-
Ariana je najlrajsia na celom svete proste jednim slovom DOKONALA☺☺☺
-
Mam arianu velmi velmi rada mam rada jej pesnicky hlavne problem mam ta velmi rada a skoda ze ta neuvidim na zivo pa kika
-
Ahojky Arianators. Nvíte někdo kde se dá zhlédnout Sam a Cat s českým dabingem??? Já našla jen jednu stránku, kde byly pouze 2 díly nadabované :) Kdyby někdo věděl, byla bych moc ráda :) A jen tak mimochodem můžete(pokud chcete) hlasovat pro Ari zde pro písničku Problem:) Hlasovat můžete zde:http://music.disney.com/radio-disney-music-awards#50f6687411c0a103fb267629
-
Ariana je fakt krásná *14* A má hrozně libovej hlas *14* *14* Hrozně jí závidím *8*
-
Hruza
-
-
To si děláš Agáto srandu ne? Ariana je ta nejdokonalejší holka na světe.
Nikdo si tě neprosil aby si ji tady pomlouvala. A navíc ona neječí, má jen silný a úžasný hlas. Chtěla bych spíš vidět tebe jak spíváš vysoko. -
Ariana je strašně hezká a mám ji ráda jako zpěvačku i herečku, ale jako osobu moc ne (strašně překrucuje pravdu). Znám ji už od prvního dílu Victorius :3 :D. Jak říkají ostatní.. Ariana je tichá bomba (nevíte kdy vybouchne (zazáří)) :D. Ale i tak bych ji chtěla někdy potkat aspoň na koncertě :3 :)
Kdysi jak ještě chodila s Jaiem Brooksem tak mi bylo líto, že se rozešli :( strašně jim to spolu slušelo ♥ -
myslim si ze to jsou diskuze a diskuze znamena ze jsem muzeme napsat svůj názor to znamena ze názor je i to ze ji nemame radi takze nikdo nebude nikomu nadavat vy mate názor jiny tak to neznamena ze mu budete psat sproste kazdy ma jiny názor ps ja ji nemam rada krecek dzungarsky *14*
-
Happy brithday *15*
-
Hrozně ji závidím jak je krásná. A moc hezky zpívá *4*
-
-
je hezká jen kvůli plastikám *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-