Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: FF Zlín 2009

ty si jí viděla?
  • časopisy

ze zvědavosti se podívám do nových čísel časopisů Bravo, Popcorn, Dívka, atd.,až vyjdou. A jestli tam nebude nic o téhle herečce, nebo jenom miniodstaveček, tak to už nebude tragikomický, ale rovnou tragický.Doklad, že v téhle zemi jsou média na ůrovni žumpy, jak na to upozorňují některé osobnosti.Protože ignorovat holku, která mezi nejmladšími herci patří do elity, je prostě nepochopitelný.Při svým postavení se klidem mohla naší zemi vyhnout.
  • trifi

Re: FF Zlín 2009

Útěk jsem sice zatím neviděla, ale půlhodinový pokec s AnnouSophií stál fakt zato *14* Ani mi pak nevadilo to nocování na otrokovickém nádraží *1*

A ten krásný vzkaz na krásné fotce... *14* *1* *5*
  • Re: Re: Re: neoficiální stránky

ani oficiální anglické stránky nejsou nic moc
  • Re: Re: neoficiální stránky

myslel jsem budoucí oficiální stránky ale už vím že z nich asi nic nebude
  • FF Zlín 2009

Tak se přiznejte, kdo na festivalu byl, kdo potkal AnnuSophii a kdo viděl Útěk na horu čarodějnic!!!
  • Re: české webové stránky

stránky pracují jak mají
  • Re: neoficiální stránky

Nevím, které stránky myslíš, ale asr.webz.cz fungují jak mají.
  • karule

mlada fronta dnes

ty dny s annousophii byl fakt boží byla jsem tam oba 2 dny a mluvila jsem s ní je to fakt můj miláááááááááášek *14* jo a kupte si mladou frontu dnes (vyšla dnes ve čtvrtek)je tam rozhovor s annousophií tak se mrkněte je fakt božíííííííííí *14*
  • trifi

Díkybohu za Zlinfest...

No tak když se mi díky zlínskému festivalu povedlo osobně pokecat s mým 3. nej hercem, Haley Joel Osmentem, myslela jsem si že mě nic lepšího v Česku potkat nemůže... Heh a oni letos přivezou do Zlína AnnuSophii, moji nej herečku... No to si snad dělají... :))) Když jsem s ní dneska (včera :D ) viděla 2x live rozhovor na ČT24, úplně mě zaplavil pocit euforie, ta holka je fakt úžasná bytost, prostě výjimečný člověk...

A tak jsem se rozhodla jet zítra do Zlína (ehm, nevím jak to vysvětlím v práci :D ), prostě si tuhle šanci nesmím nechat utéct...

Držte mi pěsti :)
  • Senzace

jestli je to pravda, že je tady, tak je to bomba. Protože tahle herečka není žádný béčko. Je oblíbená, respektovaná a jako jedna z mála může konkurovat Dakotě Fanning, kterou mimochodem velmi obdivuje......tak jak to, že už nejsou plný časopisy a noviny informací o ní. *16* . Když můžou psát o kdejakých hňupech, ze seriálů atd. Jsem zvědav, jak se to vyvine, protože, to už by bylo tragický, kdyby o ní nevyšly nějaký články a rozhovory s ní. *9*
  • Aaa:D

Dnesjsem ji osobne potkala mami sni fotku..:D chvily jsme s kmoskama sni pokecali..a je uplne v pohode:)..Hej fakt jeste ze ve Zlíne ten Festival je:) ..
  • Re: Re: Re: zlín

Ano bude tam...A PROTO KAPITULUJI NA JEJÍ ZKONTAKTOVÁNÍ.podle mně už to očividně nemá cenu,jelikož se řadí k hvězdám Hollywoodu a bylo by to stejné,jako zkontaktovat Toma Hankse...
  • Re: Re: doba pobytu

Ahoj... ale dívala sem se na oficiání stránky festivalu a tem je že AnnaSopha tam bude od 2.6 do 3.6
  • karule

Re: doba pobytu

ne bude tam jenom 1.6. v kine bude uvadet ten film most do zeme terabithia sice ho mam doma ale bude tam moje laaaaaska takze jo a bude to kino ve zlatem jablku

PS.nejsem lesba ale miluju ji *14*
  • karule

Re: Re: zlín

v sobotu
  • doba pobytu

cus chtel jsem se zeptat jestli tam AnnaSophia Robb bude po celou dobu toho festivalu od 31.5. do 7.6. ??????????????????????
  • Re: zlín

cus hele kdy vysla ta mlada fronta dnes??????
  • karule

zlín

annasophia bude od 31.5. až do 7.5. ve zlíně je tam nějaky festival lístek stojí jen 20 kč a da se koupit ve zlatem jablku tak na co tady ještě čekáte váš sen se s ní setkat mate na dlani tak neváhejte miluju ji a ja si to teda ujít nenechám více podrobností je v mladé frontě dnes *14*
  • neoficiální stránky

Chtěl bych se zeptat jak pokračuje vznik těchto stránek jestli to někam pokročilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit