-
Ari jako zpěvačka v pohodě!,některé písně mám ráda!,a ari jsem se rozhodla poslouchat od té doby kdy pomohla těm lidem při té bombě!,byla to od ní krásná věc!,toto by žádná jiná zpěvačka NIKDY neudělala!!,je i moc hezká,bez make-upu!!!!!,a myslím si že tu bombu tam dali zlí lidé,jako tady!,ty co jí zavidej!!!!!!ari je super,a vždy bude!!!!
-
-
Oprava: ti
-
-
ARIANA GRANDE je dobra zpevacka *14*
Ale není nejlepsi *12* -
Nevím proč, ale mám dojem, že má hrozně dětský a tenký hlásek... takový bez výrazu...
-
Arianu nenávidím, je mi jedno co si o mě myslíte, ale nechala Victorious jen kvůli tomu aby mohla hrát v Sam a Cat a mohla zpívat...
Ten seriál jsem měla nejraději ze všech..a kvůli ní se zrušil.. -
Nesnáším jí, ale nemusíte mi psát jak jsem blbá atd. Já dobře vím co píšu. A to že, nenávidím ňákou "Arianu Grande", není nic tak nepochopitelného. Plno lidí jí nesnáší....
-
-
Tak odejdi 😂
-
Jn
-
-
My baby loves me ♪♫♪♫ ♥
Ona je prostě dokonalá ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :P -
Me se jako zpevacka vůbec nelibi!!
Mela zůstat u toho co ji šlo!'hrani cat!;D -
-
No jasne!'samodrejme!'mhi!;))))
-
-
To je pro MHŘKA:;)))
-
-
Ariana patří mezi nejlepší vokální zpěvačky, mezi které patří např. Mariah Carrey, Christina Aguillera.
-
-
No fuj!'christina aguillera to je fakt prima zpevacka!
-
To urcite!"nesnasim ji!
-
-
-
-
Ariana chodí s justinem bieberem podle votek fůj justin bieber blééé zvedá semi z něj žaludek *16* *11* *11*
-
-
mě se s tebe zvedá žaludek.a jak to víš podle fotek nikdo nic nezjistí jo to jsou jen drby. *11* *11* *11*
-
hele dadinko máš pravdu justin je bléee.ariana se pořád hodí k big seanovi.myslíš si to taky? jo a eště nic proti arianě.
-
oprava podle fotek *4*
-
-
Blondie: Ariana s JUstinem chodili. Ale nevím teď přesne kdy.
-
-
Nikdy spolu nechodili:)
-
Nikdy :)
-
-
Nevíte lidi, jestli je pravda že se Ariana rozešla s Big Seanem???
-
-
Je to pravda :/
-