Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ari jako zpěvačka v pohodě!,některé písně mám ráda!,a ari jsem se rozhodla poslouchat od té doby kdy pomohla těm lidem při té bombě!,byla to od ní krásná věc!,toto by žádná jiná zpěvačka NIKDY neudělala!!,je i moc hezká,bez make-upu!!!!!,a myslím si že tu bombu tam dali zlí lidé,jako tady!,ty co jí zavidej!!!!!!ari je super,a vždy bude!!!!
    • Oprava: ti
  • ARIANA GRANDE je dobra zpevacka *14*
    Ale není nejlepsi *12*
  • Nevím proč, ale mám dojem, že má hrozně dětský a tenký hlásek... takový bez výrazu...
  • Arianu nenávidím, je mi jedno co si o mě myslíte, ale nechala Victorious jen kvůli tomu aby mohla hrát v Sam a Cat a mohla zpívat...
    Ten seriál jsem měla nejraději ze všech..a kvůli ní se zrušil..
  • Nesnáším jí, ale nemusíte mi psát jak jsem blbá atd. Já dobře vím co píšu. A to že, nenávidím ňákou "Arianu Grande", není nic tak nepochopitelného. Plno lidí jí nesnáší....
    • Tak odejdi 😂

• Jn
  • My baby loves me ♪♫♪♫ ♥
    Ona je prostě dokonalá ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :P
  • Me se jako zpevacka vůbec nelibi!!
    Mela zůstat u toho co ji šlo!'hrani cat!;D
    • No jasne!'samodrejme!'mhi!;))))
      • To je pro MHŘKA:;)))
    • Ariana patří mezi nejlepší vokální zpěvačky, mezi které patří např. Mariah Carrey, Christina Aguillera.
      • No fuj!'christina aguillera to je fakt prima zpevacka!
      • To urcite!"nesnasim ji!
  • Ariana chodí s justinem bieberem podle votek fůj justin bieber blééé zvedá semi z něj žaludek *16* *11* *11*
    • mě se s tebe zvedá žaludek.a jak to víš podle fotek nikdo nic nezjistí jo to jsou jen drby. *11* *11* *11*
    • hele dadinko máš pravdu justin je bléee.ariana se pořád hodí k big seanovi.myslíš si to taky? jo a eště nic proti arianě.
    • oprava podle fotek *4*
  • Blondie: Ariana s JUstinem chodili. Ale nevím teď přesne kdy.
    • Nikdy spolu nechodili:)
    • Nikdy :)
  • Nevíte lidi, jestli je pravda že se Ariana rozešla s Big Seanem???
    • Je to pravda :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit