-
Stach je sráč
Stachu jestli ti je dvanáct tak bych ti mohl taky pekne rozbit dršku ty srači *1* -
-
Re: Stach je sráč
jo a hele ten t vuj kamaradi pochibuju ze kixbox je lepsi nez musado tak prestan mrdko
-
-
Správa pro já
Hele ty sráči tobě je nejspiš taky nejakejch deset co?
Chovaste se se stachem jak mali zmrdi co by potrebovali pres drzku.
P.S-napiš kde bydlíš a vyřídíme si to ty sráči-nechte hackera bejt. *10* -
-
Re: Správa pro já
díkyyy už mě taky docela serou pořád něco maj -
-
Re: Re: Správa pro já
Taky nechapu co furt chtěj jestli napisou odkud sou tak dostanou po hube sracove zasrany. *4* -
-
Re: Re: Re: Správa pro já
věčně nespokojený a ještě sprostý nechápu bych si pro ně taky dojel -
-
Re: Re: Re: Re: Správa pro já
tak jestli napíšou odkud jsou tak si pro ně pojedeme a uvidime-kdyby jsme ne ně neměli-COŽ POCHYBUJU-tak muj kamos ma pres dva metry a dela 10 kixbox!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Správa pro já
myslim si že my dva na ně určitě na nějakýho 12 smrada a druhýho blbečka bez problému *5*
-
-
-
-
-
-
sráči
Jo taky si myslim uz se tesim az napisou!!!
*1* *1* -
-
Re: sráči
tak jo je mi 17 a jsem z Ostavy, kdy přijedete? Těším se až napíšeš, protože hacker a 555 je na 99,99% jedná a ta samá osoba *3* *1* *1* -
-
Re: Re: sráči
vy ste fakt degeni hádat se jak malí děti kuli takovejm píčovinám -
-
Re: Re: Re: sráči
jemu to řekni *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: sráči
nebudu to říkat nikomu vzlášť to platí na všechny přestantě se do piči hádat kuli takovejm pičovinám
-
-
-
-
-
řešme AS Robb
Lidi icq už jsem vám dal tak už se konečně přestaňte hádat a nadávat si a pojďme se konečně bavit o AnněSophii Robb které tady určitě tak všichni fandíme a vykašleme se na předem hloupé a blbé nadávky a nesmyslné témata mimo ní díky *3* *5* -
-
Re: řešme AS Robb
moje řeč kámo -
-
Re: Re: řešme AS Robb
o to se tady celou dobu každej snaží ale zatim to nejde......Sem dneska vyřízenej z toho ping-pongu, mě bolej nohy jako kráva.....Doufám že se mě bude zdát O AS Robb *4* -
-
Re: Re: Re: řešme AS Robb
Jo to já taky doufám že se mi o ní bude zdát prej ti 12 je to tak
-
-
-
-
fan web
hoši to mě taky napadlo udělat fan web každopádně bych šel do toho s váma bylo by to super -
-
Re: fan web
Mno...pro začátek by to chtělo noví fórum...či chat...co takhle jeden vitvořit na Lidé.cz? -
-
Re: Re: fan web
super nápad -
-
Re: Re: Re: fan web
Zase to má háček...jestli ho chceš založit,musíš mít nachatováno min.24 hodin...A to já nemam ani zdaleka -
-
Re: Re: Re: Re: fan web
no tak to je škoda -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fan web
Ale duž na jednom fóru pracuju takže nebuďte smutní *5*
-
-
-
-
-
-
Prozatimní diskuse
Udělat pořádný fórum bede chvíli trvat,takže zatím improvizujeme... http://asrobb.blog.cz/ tak diskutujte -
Koukněte na novinky v asr.webz.cz/kalendar.php
Koukněte na novinky v http://asr.webz.cz/kalendar.php *4* -
Tajný mstitel
Našel jsem fakt skvělou věc, která se týká této osoby, ale nevim jestli to sem mam davat stejne sem asi nikdo uz nechodi, jak vidim!!! *4* *4* *4* -
-
Re: Tajný mstitel
nedělej a napiš o co Ti jde.
-