-
...
Jo promiň Kajuško, já vím, je to dcl blbý jak to furt měním a věř mi že už toho mám taky plný zuby, ale prostě, já už jsem taková divná... narodila jsem se jako váha a celej život pořád měním svoje rozhodnutí... a tak... jediný co mi vydrželo je že miluju Vashley :D :D
Ale neboj, přes školní rok se 100% měnit nebudu to už na to nebude čas, a na bellys-diary chci už fakt zůstat, snad se to povede :-) Musím se jenom do toho dostat... :)) -
-
Re: ...
Aha tak to jo :) já nikdy svůj blog nevyměním s žádným :-) ♥ -
-
Re: Re: ...
Ani nemusíš, už máš tak dokonalý blog... Obdivuju tě, jseš úžasná blogerka!! :)) -
-
Re: Re: Re: ...
děkuji ale ty taky :) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Děkuji moc, snad konečně budu, trvalá a super blogerka :-) :-) :-) :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
nz
-
-
-
-
-
-
...
No tak nic, já půjdu, zatím pápá, možná ještě večer tu budu :)) Pokud tu budete pááá :-** :)) -
-
Už tu prosím raději vůbec nebuď!
-
Koho to zajímá ty otravo??!!! je zo o Ashley ne o tobě/vás!!!! POCHOPTE TO! *16* *16* *16* *16* *16*
-
Re: ...
papa ♥ měj se :) -
-
Re: Re: ...
já se oblíkala už jdu běhat tak ahojte
-
-
-
Jsem tu
Jsem sice tady, ale musím uklidit pokoj, tak budu odepisovat po chvílích dyžtak... :)) Pokud Vás tady teda nezdržuju a nechcete jít ven :)) -
-
Re: Jsem tu
to je v poho :) -
-
Re: Re: Jsem tu
Vy koukám moc nepíšete teď :(
-
-
-
Oběd...
Hey momnetík já du jen na oběd ju :)) Hned jsem tu zpátky pokud tu ještě budete :)) -
-
Re: Oběd...
ok ;) -
-
Re: Re: Oběd...
supr;))
-
-
-
??
Hey holky, taky vám přídou jako bráchové
Cam Gigandet a Paul Walker
děte na google obrázky a koukněte na ně
sou si šíleně podobní :D :D a oba dva hezký ale Cam je hezčí :D :D -
-
Re: ??
Ano dcl jsou :))
-
-
??
Máte dneska něco v plánu?? :) -
-
asi vén a ty? :D -
-
Re: Re: ??
zaběhat si :P -
-
Re: Re: Re: ??
Já celkem nic, ale už dlouho chci zase začít chodit běhat, a dneska asi začnu... musím!! Už vůbec neběhám a pak se divím, že nemůžu zhubnout, jenže já chci do školy, zhubnout, takže zase začnu běhat :D :D iPod do uší a jde se :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: ??
:D :D
-
-
-
-
-
Brr
Venku prší... brrr... :D :D
Hele Kajuško ty víš o co jde... že jde o Bellu a Becky a tak... nevíš jak by se z romantické povídy měl svrhnout nějaký pořádný krvák ať to není furt tak romantický :D :D A musím tam zaplést nějak tu Victorii D: :D -
-
Re: Brr
xD -
-
Re: Re: Brr
Nevíš teda jak bych to měla teď napsat?? -
-
Re: Re: Re: Brr
byla jednou jedna Bella a Becky a zašli si do lesa na jahody :D a potkaly Victorii já nwm jen tak mně to napadlo :D -
-
Re: Re: Re: Re: Brr
:D :D :D :D :D :D :D Tos zabila... :D :D :D Díky, Klaruš... :D :D Konečně jsem se po dlouhý době pořádně zasmála... :D :D to bylo fakt pecka vtipný :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Brr
:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Brr
xD
-
-
-
-
-
-
jj
Já vím, že sme mladé, je nám 15-16-18 ale i tak já už vím co bych chtěla a tak :D :D Mám tak nějak vysněnou budoucnost :D :D
A nic se neví to je jeasné :D :D
Ale chtěla bych 3 děti... Dva syny a dceru :D :D Vám to příde jako starání a tak, ale já se těším na miminko :D :D -
-
Nechcete tu ještě probírat s kým jste kdy spaly? Být váma, tak mi to přijde uplně normálí, protože vy jste schopné se tu bavit o čemkoliv!! Ale hlavně že to mmá špolečné něco s váma a NE s Ashley, a taky že to zajímá jenom vás! Nány *11* *11* *11*
-
-
hej more, máš pravdu... nechcou to třeba ještě hulákat z okna? tak, aby to všichni slyšeli, protože to má úplně stejný efekt... já bych jim uřezala prsty, aby nemohly psát a byl by pokoj
-
-
Re: jj
jn.. -
-
Re: Re: jj
;)
-
-
-
??
A co rodina děti a svatba?? :D :D
Chcete mít někdy rodinu a děti a vdávat se?? :D :D
Nebo jen bavit a střídat kluky? :D -
-
Jejda, já myslela že to první se mi nezobrazilo :D :D -
-
Re: Re: ??
to se ještě neví :D -
-
Re: Re: Re: ??
Míši i Kláruš u mně to znáte ;) nebudu to tu už psát -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Kajuško, pořád nechceš?? Chceš žít volně bez závazků a dětí?? :)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Možná svatbu jo se ještě neví,je mně 16 :D ale děcka néé neměla bych na to čas a to starání brr! :D
-
-
-
-
-
-
??
A co rodina, děti, svatba a tyhle věci?? :))
Chcete se někdy vdávat a mít vlastní rodinu?? :))
Ať budete dělat co chcete a kde budete... chcete?? :))
Nebo se chcete jen bavit a střídat kluky :D :D