-
Já sem moc smutná ikdyš jí chápu ale já sem kresťan a ona se toho zřekla a sem z toho smutná! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Coho sa zriekla ? Krestanstva ? Ona konvertovala na inu vieru ? =-O
-
-
Hej ona se zřekla kredťanstva proto ,že její bratr je gay
-
-
A to jen kvůli tomu? :O *8*
-
-
-
-
Ariana je nejlapsi na svete mam ji moc rada a chtela bych se s ni strasne moc setkat:-)
-
Nejlepší zpěvačka na světě! A je strašně krásná! *14* *14* Ája (Andrea)
-
prestan na vyske predca nezalezi a nestaraj sa do arini *10* *10*
-
má moc dobrý písničky *1*
-
Ma krasny hlas. *14* *14*
-
ariana je boží a má krásné vlasy hnědé supr vždycky si s mojí ségrou nebo s naty hrajeme na hvězdy a naty je ariana. *2* *2* *1*
-
jestli Arianu nemáte rádi tak sem nepiště,je to pro fanoušky *16* *4*
-
-
Ne toto je proto aby jsme jsem napsali svůj koment proto jsou to komentáře a komentář je náš koment a nás koment může být i to že ji nemáme radi prostě někdo ji rád nemá s tím se musíme smířit!
-
-
Nikdy bych si nepomyslela že budu mít nejoblíbenější zpěvačku, protože já poslouchám skoro vše, :D ale mé srdce mi asi řeklo, že Ari za to stojí...Zezačátku jsem si myslela že je to kdovíjaká "zpěvačka" s upraveným hlasem, ale pak jsem viděla živé koncerty a to mě ještě utvrdilo v tom, že je to moje nejoblíbenější zpěvačka <3 A ti, co říkají, že neumí zpívat jsou jen lidi, kteří závidí, protože její hlas je opravdu úžasný.Zazpívá takové výšky, které jsem u jiných zpěvaček neviděla...Možná Demi Lovato... #Arianator4ever *14* *14*
-
Navštívte fan stránku o Ariane :) ArianaGrande.er.cz