Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JaninaB
    Happy birthday *3*
  • Jako já vím že si myslíte něco jiného,ale respektujte to:-)jsou to názory vy si myslíte něco jineho,tak jí nemaj rádi no,prostě jim nepřijde hezká tak to je,vždycky se najde někdo kdo ji bude nenávidět!
  • Ari je pěkná, ale maličko úchylná, jinak pěkně zpívá. Akorát mi přijde trochu divné, že jsem větší než Ariana
    • Kikinka, já jsem to jsem nechtěla psát, ale mě taky příjde Ariana úchylná. Ale mám jí ráda. A né, žeby mi do toho něco bylo, ale kolik ti je let, když měříš víc než Ariana? Já už jsem toto slyšela i více desetiletých holčiček. Chápu když mi neodpovíš.
      • Ariana měří 153 cm ve 24 letech.
  • Strašně moc lidí Ari přeje aby se rozešla s Seanem . Fakt nechápu jak můžete být takový . *10* Jinak Ariana je moje TOPka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Strašně moc bych chtěla na její koncert ,ale ten nejbližší je v Německu *13*
  • Ehm.....kraviny jo?
    Tobě by se líbilo, kdyby tě napomínala za každou blbost?
    • pajjuska
      ne
  • Fuuuuuuuuuj neynasam ju *16*
    • Tak di do pytle;)
  • Ariana je úžasná, jen se chci zeptat, co to má být napůl italského a napůl sicilského původu?? Sicíle je totiž italský ostrov... Tato hovadina je na české wikipedii a všichni to kopírují... *7*
  • Slyšela jsem ,že měla/má něco s anorexií. Je to pravda???
  • jak mozte mat taku debilku radi ?? Preboha *8*
    • Protoze je skvela!Nechibi ji vubec nic je nejlepsi ze vsech celebrit!A proc chodis na jeji stranku kdyz ji nemas rada?!Hhhhhh!Je skvela a je i muj velky vzor tak si nech nazory pro sebe a ptiste nelez na jeji stranky kdyz Arianku emas rada!I love Ariana Grande!:-)
    • Co si to dovoluješ o ní řikat?!
    • jak môže na tento životopis chodit a písat sem hnusné slová takýto debil???? *8* *7*
    • ty si deb*lka *15* *10*
    • to e hraje v serialu blbku neznemená že je i doopravdy,jo ajeslti si myslíš že je tak je vidět že svou roli hraje skvěle!
    • ti dám na hubu ty vole slováckej!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit