-
Jednoducho Ashlee
Ja Ashlee rada pocuvam. Jej hlas je taky ukludnujuci a krasny. Album Autobiography mam fakt rada. Ako prve som pocula song Pieces Of Me a bolo mi jasne ze jej album je number 1. I am me je naozaj dobry album Ako prve som pocula Boyfriend a neverila som ze to spieva Ashlee, L.O.V.E milujem je to naj song albuma I am me. Bittersweet World stale som spevala Ay Ya Ya. Nie pesnicku ale len Ay Ya Ya. Ashlee je jedna s naj americkych spevacok -
je to nejlepsi zpevacka co znam!doporucuju jeji cd autobiography a i me!fakt super!!! *14* *14* *14*
-
jj
jasně je nej!!!Jestli znáte nebo máte o ní nejaké stránky o ní tak mi písněte!!! *14* Ráda se kouknu..... *14* -
je strašně super na nic si nehraje a je 100krat hezčí než paris hilton ta vypada proti aslee jak mrtvola *1*
-
Suuupa
Mě se Ashlee strašně líbí ale ne že bych byla teplá to ne líbí se mi její styl i hudba!!!Kdo ji máte rádi pište na e-mail annienka@atlas.cz -
Ashlee
Má oblíbená zpěvačka.Její skladby L.O.V.E. a Boyfriend jsou skvělý.Měla by zrychlit tempo,nemyslíte? *3* *3* *3* *3* -
wow super broskvička moooc krásná slečna jedna z nejhezčích *14*
-
patří mezi nejlepší!!
Ona je prostě super a patří mezi nejlepší zpěvačky.... -
PROSTĚ SUPER ZPĚVAČKA A TEČKA!!!!!
-
Ashlee je nej zpevacka na svetee *14* *4*