Přejít na výpis diskuzí

Antonín Jalovec - Tony

OSOBNOST 31.12.2006 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • píčusi zasranej
  • tento

konoupek ,že je celebrita,tak možná sereblita *16* to ano *8* *9* *13*
  • Tondo kašli na všechny.Hrál jsi a vyhrál.A jestli Tě podporovala Renata tak moc....o to líp.Proto jste to vyhráli oba.Lidi jsou divný.A závistivý.Užij si to.Čau. *3* *3*
  • Jsi podvraták,křivák a krysa co vyhrála podvodem. *16* *10*
    • Re:

jak víš že to bylo podvodem??? že to napsal bulvár tak ty to musíš řikat taky??? to neni vůbec pravda že to byl podvod !!!!
  • AHOJ TONY GRATULUJU ŽE JSI VYHRAL.VEZMI SI RENATU TATKA A MAMKA BYLY SUPER BYLY JSTE JEDNIČKY.TOBĚ JSEM POSILALA HLASY. *14*
  • Není vám ani troch divné že když byl duel Pavel,Martin a Tony tak mněl Pavel o dost víc hlasu než tony a pak byl duel Pavel,Tony kde mněl najednou tony dvakrát tolik.To víte je to zkorumpovaný.A výsledek je ten že to vyhrál ten největši hajzl.A mimochodem Pavel nebyl chuj,to ty jseš chuj co jde přes mrtvoly.Ty Hajzléééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Re:

já vim kde se objevily ty hlasy!!!! hlasy mu totiž poslaly diváci a nechápu vás všechny kteří tonyho nesnášíte!!! ho ani trošku neznáte , znáte ho jneom ze sestřihů z televize!!!
  • poučení

tímto chci poučit slečnu odehnalovou že email není kopírka. A vám Tony preji hodně štěstí ,protože samotné peníze ještě nic neznamenají. A co se týká zlých jazyků, nenechte si otrávit život ,takhle se projevují sobci kteé ta jejich závist jednou zadusí.
  • Přání

Tony ještě jednou moc gratuluji.Lidi jsou zlí a proto si nevšímej sprostých připomínek a vnímej pouze ty pozitivní.myslím,že nás bylo moooooooooooooc co ti výhru přáli a ty si ji řádně užij.Psala jsem ti již na mejlík.kdzž čtu ty ošklivé články o tobě tak tě musím podpořit. *14*
  • ahoj hazle vrat všechny peníze hned

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit