-
Re: Vízva
to kecas kde by si ho sebral sis ho vymyslel a budes se za ni vidavat -
Vízva
Lidi. Vimněním kontakt na AnnuSophii Robb za ICQ Vannesy z Muzikálu. Funkční a POUŽÍVANÉ -
Re: Re: Re: Re: zdar
jo tak v klidecku ale tak no ja nwm nechame toho proste podame si ruce sice nwm jak ale tak co takze uz je to v poho -
Re: Re: Re: zdar
Tak když to víš,tak to nemusíš hned nasrat na net. -
Re: Re: zdar
a ty neco vis nebo umis kdyz ses tak chytrej no mozna jo ale co se do me seres ty vole proste se mi libi kurva a co jako omlouvam se vsem ostatnim ze sem pouzil vulgarni slova ale nejde to -
neumim v dabingu nemam v americe a myslim ze na ni nemam a co jako ty si myslis ze na ni mas nebo co -
Re: Re: Re: zdar
jo... -
to se ptas me nebo co -
Re: zdar
Mám pár otázek. 1. Umíš mluvit Americkou Angličtinou???
2.Slyšel si jí mluvit s dabingem nebo v originále???
3.Máš zelenou kartu?
4.výš kde bydlí???
5.Ty si myslíš,že na ní máš??? -
Re: zdar
von bude snad druhej díl kde bude žít Lesli -
Re: ana sophia robb
www.filmax.cz tady to je -
zdar
chtel bych vedet jestli ve 2 most do zeme terabithia bude zit AnnaSophia Robb protoze ji mam fakt rad asi se prestehuju do ameriky -
zdravim
je to moc pekna herecka vydel sem ji hrat most do zeme terabithia ale bylo spatny jak tam umrela ale sem jeji velkej fanda *14* *9* -
Re: Re: Re: Osudy ve filmch
kdo je blbej!! -
hm..dik
no dekuju..ale na tech strankach box.sem byla taky.ale tam je hnusna kvalita..obrazu.a zvuk..de dopředu..že to je uple hnusny..nevite..nekde jinde.kde by se to dalo skoknout??já vim na hbo..to davaj často.ale nemáme kabelovku doma..moc vám dekuju..za rady..budu fakt rada když mi helfnete.,.kuju..chci o moc te nfilm videt!!hlavne ten konec.jak furt tady o tom basnite *7* budu moc rada když mi pomužete -
anna sophia robb
videl sem ji hrat v mos do zemne terabithia a uplne mne doj.ala akorat je skoda ze nakonci umreka a navic je moc pekna buchta *14* *14* *14* *5* *1* -
Re: ana sophia robb
http://bo.cz/video/5392effeb8f18fda 755
tady by to melo jit!! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ICQ AnnySophie
to já teda taky si vem ten časovej rozdíl
když je tady 8:00 večer tak tam je 12:00 odpoledne!! *1* *1* -
ana sophia robb
nevíte pls..kde slhlednou online jeji film most do země terabithia,?chtela bych ho muc ky videt..pls..odepište mi nekdo!! -
Re: Re: Re: Re: ICQ AnnySophie
Takovýho idiota,co to neví bych chtěl vidět naživo *1*