-
......
....Ashley je super herecka....a spevacka....mozno keby nemala 2 plastiky nosu mozno by sme videli ako vizerala predtym =D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
sáře
mno ty kundo jako kdyby jsme postawily tebe a ashley vedle sebe,tak ty jsi proti ní úplný hovno!!!tak se sklidni píčo blbá a ještě k tomu namyšlená!!!jo a kdyby něco sice má nos udělanej ale to nikoho nesere jen tebe ae víš proč???prtž jen závidííš že na to má prachy ty kdyby si byla bohatá tak taky newíš co s penězma,prtž by si všechno měla,ae proč se tebou zaobírám,mn holka potřebovala bys pomoct....a už neotravuj seš upe trapná a ještě k tomu to nikoho nezajímá,jen na sebe upozorńuješ,ae takhle na sebe neupozorníš kdyby si napsala o ní něco hezkýho tak to by bylo good ae tohle??to je upe nejwííc out!!!!!!!!!!nazdar a už se nevracej kundo!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: sáře
Boze jak muzes takovou hloupost vubec vypustit z pusy,vlastne muzes si totiz stejne pitoma jako ta barbie Ashley,kazda kterou potkam na ulici je hezci nez tahle megera,zavidet ji neni co,ze neumi zpivat nebo hrat,ze je jen loutka na penize?to neni k zavideni ale k breku,je umele vytvorena aby ji obdivovali takovy naivni pubertacky jako ty,opici se jen po dementi Paris,za rok mozna driv o ni neuslisime,ale bohuzel ji vystrida dalsi pripitomela barbie,jelikoz budou furt existovat takove trapne blbky jako ty,nevim chapu ze je vam malo,ale mohli byste aspon obdivovat nekoho kdo trosek talentu ma.A nezapomen mi rict ze sem pica ju *14* a dalsich padesat nadavek a namyslena nejsem,to ti rikam dopredu nemam byt na co namyslena je akorat ta odbarvena pipka Ashley,ktera ale nema byt na co. *10* -
-
Re: Re: sáře
Neřekla bych, že o ní za rok neuslišíme. Ash je dobrá, její cd se prodávají velmi dobře. Van je taky dobrá, líbí se mi obě. A pozor, nejsem puberťačka. Její písničky jsou velmi vydařené. Měla jsem tu možnost ji vidět zpívat "naživo" a musím říct, že je fakt skvělá.Naživo je v uvozovkách, protože jsem ji viděla na kameře od kámošky, která tam je jako au-pair. Viděla několikrát všechny z HSM. Předtím je nemusela a teď se jí líbí všichni. A Ash má plastiku nosu kvůli zdravotním problémům. Takže Ash a Van jsou obě cool -
-
Re: Re: Re: sáře
Pardon, neuslyšíme. Napsala jsem chybu
-
-
Re: Re: sáře
starej se sama o sebe je to moje věc koho mám ráda!!!!!!!!!!!!! *4*
-
-
-
nevšímejte si jí
ahojky nevšímejte si tý sáry jen ze sebe dělá to co není je to ubohá kunda která je úúplná rasistická píča,nikoho nesnáší,mno tak já jdu pp *4* -
♥nEjKy♥
jaQo nEjKy Je AsH jaQo JeJííí PíSniČkY sE doBřE PosLoUcHaJ *7* *8* -
-
Re: ♥nEjKy♥
jako ty jí posloucháš??takovou cigánku smradlavou zavšivešnou??má rypák umělej kozy a co dál??druhej majk džeskn!!!! *1* píča to je -
-
Re: Re: ♥nEjKy♥
ano, plastiku nosu má...kdybys měla vychýlenou nosní přepážku o 80° a nemohla dýchat, taky bys jí měla, srry, to bys na ní napřed musela mít, vid??? Plastiku prsou nemá... a hlavně, jak o ní mužeš tvrdit, že je cikánka?? To je maximálně tak vanessa hudgensová, ne tahle krásná holka!!! *13* -
-
Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
obe sou falesny umely absolutne netalentovany stetky,ale aspon ta vanessa nema rypak jak prase a vlasy jak pochcanou slamu,jo a to s tim nosem sis precetla v bravicku je mi to jasny -
-
Re: Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
Nemusela si to číst v bravíčku mluvila o tom i na youtube.com někdy v loňském roce, kdy se jí na to ptali. Ale to bys asi napřed musela umět anglicky.
-
-
-
Re: Re: ♥nEjKy♥
Oomg...ty jsi tááák trapná,nejdřív nadáváš vanesse že je to cikánka a pak i ash???tak ty jsi fakt vadná,a necpi to sem cpi to swojí máti jestli je na to zvědavá kráwo vypatlaná,jsem zvědavá kam to ještě nasereš ty kundo blbá......sorry že jsem sprostá ae tohle má důůůvod!!!!!! -
-
Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
já můžu nadávat komu chci ty náno,se uklidni nebo ti jednu vlepim!!!!pičko -
-
Jaj, holka tak ty jsi drsná. -
oj saro..ani neumíš napsat ?:-D *13* *13* *9* *1* *1* *15* *15* *5* *5* *3* -
neblbni,kdyz ji das pres hubu rozbreci se spadne ji uces,nebo si umaze saticky az spadne na zem,myslim ze kdyby si ji poradne prastila konecne by prestala obdivovat tu hnusku umelou -
a to se tě mám jakože asik bát???wow ty si teda věříš ty čubko,co si o sobě myslíš??akorát chceš na sebe upozornit,nic víc a nepruď seš trapná jak sviň!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
no ty si vtipná jak květák,nech toho ty píčo,myslíš že jsi genius??ty??hahaha
-
-
-
-
-
-
oprava
sice mam 11 let ale to neznamena ze někoho nemuzu milovat -
fakt třidaa
Ta je krasna sice mam 11 let ale to neznamena ze někoho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
uu
To je uplne nej holcina na celem svete,a je nejkrasnejsi!!!! *1* *14* *15* -
AShley
Emmo ten email ja czekam *10* -
...
Héééj,ona je úplně skvělá *14* -
Ashley Michelle Tisdale
fakt vas moc prosim jestli bystemi nedali icq nebo email od Ashley Tisdale prosim dejte na email chromik@email.cz nebo na icq 468-574-178 -
-
Re: Ashley Michelle Tisdale
ICQ Ti nejspíš nikdo nedá, páč ho v Americe používají jen zřídka. A E-mail nejspíš bude mít na yahoo. A taky může mít profil na myspace.com
-