní stranu dvd....když se někoho ptám jestli ji znaj, tak neřeknou kdo to je, ale co toje debílci.... *9* -
...
Podle mně si tato pěkná a talentovaná herečka zaslouží svůj vlastní fanweb s koncem adresi .cz .A ne? Lidi znaj jen ty herce,co maj přes celej obal jméno...Tuhle herečku znají lidé jen od vidění...A to si podle mně nezslouží... -
Re: Re: Re: řešme AS Robb
Jo to já taky doufám že se mi o ní bude zdát prej ti 12 je to tak -
Re: Re: řešme AS Robb
o to se tady celou dobu každej snaží ale zatim to nejde......Sem dneska vyřízenej z toho ping-pongu, mě bolej nohy jako kráva.....Doufám že se mě bude zdát O AS Robb *4* -
Re: řešme AS Robb
moje řeč kámo -
řešme AS Robb
Lidi icq už jsem vám dal tak už se konečně přestaňte hádat a nadávat si a pojďme se konečně bavit o AnněSophii Robb které tady určitě tak všichni fandíme a vykašleme se na předem hloupé a blbé nadávky a nesmyslné témata mimo ní díky *3* *5* -
Re: Re: Re: Re: sráči
nebudu to říkat nikomu vzlášť to platí na všechny přestantě se do piči hádat kuli takovejm pičovinám -
prdel
do prdele proč tady pořád všichni řešíme takový debility a normálně se nebyvíme o AS Robb....a pokud tady ode mě budou něějaký příspěvky s chybama tak to psal múj malej bratr, tomu je 12 -
Re: Re: Re: sráči
jemu to řekni *5* *5* -
Re: Re: sráči
vy ste fakt degeni hádat se jak malí děti kuli takovejm píčovinám -
Re: sráči
tak jo je mi 17 a jsem z Ostavy, kdy přijedete? Těším se až napíšeš, protože hacker a 555 je na 99,99% jedná a ta samá osoba *3* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: účet
no tak ti byd takových 10..asi:D a my jsme v poho, ale ty ne *13* -
Re: Stach je sráč
jo a hele ten t vuj kamaradi pochibuju ze kixbox je lepsi nez musado tak prestan mrdko -
Re: Re: účet
hele ty mrdko nevitahuj se dit ti musi dat prez drsku i 5letej kluk *15* *15* *15*