-
...
Já mám taky Růženu po babičce páč se babi jmenuje Růžena, ale jsem rači když říkám Rose, to zní mnohem líp, Růžena je děsný jméno :(( :D -
-
Re: ...
Jj mně se líbí Rose :-) to je takové jakoby princeznovské :D ale vážně :) a já miluji princeznovské jména ♥ :P -
-
Re: Re: ...
No právě že je to takové princeznovské jako princezna Růženka ... :D :D :D Ale jo Rose je krásný a Michelle taky, jenom v češtině to zní divně no :D :D -
-
Re: Re: Re: ...
ttj :-)
-
-
=D :)
-
-
-
Names
Holky včera jsme tu s Kajuš řešily naše druhá jména... a že to v ájině zní lépe...
já jsem Michelle Rose a Kajuš je Caroline Anne
A jak jste vy dvě??? :)) Druhým jménem pokud ho znáte tedy :)) -
-
Re: Names
Andrea Viky(protože moje prababička se jmenovala Viktorie tak mám druhé po ní :D ♥ -
-
Re: Re: Names
Já tě asi přerazím pánvičkou :D :D To není féér... tyhle dvě jména jsou tak krásný!!! :) :D :D Takže Andrea Victoria... :D :D :D Áááá to je humáč, takový dvě boží jména máš :) ;)) :D -
-
Re: Re: Re: Names
hele Náhodou máš nádherný taky :) -
-
Re: Re: Re: Re: Names
Děkuji moc ;) :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Names
nz ;)
-
-
-
-
Re: Re: Names
Teď opravdu nevím,zeptám se pak rodičů :D :P
-
-
-
Taneční
Myslíš tedy Klaruško? :))
No tak asi budu chodit třebas tam budou letos hezčí kluci a navíc jsou tam kluci z naší třídy, tak třeba se mnou bude někdo z nich tančit kdyby si tam kámoš vzal svojí holku místo mě :D :D :)).
I když šla bych tam sama :(
Kámošky nechtějí, že prej už tam jednou byly a to jim stačí, ale já bych šla docela ráda ještě jednou a navíc trvá to jen 3 měsíce ne? :)) -
-
S tebou by netančil ani slon! Myslím že když si doma najdeš nějaký smeták/koště/chuchvalec chlupů bude to pro všechny nejlepší řešení. 3 měsíce? tak málo?! mohla by si tam být denodenně aby si tu nemohla furt vypisovat.
-
Re: Taneční
to je báječné :-)
-
-
:P
Ahojte holky :) jsem tu včera večer jsme dojely s dovči :)) -
-
Re: :P
jéé Ahůj vítej zpátky ;) -
-
Re: Re: :P
ahojky
-
-
Re: :P
Ahoooj Andy :))
-
-
Ahooooj ♥♥♥
Ahojík, zlatí, jak se máte? :)) ♥♥♥
To já budu muset za chvíli, jsem tu jenom na skok, a nevadí Kláruš... já už tu budu ode dneška každý den! :)) Mě to tady tak chybělo,... tohle je nejlepší povídat si tu na diskuzi... :)) ♥♥♥
A mám nehorázně suprovou náladu! :)) Protože i Ashleynka i Nessie jsou v prvním sloupku na 24. a 25. místě!! ♥♥♥
A to byly na druhé stránce někde na 76. :/ A konečně jsou zase v prvním sloupečku :)) ♥♥♥ -
-
Re: Ahooooj ♥♥♥
Ahojky :-)
já se mám fajn a ty?...Jupííí musí ještě výš!! ♥ :D -
-
Re: Re: Ahooooj ♥♥♥
Anoo!! My je tam dostaneme... :D :)) Teď když tu píšeme často a sme 4 - Já, ty, Kajuš a Andy... tak to bdue fájn :))
Jinák mám se super... konečně mi přišli učebnice do prváku, takže už se nemusím bát a mám je snad všechny... už mám vlastně všechno do školy.. :)) :D
A už se tam těším,... ale Klaruš, poraď mi, mám jít znova do tanečních nebo se jenom chodit dívat?? Já hodně marodila když jsem tam chodila a půlku jsem netančila no a teď bych mohla jít se svým nej kámošem znova, ale nevím jestli mám nebo nemám chodit... ?? :)) :D -
-
Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥
Super....víš co zlatí běž.Já když jsem byla malá kolem 12let tak jsem tam chodila a neměla jsem moc dobrýho tanečníka potom tam došel užasný kluk kterýho jsem milovala a chodila jsem dál :D celá já :D
-
-
Re: Re: Ahooooj ♥♥♥
Ahojte moje ségry ♥
já se mám skvěle,ikdyž je docela hnusné počasí ale snad se zlepší a ty jak je?..Cožé?Konečně jsou nahoře ♥ -
-
Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥
To u nás je dneska boužel hezky :/ :( Budu muset jít makat zase... :D :( Ale co potom si za to budu moc prý obědnat mikinu Abbey Dawn... ♥♥♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥
=))
-
-
-
-
-
..
Omlouvám se ale musela jsem jít pomoct tetě a pak jsem šla do parku :* a škoda kurnik!Míša odchází a já došla do prd! páá Míši ♥ -
:/// :((
Kajuško, musím jít... Musím vrátit kompa... Táta chce abych ho dycky dávala na noc do obýváku v půl 9 abych na něm neseděla do půlnoci což mě jebe, ale musím poslouchat :(( To mám za špatné známky no :((...
Tak já jdu pááá :(( :))*
Miluji Tě ... :))** ♥♥♥ -
-
tata tě jebe??? *8*
-
Tak si s ním snad sedneš do obýváku ne? to není tak těžké...teda promiň, neměla bych ti radit aby si už tu nemohla psát *7* , ale tebe by to jinak nenapadlo když máš tak vygumovaný mozek z pofiderních kamarádů. Kdyby si tu tolik nepsala, tak nemáš blbé známky a budeš chytrá jako šprtka, protože za tu dobu, co tu vysedáváš by si stihla přečíst všechny encyklopedie a třeba i v portugalštině. Tebe nikdo nemiluje, pa puso :-*
-
Re: :/// :((
Škoda chudino...miluji tě taky ♥ páá ♥
-
-
?
Co je vůbec s Klaruš?? Kde je?? :O -
-
Doufám že už se nevrátí. Aspoň bude o pár blbých keců míň.
-
Re: ?
já nevím :/
-
-
Disney!
Začala jsem zase mít Disney stars... Miley, Demi, Selena, Ashley, Nessa, Emily, a Teddy ze seriálu Hodně štěstí Charlie... :D :D :))
A žeru úplně totálně Kouzelníky z Waverly... :D :D Hlavně teda Davida Henrieho :D :D :D -
-
Re: Disney!
jéééé :) ♥ to je šupa :P ♥
Já miluji:Vany,Ash,Demi,Miley a dcl Selenu ;) -
-
Re: Re: Disney!
A Davida ne jo? Ts... :D :D :D Takej boží herec... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Disney!
tak já ho moc neznám :D
-
-
-
-
...
Kajuško, nevíš náhodou jestli neplánuje Ash nějaké CD nebo nemá nové songy nebo cokoliv? A totéž Ness?? Moc mě chybí jejich hudba, chtěla bych nové songy a rovnou nejradši celé CD!! :)) -
-
Re: ...
Ashley prej chystá,ale nwm to jistě ale Nessy zatím ne .. -
-
Jooooooooooooooooooo :D :D I když to není jistý, aspoň ta naděje mě dělá nehorázně happy !!! :)) Moc se těším pokud bude CD :)) Jinak Ness psala že se chce hlavně soustředit na herectví ne?? To Ash psala že šla do pár kounkurzů ale jinak nic moc teď v plánu nemá, tak sem myslela že by se mohla věnovat právě hudbě :)) -
-
Re: Re: Re: ...
Jo Nesska se bude věnovat herectví :) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To je fajne ... :))
-
-
-
-