-
nejlepčíí....X*
ona ona ona jedině ona je ta nejj spěvačka upa nejfííc jí žerů´..její písnišky jsou nejlepší...má úžasnej hlas styl a božího manžílka--co říct pete je překránej-- milujůů upa nejfíc OBA!!!-- *14* *14* *4* -
Ashlee
Ashlee je vážně skvělá moje druhá nejoblíbenejší zpěvačka je Ashlee(po Avril) její písničky sou krásný a mám jí mooc ráda je fakt Bestíík =) -
Vše neeej
Vše nej Ashlee -
Happy Birthday
Happy Birthday Ashlee *4*
Love you *14* -
jaký měla ashle lepší vlasy? ja myslím že ty tmavé ji sedly víc co myslíte?
-
Táááák móóć krásná nenije hroóózně dětinská myslísi o sobě moc má stejně jako její stejně namyšlená hnusná sestra Jessica byla i ona na plastice !!!! *10*
-
-
Re:
a ty jí zas jen závidíš jak je slavná,hezká a talentovaná a proto si na ní vylejváš vztek chudinko!! *13*
-
-
mařa no
vždycky mi její hudba zvedně náladu *15* -
Ashlee
Je talentovaná a nádherná. Zpívá výborný písničky a její klipy jsou jedny z nejlepších. Vzala si zpěváka Petera Watze, který zpívá kapele Fall Out Boys a čeká s ním dítě. Má slavnou ségru Jessicu Simpson a bezva rodinu. Má skvělý úspěch v Americe, v Evropě ale i v Asii. Vystupuje ve slavných pořadech a také jeden vlastnila. Má i herecké schopnosti ve filmu. Je hodně v oblibě a vzhled má také pěkný. Co jí ještě chybí?? *3* Mějte se hezky! -
narozky
všechno néééj k 25.narozeninám *4* -
moje stránky
Ahojky, mrkněte na moji stránku o Ashlee. Najdete tam novinky, galerii, písničky na stáhnutí, klipy, diskografii, odkazy na další stránky a spoustu dalšího.
ashleesimpson.wgz.cz