Přejít na výpis diskuzí

Antonín Jalovec - Tony

OSOBNOST 31.12.2006 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Tony, chtěla jsem ti popřát vše nej k svátku a hodně lasky tu ted potřebujes.Moc jsem vyvolené nesledovalala ale ty ses mi tam zdal být nej.Ty jsi byl jediný rozumny a chápající člověk a to ti vydrží nadlouho zatím se měj hodnš jsem ti fandila pa *3*
  • :))

ahojik tonnyyy nevim ale zdal ses mi fajn ale jak si se dal do kupy s hranacem....tak jsi byl trapnej ale jak odesel tak sis stal za svim ses proste krasnej a fandim to moccc baruska z Usti *16*
  • tony je nejvetsi pioca co znam *16*
  • Kdyby se v té soutěži hrálo čestně tak by si už dávno vypadl
  • Tak nám to taťka vyhrál!!!*1* Tak ať si tu výhru pořádně užije *1*
  • Tony

Zdarec Tony chtěla jsem ti gratulovat, všichni jsme ti tady fandili tak si výhru užij.A né že ti z té výrhry hrábne *1* *1*
  • Tony

Tony, neuvěřitelné je fakt,moc,moc Vám to přeji,fandila jsem co to dalo...jste velmi milý a příjemný člověk a Renatka taky,nic nedejte na hloupé řeči,je to bledá závist,přeji do dalšího života jen to nej,nej zdravím také "miminko" lidé, kteří mají rádi zvířátka jsou ti nejlepší.
  • TONY

Ahoj Tony chci ti popřát k vítězství.Neposlouchej blbý kecy druhých,vše je jen lidská závist.Hodně štěstí a užij si to,alespoň tedy já ti to vítězství přeji.Pa Kamča *14* *4*
  • Kolik prachů dáš martinovi potom až vyhraješ díky zmanipulovaným výsledkům asi hodně , das taky neco Marcy ,Plutovi,Marušce,pavlovi kdyz tam museli snáset tvoje a Martinovo hnusné Chování, jasně jenom pro tebe Renatu(pro ní mi to vůbec nevadí já jsem její fanda)a pro toho hnusné fracka který si myslí že mu patří svět.Oni si také něco zaslouží.
  • TONY

Ahoj.Včera sem koukala na tvůj duel s Plutem a musím říct,že výsledky vyrovnanosti mě překvapily.Nicméně si ho porazil,čož je dobře.Přeji ti vítězství,a pošlu ti i s mou mamkou nějaké hlasy.Drž se už bude konec. Hodně štěstí.Pa Kamča *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit