-
on je dobrej herec furt stejnej *1*
-
Ahoj Antonio já tě miluju a nemůžu přestat na tebe koukat jsi boží sexy pa *14*
-
aho mas se doufam dobre mam te strasne rada
-
fakt
Antonio Banderas je skvělý a mám v chorvatsku na ostrově krku kamaráda který je zmrzlinář a je na chlup podobný Antoniovi!!!!!!!!!!Ale fakt ja si nedělám srandu dostávala jsem zadara zmrzku ale už tam na dovolenou nejezdíme, teď jezdíme nižněji ale Candy a Giowany jsou skvělí Candy je jak Banderas!!!!!!!!!!! někdy možná dodám foto Candyho ale nevím kdy pa pa -
Antonio
Antonio je sexy Španěl s krásnýma tmavýma očima a hezkou tváří *3* *14* -
-
Re: Antonio
To fakt nikdo nevěděl.....
-
-
prostě kocourek mňááu *1* *14*
-
myslíte si, že je sexy?
-
-
to teda je :-)
-
-
antonio
v televizi by mohli dávat sedmý hřích,legenda o zorrovi atd.Proč?to nedává sakra *9* *10* *16* -
-
Re: antonio
třeba to zas budou dávat vyčkej času a nebo di na www.ulozto.cz a stáhni si to a můžeš na to koukat kdykoli chceš *3*
-
-
Idol
Souhlasím tu se všema, že je to ten nej-krásnější, sympatický, nadaný , španěl jakého nám stvořil bůh pro nás ženy *15* I když se nechce věřit, že mu je tolik kolik mu je, má stále v sobě ten sex-apple *14* Nejvíc si ho budu samozdřejmě pamatovat v zorovi. A ty s cény, kdy vášnivě začne líbat, to až se zatají dech. Nedivím se manželce, že si ho tak pečlivě střeží. Přeji mu, ještě mnoho zajímavých rolí.Ať žije Antonio Banderas!!!! -
*KISS*
asi bych měla básnit o tom jak je sexy (což je) ale me víc přitahuje Zorro jako osobnost. Jak je elegantní a přitom se ho všichni bojí. Já nevím proč ale faktycky jsem se zamilovala do vymyšené postavy. -
-
Re: *KISS*
ale Zorro existoval!!! -
-
Re: Re: *KISS*
děláš si z nás prdel, ne? *1* -
-
Re: Re: Re: *KISS*
taky si myslim *1*
-
-
cože???? *7* *7*
-
-
a nevite kolik ted asi ma co ?? *14* *14* *5* *5* -
-
Jen 48, v nejlepších letech *4*
-
-
a mimochodem všichni španělé jsou k sežrání. To je prostě takový elegantní národ *14*
-