Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaja01

Re: Re: Re: Domov

jj tak dobře už tam jdu *1*
  • Re: Re: Domov

díík za snahu já to taky zkušel najít na nějakých amerických stránkách ale přesněji jsem toho moc nezjistil tak se tam kdyžtak koukni a napiš mi ty americký stránky já se tam na to taky podívám dík
  • kaja01

Re: Domov

zkoušel jsem to zjistit ale asi je to záhada,ale mohl by jsi to skusit na nějakých amerických stránkách tam to bude!!!!!! *1*
  • Domov

čau nevíte kde přesně bydlí Anna já si myslel že se odstěhovala z Denvru do L.A. ale nevim to přesně možná jo možná ne když tak jsem napište i ulici adt.
  • kaja01

Pravda

Je to pravda kašleme na to- SORRY- ale každej může říct svůj názor-Tak co je něco nového o kolo AnnySophie????? *1* *1* *1*
  • wendy92

Wow

je fakt dóóóst hezká.... *14* *14* *14*
  • hádky

čau lidi nevim proč se tady pořád hádáte každej může mít svůj názor samozřejmě ale taky by to mohlo jít bez nadávek a urážek tak se konečně poďte bavit o Anně které tolik tak všichni určitě fandíte joo a myslim že na to abychom se s ní mohly setkat máme asi všichni stejnou šanci *9*
  • kaja01

Re: Re: nojooooooo

no jo prosimte trapacku bez to zkouset jinam na nas si neprijdes!!!! *1*
  • kaja01

Re: kurva!!

tak at sem ten kokot nepise!!!!! *1*
  • zuzyk15

kurva!!

můžete mi říct co to tady vy dementaci zkripleny řešíte..vy asi si myslite že anna sophia robb bude jezdit do česka..ta más dost práce přes den..a ješte aby jela do nakýho divadla..kdyžtak možná do prahy.. *15* ale ne do plzně nebo tak td.. *13* a to je i jasny že si to vymejšlí,.to by pak tu mohl napsat každej
  • Re: nojooooooo

curaku ses mi upe u rite
  • Re: Re: ddd

presne kamo presne *1* *1* *1* *1* sem rad ze sem te zas videl
  • kaja01

Re: Re: ddd

to mozna chodi na nejaky trapaky!!!!!! *1*
  • kaja01

nojooooooo

Jestli umíš hrát tak jako nadávat,Tak to musí bejt tragédie to hraješ nějakejm bezdomovcům pod mostem neee trapaku tak to tady nezkousej kdyz nenepis ani v jakym divadle hrajes-tak to znamená ze v zadnym nehrajes tak to tady nezkousej TRAPAKUUUU!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: ddd

chodi tam Donutil
  • Re: Re: Re: Re: Re: ddd

tak za prvy vy vilizanci hraju a mam o 10 procent ze se sni potkam nez vy kurvy zasrany
  • Re: Re: Re: Re: ddd

jo asi to tak bude moc si mysliiii
  • kaja01

Re: Re: Re: ddd

Víte proč to neřekne protože v žadným nehraje protože na to nemá!!!!!!! *13* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: ddd

Přesně tak moje řeč naprosto souhlasim
  • stach

Re: ddd

víš co.... to divadlo je městský ale jestli je to město jako jičín nebo jako hradec to radči neřekne..jestli někde vůbec hraje a je čech...mě řekni jakej čech se dotane třeba k johnymu deppoj...skoro nikdo!!!!!a pochybuju že z tebe bude novej tom cruise

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší