-
Sorry hackere
jak tak vidim tak si měl pravdu takže fakt sory za vše co sem řek a dík *5* -
-
Re: Sorry hackere
V poho příjmám no a taky poděkuj kámošovi 14 -
-
Re: Re: Sorry hackere
njn taky bych zapomněl dík vám oboum a co ty další řekli ste že jestli ho tam daj tak se jim veřejně omluvíte že bych tady něco od vás viděl to nevidim *1*
-
-
-
SORRY
Hele hackere fakt sorry ze jsem ti neveril-ja vim ze je to neodpustitelny ale snad mi odpustis-SORRY-fakt promin *9* *3* -
-
omluvy
V poho lidi ale některé nadávky byli hodně drsný ale asi jsem vás tak neměl tolik napínat beru to o.k. *3* *5*
-
-
Promin
Hackere já hlavně se tady omlouvm za všechny i za sebe -
Čau lidi ještě k tomu icq Anna tam moc často není jooo(to víte herečka)a taky je tady ten velkej časovej rozdíl já osobně jsem s ní mluvil jenom jednou a to ještě hodně pozdě takže buď te trpěliví p.s. ještě bych rád slyšel omluvu od uživatele jménem stach!!!!!! jinak ty omluvy beru všechny -
vec
budete si myslet ze si delam srandu ale uz mi odepsala takze to asi bude ona takze kdo se Hackeroj neomluvil tak at chcipne -
info nahoře
-
hacker je trapný jak jeho koule:D
no to snad není pravda...někdo v americe si zalží účet, kde je napsáno A Robb a hned si myslíte že je to Anna, co když je to druhý hacker co se za ní vydává a nebo je to nějaký člověk se stejným příjmením a počátečním písmenem jména A(Alice, Alex,...)...být já slavný a fanoušci získali mé ICQ tak bych se z toho zbláznil *5* *15* -
-
Re: hacker je trapný jak jeho koule:D
A jak ty to vis co kdyz ses ty peknej kokot co nic neumi vid ty čuráku,měl by ses hackeroj omluvit ty PRASOMRDE- *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: hacker je trapný jak jeho koule:D
PRASOMRD?...to je staré jak moje babička a tvoje chlupy mezi nohoma dohromady *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: hacker je trapný jak jeho koule:D
jo jestli je to trapný tak máš asi kačerí hemeroidy.
A tvoje babička musí bejt teda pořádně zarostlá-aty ty jsi to zdědil co?
Ani křoviňákem by se ktobě nikdo nedostal!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hacker je trapný jak jeho koule:D
co má pořád s těmi genitálními nemocemi....v tom něco bude *7* *7* *7* *7*
-
-
-
dík za podporu místo aby byli rádi že jsem dám icq tak maj ještě blbý keci -
-
doufám, že ti není trapné *15* *15* *15* *15* -
hele nemaš vubec zač. *15*
-
-
dík za podporu místo aby byli rádi že jsem dám icq tak maj ještě blbý keci
-
-
-
Správa pro já a stacha
Jste oba vyjebani kokoti *15* *15* *16* -
-
Re: Správa pro já a stacha
jo alespoň nějaké máme *1* *1* -
-
Re: Re: Správa pro já a stacha
Hele tak jestli mate kokoty tak jste teda borci.
Bych řek že máte problémi s vaginální plísní *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Správa pro já a stacha
Radši nechci ani vědět co to je...ale jak tak koukám, tak ty s tím máš docela zkušenosti *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Všechno nejlepší :))
V surfařce úplně úžasná :) -
účet
Tak hackere když jseš takovej hrdina tak proč se tady na osobnost.cz nezaregistruješ co???? -
-
Re: účet
1) nevim jakej hrdina nic takovýho jsem o sobě nenapsal za 2) založit účet mi nedělá naprosto žádnej problém ale takhle je to pro mě lepší o.k. -
-
Re: Re: účet
hele ty mrdko nevitahuj se dit ti musi dat prez drsku i 5letej kluk *15* *15* *15* -
Re: Re: účet
no on to spíš myslel ironicky, tak že když tu máš take kecy, tak by ses mohl zaregistrovat a je to pohodlnější....jo a řekl bych že ti je tak 11, nebo 12 let, podle toho jak se chováš *3* -
-
Re: Re: Re: účet
mě je taky 12...ale aspoň se tady nechovám jako hňup.... -
-
Re: Re: Re: Re: účet
11 ani 12 mi teda není je to snad každýho věc jestli být registrovanej a nebo ne a když budu chtít tak se zaregistruju a už buďme v poho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: účet
no tak ti byd takových 10..asi:D a my jsme v poho, ale ty ne *13*
-
-
-
-
-