Přejít na výpis diskuzí

Ashley Olsen

OSOBNOST 31.12.2006 
198 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Roík je nejkrásnější !!! včera jsem ho viděla v Brně !ALe byl tam se nějakou přítekyní .Wow to byla síla ho vidět . *14* *1* *3* *4*
  • Víš ,Roman s ashley chodil ,teď už je to jednno ,rptože s ní nechodí a chodí s úúúúúpně někým jiným *15* *14*
  • Jaktože všichni znáte Romana?Odkud jste se o něm vůbec dozvěděli??TO mám takové štěstí že si s ním píšu ?? Heh jak se tak divám tak miliony holek by chtěli být na mojem místě:)) Wow a co mi o něm ještě povíte:D a plno těhle drbů není pravda :)) a vím to roman mi to pisal:)) *1* *1* *1*
  • 3

Jste krásné a ten Roman je taky krásný.
  • Jsi strašnej trapslík a zakrslec,Olsy!!!
  • Sexy

Jste sexy a super,no prostě fajn.
  • velké čekání

já se chci zeptat jestli náhodou nebudeš hrát v praze.
  • Romča je prostě the best a kdo nevěří ať někam běží....=)A nejúžasnější na tom je, jak je prostě svůj. Žádná přetvářka a náfuka. !!!
  • Romííííííííííííík je suuuppper ,vy závistivci!
  • Olsenky jsou super ,ale romík je lepší!
  • Olsenky

Obě jsou super jsou prostě nej
  • Kdo tu kdy napsal o Romanovi neco hrozneho tak je cvok , chodi ted k nam na školu a je to sledký krásný kluk.
  • Christensen

Roman je super crazy, uprimnej, krasnej kluk a kdo o nem rekne neco spatnyho tak nemuze byt normalni!
  • Roman A.B. Christensen

1.Roman A. B. Christensen něco znamená-znamená to Roman Alexander ********** Christensen 2.Závistivé výlevy jsou nejkrásnější 3.Dovolte abycho mse zasmáli jak málou máte inteligenci 4.Romana s Ashley jsme viděli na vlastní oči 5.Jste si mysleli ,že tím ,co zde napíšete mu bodnete nůž dozad 6.momentálně zde studuje na Technickém lyceu 7.jste asi velice slabí,když momenatálně s ním chodíte na jednu školu a nejste schopni mu to říct do očí ,ale na to asi nemáte dost odvahy , proto ho musite pomlouvat zde na internetu 8.Je to čistá závist ,sice nám je jasné ,že kdekoliv budete tvrdit ,že ne ,ale když si přestavíte ,to ,co v životě jste již dokázali vy a on ,a tak vás to asi užírá . No nic nebudeme se s takovýma nulama jako vy zahazovat , nestojíte nám za to . Teď zde něco nejspíš na sebe napíšete na svou obranu ,nebo kdekoliv jinde ,ale tím jen potvrdíte naše slova.Nashledanou
  • Stránky o romanovi - provizorni - www.christensen.blog.cz
  • assshley

Ashley je nejlpší
  • Roman CH.

Kdo si myslí, že Roman chodí s nosem nahoru tak se velmi mílí ... Roman je hodně kluk do pohody ...
  • Myslím si ,že lidé co říkají ,že ho znají ,by to tu nepsali,protože roman by jim takové věci řekl sám.Takže ti co tu o něm něco hledají určitě nejsou jeho dobří kamarádi.
  • Ty ho snad znas martine ?Pochybuji ...
  • kdyby jste ho znali tak o něm neřeknete že je uzasný. pche. ste blázni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit