Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aldineczka

.........

já nwm co to tady zkoušíte,neříkám všichni jo ae jděte s tima pomluvama do pr*ele pač jako jste jen závistivý paka,pokud se vám asley nelíbí nebo jí nesnášíte tak si běžte na tu osobu která se vám líbí ale ashley nechte bejt ta určo dokázala víc než vy všichni dohromady,fagt nemyslim všechny jen ty,kteří jí jen urážejí,nadávají a pomlouvají,stejně z toho nic nebudete mít takže se vzpamatujte je to od vás hnusný myslim si že by to nerada četla to co o ní nekterý z vás píšou,nezávidte a zkuste taky něco dokázat.a ještě jedna věc ashley a zac spolu nechoděj jak někdo tady píše vanessa a zac jsou spolu pořád a taky dlouho budou,jsou to jen kecy bulváru,to že chodí s ashley,abych prawdu řekla mě se k zacovi víc hodí ashley ae tag každej má jinej názor takže to nemá cenu řešit,a nwm proč tu píšete že by tu někdo uměl přebrat zaca vanesse toe upe největší hloupost co jsem kdy slyšela,stejně by zac nechtěl ublížit vanesse tagže to máte marnýý a pochybuju že byste se dostaly do usa,to je ještě větší hloupost a taky to že ,áte icq ashley na jednom rozhovoru se jí ptaly a prej na pc nemá čas a nemá icq ani profil jen www stránky tagže se nesnažte házet bulíky na ostatní!!!!dejte se do ppořádku jo??pa a někdy etě přijdu,teda budu tu pořád,pp *3*
  • gabriellavanessa

ash

Já mám Ashley ráda,ale nechápu o co vám všem(těm co ji pomlouváte)vlastně jde!Každý má rád někoho jiného a je to jeho věc!Jak vás může bavit sedět a pomlouvat někoho,koho ani neznáte!Kdyby jste ji znali,tak to pochopím,ale nevíte o ní vůbec nic!Všecno jsou to jenom doměnky!Nikdo nevíte jaká doopravdy je!Může to být fiflena,ale může být taky fajn.Ale co,stejně si tu budete psát co chcete,na všech stránkách je to stejný!Jeden píše jak je super a druhý zase jaká je to kráva.Takhle se taky můžete dohadovat dosmrti a stejně si každý nechá svůj názor!Vy,co ji nemáte rádi přece můžete psát hezký veci o někom,koho rádi máte.Stejně ničeho nedosáhnete,leda tak úlevu,že jste zese někoho z úspěchem pomlouvali. *13*
    • Re: ash

Hele mas naprostou pravdu! Copak znáte Ashley? Víte jaká je? Haha z Fotek, z filmu, atd to asi těžko poznáte.. *5*
    • benniceq

Re: ash

Ano,plně s Tebou souhlasím,a Ti co jí pomlouvají,že neumí hrát,ať si to nejdříve skusí sami,a pak můžou hodnotit,co kdo umí lépe,a Ti co jí pomlouvají jí jen závidí a závist je hrozná ale opravdu hrozná věc.A každý má právo mít rád někoho jiného,nikdo nemůže nakazovat a určovat někomu co se mu má líbit a co právě ne.
    • lonickoval

Jo přesně!Já mám také ráda Ashley a také newím proč (ti kteří ji pomlouwají) proč ji pomlouwají..Pomlouwejte si swoje nej osobnosti!! *3* myslím to s Vámi dobře.. *1*
    • jajaskn

Mas uplnou pravdu!
      • lonickoval

Re: Re: ash

Ty si holka??
    • je to pravda

Jo,je to pravda.Ashley je stejně dobrá jako Vanessa a Zac,Vanessi přítel.A vi co je pomlouváte, jim jenom závidíte ,že jsou slavní, a vi ne *5* *5* *5*
      • Re: je to pravda

Hele Natálko mě se straně líbí tvoje názory a pstě se mi zdáš super,i jak chodíš na vanussu hudgens a ty tvoje komentíky jsou super tak nemáš icq nebo aspon mail? *1*
  • 130killer

as je super!!!!!!!!!!

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 kouknete se do blogisku pls
  • andyytisdale

Ashley je suupr :)

Noo tak já osobně mám Ashley moooc ráda. Neznám ji sice osobně ale za ten rok co o ní mám blog a přidávám o ní kažý den novinky si myslím že je to skvělá,pohodová holka :) Na nic si nehraje a vadí mi celkem dost jak tady na ni někteří nadávají :( Já třeba taky nemám ráda Vanessu atd... ale necpu to furt všem pod nos!!!! prostě každý má rád někoho jinýho a tak to je :) tak semka o ní semka takový hnusárny nepište!!!! když se vám nelíbí tak to semka bud vůbec nepište,nebo semka nechodte ne? ale uvědomte si že tohle je stránka pro fanoušky Ashley a tak to je!!!! A navíc,blondatý vlásky měla jenom kvůli roli v HSM,jinak je od přírody hnědovláska a taky si tuhle barvu vrátila :) Moc jí to sluší a plastika nosu..pche!!! jí to prostě slušelo vždycky a vždycky bude :-*
    Jo a jinak můj bloček je ashleyytisdale.blog.cz tak se přijdte podívat,ale byla bych ráda kdyby tam přiši jenom ti co mají Ash rádi a nee ti co si nutně potřebujou zanadávat!!! *14*
    • Re: Ashley je suupr :)

Tak počkat.Ty nemáš rááááda Vanessu?Tak to je nemožný.Protože ty dvě jsou uplně stejný *13* *13* *13* *13*
      • ivetka936

Re: Re: Ashley je suupr :)

Stejný rozhodně nejsou. Každá má úplně jiný styl. Ale musím říct, že obě, Ash i Van, jsou skvělé. Na youtube.com jsem viděla Ash vystupovat živě a musím říct, že je to fakt bomba,její písničky jsou super a jsou dost chytlavé. Stejně tak Van i její vystoupení je skvělý. Líbí se mi obě. Ale stejné rozhodně nejsou.
      • andyytisdale

Re: Re: Ashley je suupr :)

Myslím si že to je možný,pstě mi nesedne no *3* a neřekla bych že jsou stejný *13*
  • verunka100

Ashley and Vanessa

Ahoj.Ash je skvělá herečka a nikdo na ni nemá,ale Vanessa taky není piča jak tady někdo tvrdí.Ash a Vanessa jsou dobré kamarádky a určitě by Ash nerada viděla jak tady někdo mluví o Vanesse.A ještě kdo tu tvrdí že je Ash její sestřenice tak je pěkně na hlavu.Jak by Ashley mohla mít sestřenici v ČR!!!??Tak kruci přemýšlejte!!! *13* *13* *8*
  • sirbogdan

Ashley Tisdale

mam email od ashley tisdale a us mi na něj odepsala
    • Re: Ashley Tisdale

A co ti odepsala? *7* *7* *7* *7* *7*
      • aldineczka

Re: Re: Ashley Tisdale

co tě to zajímá ty zmetku
        • Re: Re: Re: Ashley Tisdale

ashli je muj idol je nej a kdo o ní říká špaty věci je blbej *5* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16*
          • nana1120

Re: Re: Re: Re: Ashley Tisdale

mno super stranka ne??????? TY KKS ja mam asi najradsej ashley tisdale *14*
      • aldineczka

co tě to zajímá ty zmetku
        • misha93

Re: Re: Re: Ashley Tisdale

ty jo pááni... ty seš asi hoodně dobra když umíš napsat celejch 6 slov co?.. *1* *1* *1*
    • verunka100

Re: Ashley Tisdale

A co ti Ashley napsala???Ahoj jak se máš???Pochybuju když neumí česky!!!
      • aldineczka

mno ty kundo ona taky existuje angličtina pokud si už o tom někdy slyšela víš mno ale to ne pač máš upe vylízanej mozeček a šišatou hlavu!!!!!!!
  • _petulinkaa_

hádka

Tady se dá dobře porafat.:)
  • Je v poho !

mě se zdá dost v pohodě *3* vy si myslíte že je namyšlená protože v HSM ( high school musical ) hraje krávu a namyšlenou dilina ale když sem se koukla na pár rozhovorů tak mi příde upe v pohodě holka *4* tak newim co řešíte *5* *5*
    • aldineczka

Re: Je v poho !

komu to cpeš bdržko
  • ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!

ASHLEYNKA JE PROSTĚ NÉÉÉÉÉÉÉJ A URČITĚ NENI TAK NAFOUKANÁ JAKO V HSM!!!!!ZATO VANESSA TO JE ŠOTEK A NA ZACA NEMÁ PROTOŽE KDO BY CHTĚL HOLKU KTERÁ PRODÁVÁ KABÁTY TO ASHLEY JE NĚCO VÍC TAK SI TO ZAPAMATUJ!!
    ASHLEY+ZAC=LÁSKA♥
    • Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!

No to teda neni pravda *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10*
    • aldineczka

Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!

ashley a zac jo to utrčitě ty koště ústavácký *16*
      • Re: Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!

pro ashleygabi:ty píčo jedna zasraná jestli máš problém stim co tady píšu tak nwm kumo to cpeš ty děvko!!!!!!!!!si fakt TRAPNÁ a jestli to nevíš tak Ash a Zac spolu choděj di na google kravko a tam napiš zashley a uvidíš sama.... *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13*
        • ivetka936

Re: Re: Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!

Hm, tak to těžko. Zac stále randí s Van. Ashley má svého přítele. Se Zacem a s Van jsou dobří přátelé, ale nic víc. Sama Ash na youtube.com říkala, že Zac jako chlap se jí nelíbí.
  • ash!!!

Je hezká,hezky zpívá a ani si nemyslim že je namyšlená,no možná jen trošku ale jinak je super
    • ashleygabi

Re: ash!!!

a jak ty můžeš vědět že je namyšlená
      • Re: Re: ash!!!

promin ale já jsem řekla jenom trošku bye
      • Re: Re: ash!!!

a jak ty můžeš vědět že ne???
        • aldineczka

Re: Re: Re: ash!!!

je to moje setřenice tak to vím píčo blbá
          • Re: Re: Re: Re: ash!!!

ahoj tvoje sestrenice je ashley tisdale ????????????? prosim odpovez mi na tvuj email diky *1* *1* *1* *4* *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ash!!!

ahoj tvoje sestrenice je ashley tisdale ????????? prosim odpovez mi na muj email diky *4* *4* *4* *8* *8* *8* *15* *15* *1* *1* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit