-
:D :D
Co je vůbec vaším snem do budoucnosti? Co chcete dělat a tak? :))
Já půjdu do Budějovic na pedárnu, na učitelku prvního stupně, ale mým snem bylo vždycky psaní! Vždycky jsem chtěla psát, buď do novin nebo knížky nebo cokoliv, ale prostě psát... :D :D A nebo zpívat a být herečkou, ale to mě tak trochu pustilo, ale to zpívání ne, i když ze mě zpěvačka fakt nikdy nebude :D :D -
-
To se doma asi hodně nudíš co? Fakt bych chtěla mít tvůj život, jen být závislá na virtuálních kamarádech a obtěžovat všechny svýma "problémama". No ale co bych nechtěla mít tvůj mozek. Jít na pedárnu za pedofilama a být autorkou knih? to si holka hodně věříš, ale stejně by tvoje knihy kupovali jenom 3lidi a nějací psychicky nemocní lidi. Doufám že se nepousíš zpívat, protože to psaní všem už stačí až až a hlavně tady a Ashley!! Táhni se vypisovat na svůj blog *11*
-
no ty vole... to všichni vidíme, jak bys chtěla psát... svoje osobní výlevy si piš na svůj blog či co to máš a neobtěžuj ostatní, nikdo na tebe není zvědavý... tebe snad zajímají takové kraviny třeba jako jakou barvu kalhotek mám dneska?? NE!!! tak tady nemel o nějakém povolání a jiných sračkách
nazdar -
Re: :D :D
To máš dobré :) to já chci letět buď do Ameriky nebo do Francie a žit si tam svůj život!! ♥ -
-
Re: Re: :D :D
holky,však vy víte Amerika moja :D a chci se stát zpěvačkou :) -
-
Re: Re: Re: :D :D
víme ;) ♥
-
-
Re: Re: :D :D
To já ne, to já jsem po tetě, ta se odstěhovala do Švýcarska (tam bydlet nechci :D) a Celý svůj život jezdila se svými nejlepší přáteli po celém světě no a já plácla nějakou zem a ona dycky jo tam sem byla, ona byla snad opravdu všude :D :D Procestovala celou Ameriku Evropu část Asie a Afriky... D: :D No rpostě pecka a já chci být jako ona, a až přijedu do Ameriky nebo Francie, tak doufám že budu moc přespat u tebe :D :D :D -
-
Re: Re: Re: :D :D
jasné ;)
-
-
-
-
Ahojíííík :-*
Ahojííík zlatíčka... :))
Pardon ale já psala teď 13. kapitolu, byla bych tu už dřív... :))
Kajuško, je to na blogu a Klaruško, ty o tom ještě myslím nevíš, ale píšu povídky, kdyby tě to zajímalo :D
www.vampire-and-charmed-diaries .blog.cz
:)) -
-
Re: Ahojíííík :-*
Podívám se :) -
-
Re: Re: Ahojíííík :-*
Ju, děkuji ... jestli nechceš číst to nemusíš, já jenom, si furt dělám reklamy, už jsem s tím myslím i trapná :D :D :) -
-
Re: Re: Re: Ahojíííík :-*
né v poho máš to náhodou bestík !
-
-
Re: Re: Ahojíííík :-*
ok =*
-
-
-
..
Ahoj -
-
Re: ..
ahojky
-
-
Goodbye
Holky, já padáám ... zatím páá ... musím na oběd a pak něco udělat... tak čááo zlatka :)) ;)) :-** -
-
Re: Goodbye
ok papa ♥ -
-
Re: Re: Goodbye
měj se papiq
-
-
-
...
Pište taky něco vy :D :D Já už nevím co :D -
-
Že by tvůj mozek přestal vyzařovat radioaktivně retardované věci? Pochybuju že tohle se někdy stane.
-
Re: ...
Hehe já už právě taky né =D -
-
Re: Re: ...
Juuj... :D :D
No tak to je blbé... :D :D
Chtělo by to novinky no :D
A taky bych chtěla sraz :D
Škoda, že to nevyjde :( :D -
-
Re: Re: Re: ...
Sakriš...já včera si říkala:Kdybych už měla řidičák jela bych pro Káju a jely by jsme za tebu Míši ale já ho dostanu za dva měsíce nějak tak :/ jsem říkala proč já blbec jsem si ho neudělala hned po mých narozkách :( -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ju, to byste mohly?:)) Jets za mnou? :))
No tak mohly bysme udělat sraz, až budeš mít, třeba o Vánocích... uděláme Vánoční nákup :D :D :D Tady u nás v Písku třeba :D :D :)) Páání to by bylo dokonalé :)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
dobře =) -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Yeah...:)
-
-
-
-
-
-
Buffy a Spike!
Prostě nejlepší seriálový pár Buffy a Spike... :D :D Miluju když jsou ty dva spolu... :D :D :D Když se do sebe zamilujou :D :D Je to pecká :D :D Miluju ten seriálek :)) -
-
Re: Buffy a Spike!
to jj :) -
-
Re: Re: Buffy a Spike!
ano ;) -
-
Re: Re: Re: Buffy a Spike!
=)
-
-
-
-
Candids
Chtělo by to nové candids Ashley. :D :D Jinak Kajuš boží fotka! :) -
-
Re: Candids
To ano chtělo :) -
-
Re: Re: Candids
Díváte se někdo na seriál Buffy přemožitelka upírů?? :)) -
-
*oprava: Blafy přemožitelka tupírů
-
A víte vůbec kdo je Ashley?
-
Re: Re: Re: Candids
dík a občas se dívám :) -
-
Re: Re: Re: Re: Candids
Kájo děkuji:) skoro všechny tu máme fotky s té akce :D a dívám :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Candids
když je čas nebo to stihnu tak se dívám ale teď jsem to dlouho neviděla..
-
-
-
-
Re: Re: Candids
Děkuji i vy tu máte všechny nádherné :)
-
-
-
21 943
Je tu 21 943 komentářů, to znamená, že by sme dneska mohli dát 22 000 !! :) :D :D -
-
Vy určitě dáte jednou i 100 000 komentářů. Ještě tolik věcí jste tady neprobraly.
-
Re: 21 943
dáme!! -
-
Re: Re: 21 943
Musíme xP -
-
Re: Re: Re: 21 943
jop
-
-
-