-
co na ní vidíte taky umim zpívat a jsem milionářka a nikdo o mne neví
-
-
Viď ? Taky jsem hezka (nejsem nejvetsi egoistka, ale nejsem slepa a nemam potrebu se pretvarovat a delat, ze si myslim, ze jsem oskliva), umim zpivat (vzhledem k nekolika vyhranym soutezim to mam potvrzeny) a udelat si culik a usmivat se jako mala roztomila holcicka umim taky. A kdyby nekoho nahodou ta laska k Ariane nutila napsat, ze akorat zavidim, tak to bohuzel nemate pravdu. Zivot takovych hvezdicek totiz stoji pekne za nic, vim to.
-
ehm ... zřejmě velké ego , což? :D upně tě vidim , v té staré barabizně s otrhanýma hadrama a zpíváš jako kočka , které právě přišlápli ocas :D ale tak co , alespon v tom anonymním světě chceš byt prostě IN !! *15* *15* *15*
-
-
Ariana jeee moc hezká holka.No fakt jo ajejíhlas nedokáže nikdo napodobit asi,já to nevím a taky to neumím jo a sem teprve 2,takže jestly mám blbě ií,yý tak to je právě s toho.Nooooo tak to je vsě bay bay ,takže čusák busák,čaaaaaaaaaaaaaau *3* *3*
-
-
Ahoj.
-
Ježiši limetko! Ty jsi všude a tvý texty nedávají smysl a tím snižuješ gramotnost našeho národa. Tuhle chvíli tady chvíli jinde ale pořád někde. Nechápu ťa. Já jsem teprve 5. ročník. Ale vím že jsi do školy nechodila.
-
-
Blbko pitomá
-
-
-
ariana je nejlepší nej nej nej zpěvačka a selena je hnusna a hrozně zpívá ble ariana je lepší *1* *15*
-
Já jsem její nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej fanynka *3*
-
I když je jí 21 let stejně vypadá, jako dítě, ale zpívat docela umí :)
-
-
Vypada dost mlade,ale je fakt pekna a hlavne ma na jeji vek luxusni postavu.Zpivat umi mega hezky:P malokdo vyzpiva to co ona
-
-
Kikino nechodila s Justinem, ty fotky jsou fake. *3*
-
-
Aha..Docela skoda:) podle me by jim to sluselo!:):D ale opravdu sem tomu zacinala verit..
-
-
Ty fotky nejsou fake...jsou to kámoši napsali spolu i písničku (y)
-
-
-
Ariana je hezká holka ale v písničce Focus má bílý vlasy. A to jí vůbec ale vůbec NESLUŠÍ.
-
Ariana is beautibul gril and fantastic I love your music
-
-
Neumíš Česky?
-
-
Neumíš anglicky, nebo co ?
-
-
-
ariana je sh*t
-
je hrozna a jej uces stale ten isty to mysli vazne?
-
-
a ty mas jako na hlavě co
nejake hnizdo ze -
asi ze ji to moc slusi
ari je nej *14* *14*
-