-
Vždyt Ariana je úžasný člověk!!!!
adoptovala si 9 psů, je veganka, je ambasodorkou ne jedné společnosti na ochranu zvířat a na děti,nikdy neprovedla ni hrozného,zastává se ženských práv (je feministka) a dává to dost na jevo,neodhaluje se a navíc HALOOO ONE LOVE MANCHESTER víte sakra ze tohle zařídila ona ze zaplatila pohřby navstevovala rodiny i děti v nemocnicích. -
-
No,to bych zrovna neřekla!:-((((
-
-
nic o ní nevíš,všechny zajímá jen make-up *16*
-
-
-
Tady se podívejte jak vypadá Ariana bez make-upu
https://www.google.cz/search?q=ariana+grande+without+makeup+photos&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYyNzY1cjYAhXHfywKHa-XCXEQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=ONrLHFPe0ndzbM:
Je krásná i bez make-upu,tak nevím o co vám všem jde -
Tak mladá,a bez make-upu vypadá strašne!,pane bože,k čemu ten svět spěje!!??
-
-
Přesně tak!!! K čemu ten svět spěje když se víc zajímáte o vzlhed,make_up atd. místo aby vám šlo o osobnost!!!
-
Souhlas
-
-
=-)))))
-
-
-
Ariana je moje nejoblíbenější zpěvačka *16* *16* *16*
-
-
Já ji ráda nemám!!,ty písně se nedaj poslouchat!!!!!!!
-
-
Já si taky myslím!,nedá se to poslouchat!
-
-
-
Ariana je krásná i bez make-upu,nevím co vám všem je,jsou i horší *16*
-
-
Nejsou horší!!,ariana je že všech nejhorsi,protože vypadá za mlada bez make-upu strašne!!!!!!!!!!
-
-
Ariana je ta nejlepší zpěvačka i herečka kterou jsem kdy viděla i slyšela
ARIANATOR FOREVER *14* *14* *14* *14* -
-
To teda není!!!!!!!
-
-
Na katy nikdy nemela a nikdy mit nebude
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=mczkbLsPbjw
Krásná Katy žee? Katy na Arianu nikdy neměla a nikdy mít nebude *3* *12* -
-
Katy je krásná,nekritizuj!,pro mě je katy nej na celym svete!,a vždy bude!,jo, a na katy NIKDY NEMELA, A NIKDY MIT NEBUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Katy a hnusná???!!!!,katy patří mezi nejkrásnější ženy na světě!,ta bude krásně i v 80ti!!,jo,a bez make-upu vypadá krásně!,tak nekritizuj!!!,katy něco aspoň dokázala co dokázala tahle?!!?,nic!,jo,a katy se aspoň někam dostala protože je krásná s make- upem i bez něj!,což tahle není!!,ale ona je mnohem mladší než katy!(o 9 let)takže by bez make-upu měla vypadat líp!,což ona nevypadá,spíš hůř!
-
-
-
Je krásná!,ale ty písně moc nemusím,ale to vůbec nevadí!,každý má svůj vlastní styl-a já ho nikomu neberu;-)
-
Lidi,jestli nevěříte že je hnusná bez make-upu tak jděte na YouTube vyhledejte:famous singers without make-up(celebrities before & after 2017)a když to vyhledáte tak tam tu vaši krásku máte hned na obrázku!to je teda podobana kráska!hmmm moc krásná!;-)))
-
Jako já vím že si myslíte něco jiného,ale respektujte to:-)jsou to názory vy si myslíte něco jineho,tak jí nemaj rádi no,prostě jim nepřijde hezká tak to je,vždycky se najde někdo kdo ji bude nenávidět!