Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhodou ari je boží ,neni dokonala ale je skvěla.Nemůžete ji nesnášet jen kvůli tomu že zlomila jainovy srdce ,to je její věc .Berte ji jak se k lidem chova nebo jak spiva .... ne kvůly tomu že někomu zlomila srdce možná ste jeho faninky ale ... třeba je ari z rozchodu hrozně smutná ale na veřejnosti to nevijadřuje
  • gabka11
    ona je dokonalá, je to skvělá herečka a zpěvačka a ty červené vlasy ty jen tak někomu nesluší ,ale arianě sluší strašně moc! *2*
  • Je to ta nejlepší zpěvačka na světě a vy co ji disujete tak se vsadím že jí nesaháte ani pod kotníky protože ji jen závidíte krásu, zpěv...
    je to můj idol. jo a zdravím všechny fansn Ariany :3
  • Happy birthday and goog luck in your career.

Aj keď viem, že na túto stránku nikdy nepríde. :D
    A tí ktorí sem píšu po česky alebo slovensky, tak aj keby náhodou skôr zázrakom sem prišla(čo sa nestane) tak by nerozumela a asi by ani nevedela po akom to je. :P
    • Super je strašná fešanda.
  • Ona je úžasná *15* *14*
  • ariana je top ale nato ze ma 21 rokou važi malo ale to neva *14* *14* *14* *14*
  • Ona jen nejlepší!!
  • Je fakt skvela spiva uzasne a role kat v seriau VICTORIOUS a SAM AND CAT ji fakt sedi proste tu postavu umi uzasne hrat
  • Ariana je uzasna mam ji moc rada je to ta nejrostomilejsi divka ti co o ni mluvi skarede urcite nemaji vic talentu nez ona nejsem silena faninka ale je uzasna libi se mi
  • Ariana Grande je pekna speváčka mám ju rád a jej pesničky. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit