Přejít na výpis diskuzí

Ashley Greene

OSOBNOST 13.5.2008 
350 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday Ashley *4* *4* *4*
  • Ashley je supéér=)

Ashley je skvěláá =O)
  • ane.tt

...

vše nej k narozkám Ash *14*
  • Happy Birthday Ashley! I ♥ you so much!
  • ashley_love

L.A.

Ash si zašla nakupovat do Grove v L.A. s kamarádkou (myslím že je to BFF protože je s ní často) Caitie:
    http://cullenfamilytwiligh tsaga.blog.cz/1104/out-shopping-at- the-grove-in-west-hollywood-la-apri l-9-2011
    • kajuska4

Re: L.A.

*14* *14*
  • :D

Všechno nejlepší Ashley *14* ,wow já se taky narodila 21.2.!!!! *1*
  • nik011

happy birthday

vsechno nejlepsi k narozkam!:)♥
  • terinka4

Happy birthday!!!!!!!!:-*

Všechno nej..nej..nejlepšííí k narozkám Ash *14* *14* *3* *3* *4*
    • Re: Happy birthday!!!!!!!!:-*

az budes mit narosky napisemeti takovi blahoprani ze budes koukat asi takle to bude vipadat vsechno nejjjjjjjjjjjjelepsi k birthday *3* *3*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Stmívání

ahoj ashley je cool herečka ve stmíváni byla úžasná a s krátkyma vlasama je pro mně cool mam *14* *14* ji moc rada!!!! a stejne jako brittany murphy je *4* *4* *4* andel !!!!!
    • Re: Stmívání

ahoj ashley do ty dobi nez jsme videli stmivani nevjedeli vubec nic.pak jsme se koukly s sestrou na stmivani a ja te zboznovala.pak jsme se na to koukly s komoskou a zboznovali jsme te obe dve *4* *4* .uz jsme se naucili jak hazis tim mickem a denam to dobre.a uz mame dalsi tvoje fanousky.uz mam nekolik plakatu od stmivani *3*.a na tom plakate te uplne zboznuju.kdybich jsi mela vibrat plakat stmivani nebo tebe byla bys to tz *4* *3*. mam te moc rada *4* *4* *3*

ja taky miluju ashley.a s kratkyma vlasama ti to strasne slusi.ja se snazim byt jako ty *14* .to mi z moji kamaratkou se te snazime strasne napodobat.ja alici ve filmu stmivani a uplne vsechno vime *14* *3* *4* .

filmi Twilinght saga si objednala joje segra líbi se ji tam Edward.a mne se libi alice a tim chci ric ashley je proste super cool a to si misli i moje nej kamoska neni rovno aby se mi nebila jak sem rekla je proste cool. *3* *14*
    • kajuska4

Re: Stmívání

ano to jo *14* *4*
      • esme.cullen

Re: Re: Stmívání

jj Nessy Ash je ve Stmivani naprosto užasna!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: Stmívání

jj *4* *14*
      • n.e.s.s.i.n.k.a.

AHOJ!!!

ahojky je tu nekdo no tak nic no ashley je GREAT *15* *3* *14* *4* *14* je hezka happy *1* *1*
        • kajuska4

Re: AHOJ!!!

j *4* já tu jsem ale ty tu zas nejsi *15*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

ashleyyy moje slunicko

ahojky ashley je moje slunisko nejvetsi *4* mam ji mocccinky rada je proste super ASHLEY IS BEST!!! *14* ja ji zboznuji mocinky moc je to moje stesticko *3* a slunicko *4* mam ji mocccccccinky rada a je best a to uz sem rikala ale je to moje slunííííííčko *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit