-
Re: Re: útěk na horu čarodějnic
jjj já se koukal na csfd.cz a tam je napsáno ,že na dvd to vychází 9.9.2009 -
Re: útěk na horu čarodějnic
na boxofficemojo je napsáno rok 2009, žádný přesný datum, na IMDb není napsáno vůbec nic, akorát český název. -
Re: Vízva
hej to icq nemam,ale hrozně bych chtěl icq na Anna Sophia Rob ja se totiž doní zabouch *14* hej pls pošli mi ho *9* -
Re: Re: zdar
hej mě se hrozně líbí ale potřeboval bych na ni icq *14* -
útěk na horu čarodějnic
Čau lidi nevíte jestli ten new film útěk na horu čarodějnic byl v kinech??? já jsem se koukal na různý programy kin konkrétně na Prahu a nikde ho tam nehráli je možný že vyjde pouze na dvd -
Re: Re: Re: AnnaSophia Robb
Jo...ta vůbec není špatná *3* -
Re: Re: AnnaSophia Robb
Mě se teda nejvíc líbila Krvavá sklizen.. *4* -
Re: AnnaSophia Robb
A kolik filmů s ní si jen tak pro zajmavost viděla? -
AnnaSophia Robb
V Karlík a továrna na čokoládu hrála tu holku jak mocz žvejkala:D ale co sejí potom stalo to bylo hustý! A nejlepčí byla v Mostě do země Terabitia. škoda co se jí stalo! -
Re: AS
máš pravdu furt jen Efron a ostatní! AnnuSophii mám ráda nejlepčí byla v mostě do země Terabitia *14* Ale prostě v Bravu popcornu a tak není pro ni místo! *9* -
Protože ty časopisy píšou poro malé blbé fanynky *3* *3* -
Re: Re: annasopia robb je nej
no pracuje se na tom...a hlavně máme už první podklady k rozjetí neoficiálního fanklubu... *3* jo a s tou amerikou to bude trochu problém...vona by v tuto dobu a přes prázdniny měla natáčet film *1* tak bych bejt tebou hledal na place walden brows *1* zatim *1* -
LIDI!!!
Zdravim...chtěl bych zopakovat výzvu pro ty,co se chtějí stát realizovateli (zatím)neoficiálního fanklubu AnnySophye Robb pro čr a sr...pokud bude dotaz či byste se někdo chtěl přidat,napište mi na rimnac2@seznam.cz a doporučuji stránky www.asr.webz.cz zatim:) -
Jo to je přesně ono o těchto výše zmiňovaných hercích se v časopisech nikdo nic nedozví protože se o nich v naší zemi nikde nepíše zná je pouze ten kdo je někde viděl např.ve filmu a chce je víc poznat ostatní mají smůlu a proto už je to nějaká doba co jsme se rozhodli udělat oficiální český fanklub (uvidíme jak to dopadne) abychom tuto hezkou a talentovanou herečku u nás v ČR zviditelnili a předveli jí jak těm kdo už jí třeba znají (a chtěli by vědět více informací) tak těm kdo ještě ne -
AS
tahle herečka je stejná nešťastnice, jako moje oblíbená Dakota Fanning.Hraje v dobrých filmech, kritici jí obdivujou, v hereckým žebříčku ve své věkové kategorii tvoří špičku....ALE v Čechách po ní neštěkne ani pes. V časopisech,kam se člověk podívá Bravo , Popcorn atd, všude Zac Efron, Vanessa Hudgens a další mýdlový hvězdy, které jsou o několik tříd níž.....já to pořád nechápu.Další u nás ignorovaní herci jsou Abigail Breslin, Saoirse Ronan(obě nominované na Oscara), Josh Hutcherson, Freddie Highmore, Elle Fanning....ale bohužel je zná málokdo....my žijeme v opravdu podivné zemi *7* -
Re: annasopia robb je nej
No jestli se nám povede udělat a hlavně schválit první oficiální český fanklub (už na tom dlouho pracujem a konečně by to mohlo vyjít) tak se snad nějací nový fanoušci najdou a ohledně té adresy jednu jsem našel ale nevim to jistě jestli to je její -
Re: zdar
je mi to moc líto ale most do země terabithia asi nemá pokračování a když jo tak tam leslie (annasophia robb) nebude a navíc je to podle knížky jestli nevíš takže to určitě nebude mít pokračování *9* *9* -
annasopia robb je nej
ahojky lidi jak vidím tak annasophia ńemá moc fanoušků ale ty co má jí jsou věrní a poprali by se jen aby zjistili její adresu ja to řeším takhle : v americe mám kotra kmotru a sestřenku takže k nim pojedu na prázdniny a pak............. třeba se někde uvidíme s annou a já v to věřím navíc jí píšu na její narozeniny dopis takže .......... doufám že odepíše *14* -
Re: Re: Re: Re: Osudy ve filmch
No realita je asi taková .. Všichni máme stejnou šanci.. Narovinu neni asi moc vysoká.. Pochybuju že má nějaký icq .. A když jo podle mě se nedostane do rukou lidem jako jsme my .. Takže řekl bych to takhle .. Učte se AJ děcka a až z vás budou bylangvici a dostanete se do U.S.A mate celkem vysokou sanci na to ze s ni treba pokecate .. Ale musite mit stesti tak GL . -
Re: Re: Re: Re: Re: zdar
To přejde tohle je dosti pomíjivé .. :) .. Najdes si holku a bude lepsi protoze nebude tak daleko .. *3*