Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ari je božíííí jsem jeji velka fanynka libi se mi od ni pisnicky:

SANTA TELL ME
    BREAK FREE
    THE WAY
    PROBLEM

ariana je prostě nejlepší a nejhezcí. :*
  • CoolAjka
    Nádhernáá a Dokonaloušská Ariana !! Chci být ty *13*
  • Ariana je super:-)
    Jako Cat je úžasná!
    Mam tĕ řada Ari!
    I like you Ari!:-)O:-);-):-DB-)
  • prostě bombastické písničky jsou Ariana Grande ft.Mac Miller-The way,Ariana Grande-Put is your hearts up a Ariana Grande ft.Mika-Popular song.Si zlatíčko Arianko a tvoje kámošky z Victorious také- Elizabeth,Ariana a v hlavní roli Victoria *1* *2* *15* *3* *14* *4*
  • na arianu nykdo ne má jasný *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Ariana dokonale zpívá! ale škoda že nezpívá svoje vlastní písničky *3*
    • ona má aj jednu vlastnú pesničku :) Put Your Hearts Up :)
  • ariana grande je nejlepší zpěvačka *5* *14* *5* *4*
  • Ja nechápem ako ju niekto môže nemať rad veď ona je božská mam ju strašne rada dúfam ze sa niekedy dostanem na koncert
  • ariana je velmi hezka holka *4*
  • Ariana je top . niektorý vravíte že ju nenávidíte a že je nepríjemná !! Neviem ako by ste sa správali vy keby ste museli stále dookola spievať dospievať pieseň a zas na javisko -_- a je unavená a ľudia ju stále žiadajú o Selfie nezabudnite má 23 milionov fanusikov !!!!! Ariana je super Môj idol naveky !!!Keď som sa narodila ako ona len iný rok musím ju obhajovať ! Už od Victorious som ju milovala a nik to nezmení hovorte čo chcete že je blbá alebo iné urážky ale pokiaľ nezistíte aká je v skutočnosti tak neuveríte *16*a nikto nezmení môj názor !! *14* Je top super krásna je menšia ale to nevadí super spieva aj bez úprav , herečka dokonalá Vie zahrať osprostenú ale neafektuje ! Vie napodobniť batola , a iné veci pretože zo svojim hlasom pracuje a snaží sa byť pre fandov čo najlepšia a to je tá pravá snaha!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit