Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Já mám taky Růženu po babičce páč se babi jmenuje Růžena, ale jsem rači když říkám Rose, to zní mnohem líp, Růžena je děsný jméno :(( :D
    • tizzinka

Re: ...

Jj mně se líbí Rose :-) to je takové jakoby princeznovské :D ale vážně :) a já miluji princeznovské jména ♥ :P
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No právě že je to takové princeznovské jako princezna Růženka ... :D :D :D Ale jo Rose je krásný a Michelle taky, jenom v češtině to zní divně no :D :D
        • tizzinka

Re: Re: Re: ...

ttj :-)
      • klaruska44

=D :)
  • puspuspusinka

Names

Holky včera jsme tu s Kajuš řešily naše druhá jména... a že to v ájině zní lépe...
    já jsem Michelle Rose a Kajuš je Caroline Anne
    A jak jste vy dvě??? :)) Druhým jménem pokud ho znáte tedy :))
    • tizzinka

Re: Names

Andrea Viky(protože moje prababička se jmenovala Viktorie tak mám druhé po ní :D ♥
      • puspuspusinka

Re: Re: Names

Já tě asi přerazím pánvičkou :D :D To není féér... tyhle dvě jména jsou tak krásný!!! :) :D :D Takže Andrea Victoria... :D :D :D Áááá to je humáč, takový dvě boží jména máš :) ;)) :D
        • tizzinka

Re: Re: Re: Names

hele Náhodou máš nádherný taky :)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Names

Děkuji moc ;) :(
            • tizzinka

Re: Re: Re: Re: Re: Names

nz ;)
      • klaruska44

Re: Re: Names

Teď opravdu nevím,zeptám se pak rodičů :D :P
  • puspuspusinka

Taneční

Myslíš tedy Klaruško? :))
    No tak asi budu chodit třebas tam budou letos hezčí kluci a navíc jsou tam kluci z naší třídy, tak třeba se mnou bude někdo z nich tančit kdyby si tam kámoš vzal svojí holku místo mě :D :D :)).
    I když šla bych tam sama :(
    Kámošky nechtějí, že prej už tam jednou byly a to jim stačí, ale já bych šla docela ráda ještě jednou a navíc trvá to jen 3 měsíce ne? :))
    • S tebou by netančil ani slon! Myslím že když si doma najdeš nějaký smeták/koště/chuchvalec chlupů bude to pro všechny nejlepší řešení. 3 měsíce? tak málo?! mohla by si tam být denodenně aby si tu nemohla furt vypisovat.
    • klaruska44

Re: Taneční

to je báječné :-)
  • tizzinka

:P

Ahojte holky :) jsem tu včera večer jsme dojely s dovči :))
    • klaruska44

Re: :P

jéé Ahůj vítej zpátky ;)
      • kajuska4

Re: Re: :P

ahojky
    • puspuspusinka

Re: :P

Ahoooj Andy :))
  • puspuspusinka

Ahooooj ♥♥♥

Ahojík, zlatí, jak se máte? :)) ♥♥♥
    To já budu muset za chvíli, jsem tu jenom na skok, a nevadí Kláruš... já už tu budu ode dneška každý den! :)) Mě to tady tak chybělo,... tohle je nejlepší povídat si tu na diskuzi... :)) ♥♥♥

A mám nehorázně suprovou náladu! :)) Protože i Ashleynka i Nessie jsou v prvním sloupku na 24. a 25. místě!! ♥♥♥
    A to byly na druhé stránce někde na 76. :/ A konečně jsou zase v prvním sloupečku :)) ♥♥♥
    • klaruska44

Re: Ahooooj ♥♥♥

Ahojky :-)
      já se mám fajn a ty?...Jupííí musí ještě výš!! ♥ :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

Anoo!! My je tam dostaneme... :D :)) Teď když tu píšeme často a sme 4 - Já, ty, Kajuš a Andy... tak to bdue fájn :))
        Jinák mám se super... konečně mi přišli učebnice do prváku, takže už se nemusím bát a mám je snad všechny... už mám vlastně všechno do školy.. :)) :D
        A už se tam těším,... ale Klaruš, poraď mi, mám jít znova do tanečních nebo se jenom chodit dívat?? Já hodně marodila když jsem tam chodila a půlku jsem netančila no a teď bych mohla jít se svým nej kámošem znova, ale nevím jestli mám nebo nemám chodit... ?? :)) :D
        • klaruska44

Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

Super....víš co zlatí běž.Já když jsem byla malá kolem 12let tak jsem tam chodila a neměla jsem moc dobrýho tanečníka potom tam došel užasný kluk kterýho jsem milovala a chodila jsem dál :D celá já :D
      • kajuska4

Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

Ahojte moje ségry ♥
        já se mám skvěle,ikdyž je docela hnusné počasí ale snad se zlepší a ty jak je?..Cožé?Konečně jsou nahoře ♥
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

To u nás je dneska boužel hezky :/ :( Budu muset jít makat zase... :D :( Ale co potom si za to budu moc prý obědnat mikinu Abbey Dawn... ♥♥♥
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

=))
  • klaruska44

..

Omlouvám se ale musela jsem jít pomoct tetě a pak jsem šla do parku :* a škoda kurnik!Míša odchází a já došla do prd! páá Míši ♥
  • puspuspusinka

:/// :((

Kajuško, musím jít... Musím vrátit kompa... Táta chce abych ho dycky dávala na noc do obýváku v půl 9 abych na něm neseděla do půlnoci což mě jebe, ale musím poslouchat :(( To mám za špatné známky no :((...
    Tak já jdu pááá :(( :))*
    Miluji Tě ... :))** ♥♥♥
    • tata tě jebe??? *8*
    • Tak si s ním snad sedneš do obýváku ne? to není tak těžké...teda promiň, neměla bych ti radit aby si už tu nemohla psát *7* , ale tebe by to jinak nenapadlo když máš tak vygumovaný mozek z pofiderních kamarádů. Kdyby si tu tolik nepsala, tak nemáš blbé známky a budeš chytrá jako šprtka, protože za tu dobu, co tu vysedáváš by si stihla přečíst všechny encyklopedie a třeba i v portugalštině. Tebe nikdo nemiluje, pa puso :-*
    • kajuska4

Re: :/// :((

Škoda chudino...miluji tě taky ♥ páá ♥
  • puspuspusinka

?

Co je vůbec s Klaruš?? Kde je?? :O
    • Doufám že už se nevrátí. Aspoň bude o pár blbých keců míň.
    • kajuska4

Re: ?

já nevím :/
  • puspuspusinka

Disney!

Začala jsem zase mít Disney stars... Miley, Demi, Selena, Ashley, Nessa, Emily, a Teddy ze seriálu Hodně štěstí Charlie... :D :D :))
    A žeru úplně totálně Kouzelníky z Waverly... :D :D Hlavně teda Davida Henrieho :D :D :D
    • kajuska4

Re: Disney!

jéééé :) ♥ to je šupa :P ♥
      Já miluji:Vany,Ash,Demi,Miley a dcl Selenu ;)
      • puspuspusinka

Re: Re: Disney!

A Davida ne jo? Ts... :D :D :D Takej boží herec... :D :D :D
        • kajuska4

Re: Re: Re: Disney!

tak já ho moc neznám :D
  • puspuspusinka

...

Kajuško, nevíš náhodou jestli neplánuje Ash nějaké CD nebo nemá nové songy nebo cokoliv? A totéž Ness?? Moc mě chybí jejich hudba, chtěla bych nové songy a rovnou nejradši celé CD!! :))
    • kajuska4

Re: ...

Ashley prej chystá,ale nwm to jistě ale Nessy zatím ne ..
      • puspuspusinka

Jooooooooooooooooooo :D :D I když to není jistý, aspoň ta naděje mě dělá nehorázně happy !!! :)) Moc se těším pokud bude CD :)) Jinak Ness psala že se chce hlavně soustředit na herectví ne?? To Ash psala že šla do pár kounkurzů ale jinak nic moc teď v plánu nemá, tak sem myslela že by se mohla věnovat právě hudbě :))
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Jo Nesska se bude věnovat herectví :)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

To je fajne ... :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit