-
*1* *1* *1* *1* *3* *14* *13* *13* *13* *13* *13* Je to zmanipulovaný!!!! Hlupáci!!!/! *5* *5* *5*
-
Tony do TOHO!!!!!
Ahoj Tony...Mooooooc Ti fandím, a přeji Ti, aby si vyhrál VyVolené, protože jsi ,,SUPER"Kluk a děláš ve vile zábavu... *4* Opravdu ti moc fandím, protože když jsi porazil ,,PLUTA" tak jsem si řekla, že teď máš tu pravou šanci na výtěze, a už Tě nic nezastaví.....Myslím, že marušku by si porazil, a i marci.......takže Ti budu posílat hlasy, do dnešního posledního DUELU!!!! *3* *3* *3* *3* *3* -
AHOHOJ TONY JAK SE MAŠ,URČITĚ VE VILE VEM SI DO DUELU PLUTA.JSI NEJLEPŠÍ A VYHRRJEŠ TO A BUDEŠVÍTĚZ. *14*
-
TONY
TONY MÁME TĚ MOC RÁDI A MOC TI FANDÍME!DRŽ SE UŽ SE TO BLÍŽÍ KE KONCI,ALE TO TY VLASTNĚ NEVÍŠ.ALE MYSLÍŠ SI TO ,PROTOŽE SI CHYTRÝ.MOC DRŽÍME PALEČKY.AHOJ HANKA -
Taťko,drž se...seš v poho!!! *1*
-
:o)))
TONY, hlavně se nenech vyprovokovat těma ubohejma vzkazama na tebe. Jen se hodně nudí a nebo ti závidí...jseš kus..máš sexy postavu a i vevnitř seš hodnej a každá žena by mohla bejt šťastná, kdyby byla stebou..drž se..pa -
no fuj
Myslím, že se vzděláním pana Jalovce od něj ani nemůžeme čekat nic jiného, než že se bude chovat tak, jak se chová. On a jeho přítelkyně se hledali. Jak se říká: vrána k vráně sedá. Takoví lidé už z toho nevyrostou. A říkat si tak trapně TONY, to je opravdu k zasmání pane Antoníne. Jste nula a tou bohužel (či bohudík) zůstanete. S pozdravem Julia Kowalski -
TONY
Ahoj Tony jsi fakt dobry.Drzim ti palce at vse zvladnes.Nenech se vyprovokovat. Moc ti fandim pa Kamca *14* *3* -
LUCIE BÍLÁ
AHOJ TONY.MÁM tě ráda.CHCI MÍT SPOLU DÍTĚ.TONY JSI NEJLEPŠÍ NEŽ PAVEL.JÁ TĚ DRŽÍM PALCE.TONY VIREJ TO. *14* -
PÁN DOKONALÝ
JAK UBOHÉ JE POMLOUVAT DRUHÉ,TO JDE JEN tONYMU,ON MŮŽE VŠE,POMLOUVAT,ŠPINIT A HOVNO DĚLAT,ALE KDYŽ MU ŘEKNE NÁZOR JAKO PLUTO NEBO PAVEL TAK SE ZAČNE ROZČILOVAT.JE TO OPRAVDOVÝ KŘIVÁK.NEVĚŘÍM ŽE MÁ RÁD RENATU A DOST LIDÍ O TOM POCHYBUJE.JE TO BLBEČEK KTERÝ SÁM ŽIL S CHLAPEM 2ROKY,ALE PŘESEDLAL NA¨ŽENY,VŠAK TAKY KDO BY NEBRAL ŽENSKOU KTERÁ SMRDÍ PENĚZI.POSUZUJE PLUTA ŽE SE CHOVÁ ŠPATNĚ K JANIČCE A JEHO RENÁTKA SE OLIZOVALA ZE SHREKEM V BB.TAKŽE AT SI UDĚLÁ POŘÁDEK DOMA A PAK VE VILE AŤ BUZERUJE UBOŽÁK!!! *1*