Přejít na výpis diskuzí

Ashlee Simpson

OSOBNOST 31.12.2006 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fairytale

Jednoducho Ashlee

Ja Ashlee rada pocuvam. Jej hlas je taky ukludnujuci a krasny. Album Autobiography mam fakt rada. Ako prve som pocula song Pieces Of Me a bolo mi jasne ze jej album je number 1. I am me je naozaj dobry album Ako prve som pocula Boyfriend a neverila som ze to spieva Ashlee, L.O.V.E milujem je to naj song albuma I am me. Bittersweet World stale som spevala Ay Ya Ya. Nie pesnicku ale len Ay Ya Ya. Ashlee je jedna s naj americkych spevacok
  • je to nejlepsi zpevacka co znam!doporucuju jeji cd autobiography a i me!fakt super!!! *14* *14* *14*
  • jj

jasně je nej!!!Jestli znáte nebo máte o ní nejaké stránky o ní tak mi písněte!!! *14* Ráda se kouknu..... *14*
  • je strašně super na nic si nehraje a je 100krat hezčí než paris hilton ta vypada proti aslee jak mrtvola *1*
  • Suuupa

Mě se Ashlee strašně líbí ale ne že bych byla teplá to ne líbí se mi její styl i hudba!!!Kdo ji máte rádi pište na e-mail annienka@atlas.cz
  • Ashlee

Má oblíbená zpěvačka.Její skladby L.O.V.E. a Boyfriend jsou skvělý.Měla by zrychlit tempo,nemyslíte? *3* *3* *3* *3*
  • wow super broskvička moooc krásná slečna jedna z nejhezčích *14*
  • patří mezi nejlepší!!

Ona je prostě super a patří mezi nejlepší zpěvačky....
  • PROSTĚ SUPER ZPĚVAČKA A TEČKA!!!!!
  • Ashlee je nej zpevacka na svetee *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit