Přejít na výpis diskuzí

Ashley Greene

OSOBNOST 13.5.2008 
350 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

...

Tý jo..v tom zatmění jí to hrozně moc sluší...=o)=o)
  • Jonas?

Ahojte lidičky, objevili se fotky Adhley s Joe Jonasem. Moje otázka je jednoduchá, prostá :D:D Co s ní má? Neví to někdo??? Zajímalo by mě to, jestli jsou jenom přátelé, nebo něco víc??? Moc děkuji za odpovědi a názory =))
    • Re: Jonas?

Ashley s Joem chodí.Na veřejnost se ukázaly fotky jak se ti dva líbají atd..moooc jim to přeju.Sluší jim to *14* *14* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jonas?

To ste nevěděly?? *7*
        Chodí spolu už šíleně dlouho a těch fotek co spolu maj na veřejnosti je mrtě hlavně Candids ... a už to přiznaly dávno že spolu chodí ... A mě osobně se spolu taky nelíbí miluju je oba dva ale prostě Joe a Demi forever ... to byl best pár ... Ale tak když jim to klape tak good, ale štve mě to že Joeho rodina Ashley nenávidí ... *9* Že prej sou nábožně založený nějak prostě a jak Ash měla ten incident s těma fotkama tak jí nenávidí ... a já říkám že sou to kokoti ... to se dneska stane každýmu ... chudák Ashley ... *9*
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Jonas?

MAUTINKA JONAS: jo tak ty sis psala s Joem jo? :D:D:D
    • Re: Jonas?

Čauky...Jdu ti odpovědět..Psala jsem si s Joem a prý spolu chodí..Moc se mi jako PÁR nelíbí ale jinak jim to docela sluší ale víc mu to slušelo s Demi a nebo s tou Chelsea...Ale lásce neporučíš...Ale jsou to kamarádi a chodí spolu *14*
  • andi1234

Vše nej

Vše nejlepší Ashley *3* *5* *4* *3* *15* *4*
  • všechno nejlepší ( Happy birthday ) *14* *14* *14*
  • ashley_love

:-*

Happy Birtday Ashley!! Jsi naprosto úžasná, dokonalá! :-* Jsi zlatíčko!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nejlepší herečka co znám!!! :-** <3
    • kajuska4

Re: :-*

Přesně Mončo máš prawdu *14* *14*
      • ashley_love

Re: Re: :-*

Jojo, šak je to pravda! :) *14* *14*
  • lenkaschs
    Podrobili jsme Ash (24) křížovému výslechu ohledně nejslavnější upírské ságy...

Říká se, že celý natáčecí štáb a herci mají ochranářské sklony vůči Tayloru Lautnerovi. Patříš mezi také ně?
    Ashley: "Řekla bych, že to tak úplně není, že tyhle sklony má jen ženské osazenstvo Twilight, pánové naopak Taylora moc nemusí... Ale jinak ano, patřím mezi jeho ochranitelky. On je tak sladký... takový medvídek do postýlky." (smích)

Chtěla bys mít stejné nadpřirozené schopnosti jako má tvoje postava Alice Cullen?
    Ashley: "Představa, že bych mohla vidět do budoucnosti, zní opravdu cool, ale upřímně, ve skutečnosti bych z toho nejspíš zešílela. Myslím, že bych přišla o tajemství, která dělají život opravdu zajímavý. To, že nikdy nevíš, co se ti během dne přihodí, je přeci to nejzajímavější, co život nabízí. Nechtěla bych dopředu vědět, že dneska zakopnu a zlomím si při tom prst. To by bylo šílené."

Jak jsi prožívala natáčení svatby Belly a Edwarda?
    Ashley: "Aaach, bylo úžasné vidět svatbu lidí, o kterých vím, že se milují. Vnímala jsem to, jako by šlo o jejich opravdovou svatbu. Dokážu si představit, že by k tomu mohlo dojít. Jsou dokonalý pár. Bylo to nádherné."
  • klaruska44

wow♥

Ashley dostala na narozeniny náramek od Joea wow *14* *14*
    Sranda je, že když jsem to dostala, tak řekl, že je to Vintage Coach - a byla jsem ráda. 'Moc ti děkuji. 'Pak jsem si to vzala, byla jsem jako' Ó můj bože, to je Chanel, '"řekla Ashley a neudržela výkřik." Bylo to velmi roztomilé a sladké a rozkošné pro mě, protože můj přítel mi to daroval, "řekla." Coach, Chanel ... on v tom i tak nevidí rozdíl ... ale absolutně miluji, že ví co se mi líbí. "S Joem si oslavu pořádně užili a i svůdně tančily. Ashley řekla, že nejlepší dárek nebylo nic koupeno." Vím, že je to kýčovité, "řekla," ale největší dárek bylo pro mě to, že jsem své narozeniny mohla oslavit spolu s přáteli a rodinou. " *14* *14*
    • ashley_love

Re: wow♥

wow! já vím no... Tady fotky jak slavila i s Joem: http://ash-greene.org/images/thumbn ails.php?album=486
      • ashley_love

Re: Re: wow♥

a tady ještě jsou HQ fotky z té oslavy! ;)
        http://ash-greene.org/images/th umbnails.php?album=484&page=1

En joy! *3* *14* *4* *4*
        • klaruska44

Re: Re: Re: wow♥

Ano *14* *14* *14* *14* užasné slušelo jí to mocká *14* *14* *14*
          • ashley_love

Re: Re: Re: Re: wow♥

jojo, naprosto úžasná!!! :) Tady video od fanouška, btw můj vzkaz pro ni je tam taky :D
            http://www.youtube.com/watch?v= pnYkjhPLJHA&feature=player_embedded
            *4* *4* *14* *14* *14* *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: wow♥

Nejkrásnější video na světě *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: wow♥

To to to je užasný fakt *14* *14*
    • kajuska4

Re: wow♥

Omg!To je supr *14* *14*
  • Máte rádi Twilight ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
    Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce a nepustí. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou.

www.stmivani.eu
  • Chodila Ashley doopravdy s Jasperem - Jacksonem Rathbonem?
  • kirushka97
    Všechno nejlepší! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit