-
Jako, bohužel, Ariana je skvělá zpěvačka. Né, skvělá, ale úžasná!! A nechápu, co vám tak hroznýho udělala, že ji musíte nadávat!? No, vlastně Ari vám nemohla udělat nic, protože Ari je skvělý člověk! Jako že nosí make-up (což v dnešní době každý) jí musíte nadávat!? Make-up má na hubě teďkon každý! Kdyby jste měli vynadat, všem co nosí make-up, tak vynadáte celé České republice!!!!!! Ariana, je skvělý člověk. Chodila za lidmi do nemocnic, zařídila nemocnice atd. Je to prostě skvělý člověk!!! Teď ty všechny zpěvačky se svlékají, a Ariana neeee!!! Chápu, že se vám všem, ty písně nemůžou líbit, ale vynadávat za vzhled a mekeup, jako fakt!???? Za vzhled a makeup!??? Tak to jsem ještě neviděla! Jinak, nebudu (s prominutím) řešit blbý lidi!!!! Sami jste hnusný!!! Ariana je krásná!!!!!!!!!!!! Nejlepší písně, které milují: problem, break free, side to side, atd. Arča je prostě skvělá!
A nenadávejte jí, prosím, díky!
Marika - otázky. -
-
A Ariana je krásná!!!!!(samozřejmě až po Katy Perry)
-
-
podle mě je ariana vtipna zabavna heska a nechovase jak decko jako
viktoria ariana je užasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ariana je super zpěvačka!!Mám jí hrozně ráda-má skvělí červený vlasy :D
Na její hlas nikdo nemá!
Patří mezi moje nejoblíbenější zpěvačky!
Jestli Arianu někdo kritizuje tak ať se podívá nejprve na sebe a pak ať jí komentuje;) -
ariana je hezká.
-
Happy B-day
-
Ahoj ari mám tě ráda a sluší ti to všude to je můj názor
-
Ariana je super a hlavně break free super bozi3:)
-
mare ji radi ja ano koukne te se na muj blog http://arianagrande4ever.blog.cz/
-
Ja Arianu Grande mám moc rád ako herečku,spevačku i modelku páčia sa mi jej pesničky :) :) a vám ? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Ariana je nejhezčí z Victorious,sice hraje ve filmu divně jako mimino ale je nejhezčí myslím že už byla na červeném koberci celebrit už tisíckrát myslíte si to taky