Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co na ní vidíte taky umim zpívat a jsem milionářka a nikdo o mne neví
    • Viď ? Taky jsem hezka (nejsem nejvetsi egoistka, ale nejsem slepa a nemam potrebu se pretvarovat a delat, ze si myslim, ze jsem oskliva), umim zpivat (vzhledem k nekolika vyhranym soutezim to mam potvrzeny) a udelat si culik a usmivat se jako mala roztomila holcicka umim taky. A kdyby nekoho nahodou ta laska k Ariane nutila napsat, ze akorat zavidim, tak to bohuzel nemate pravdu. Zivot takovych hvezdicek totiz stoji pekne za nic, vim to.
    • ehm ... zřejmě velké ego , což? :D upně tě vidim , v té staré barabizně s otrhanýma hadrama a zpíváš jako kočka , které právě přišlápli ocas :D ale tak co , alespon v tom anonymním světě chceš byt prostě IN !! *15* *15* *15*
  • Ariana jeee moc hezká holka.No fakt jo ajejíhlas nedokáže nikdo napodobit asi,já to nevím a taky to neumím jo a sem teprve 2,takže jestly mám blbě ií,yý tak to je právě s toho.Nooooo tak to je vsě bay bay ,takže čusák busák,čaaaaaaaaaaaaaau *3* *3*
    • Ahoj.
    • Ježiši limetko! Ty jsi všude a tvý texty nedávají smysl a tím snižuješ gramotnost našeho národa. Tuhle chvíli tady chvíli jinde ale pořád někde. Nechápu ťa. Já jsem teprve 5. ročník. Ale vím že jsi do školy nechodila.
      • Blbko pitomá
  • ariana je nejlepší nej nej nej zpěvačka a selena je hnusna a hrozně zpívá ble ariana je lepší *1* *15*
  • Já jsem její nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej fanynka *3*
  • I když je jí 21 let stejně vypadá, jako dítě, ale zpívat docela umí :)
    • Vypada dost mlade,ale je fakt pekna a hlavne ma na jeji vek luxusni postavu.Zpivat umi mega hezky:P malokdo vyzpiva to co ona
  • Kikino nechodila s Justinem, ty fotky jsou fake. *3*
    • Aha..Docela skoda:) podle me by jim to sluselo!:):D ale opravdu sem tomu zacinala verit..
      • Ty fotky nejsou fake...jsou to kámoši napsali spolu i písničku (y)
  • Ariana je hezká holka ale v písničce Focus má bílý vlasy. A to jí vůbec ale vůbec NESLUŠÍ.
  • Ariana is beautibul gril and fantastic I love your music
    • Neumíš Česky?
      • Neumíš anglicky, nebo co ?
  • ariana je sh*t
  • je hrozna a jej uces stale ten isty to mysli vazne?
    • a ty mas jako na hlavě co
      nejake hnizdo ze
    • asi ze ji to moc slusi
      ari je nej *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit