Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sirbogdan

ash

kačenko posli mi prosim jeji email na chromik@email.cz
  • sirbogdan

ash

nemohlabys mi kačenko poslat jeji email na chromik@email.cz *3*
  • _original_barbie_

Ashley

Ashley *14* je prostě nejlepší...její songy její filmy..ona celá je prostě k sežrání *14* *14* *14* Ale nikdo nikdy nemůže bejt jako ona..protože ona je jedinečná *14*
  • _KaČeNnKa_*

Ashley ..je fakt nejlepšííí ..jako nechci nic řikat ..ale já sem tky docela namyšlená jako ona v HSM_ *1* a traky už mi poslala její autogram ..=P_tk čůůůs ..
  • bleee ash

no po 1 tie fotky su uz stareeeeeeee a po 2 Vanesska ma ovela viac fanušikov než Ashleyna .ash je blbaaaaaaaaaa kraaavvvvvaaaa piiičaaaaa sprostaaa.no hnusss sama vie že je škareda ta si mysli že po tym plastikach čo už mala že bude krajšia ale je naomile .Vanesska je kraaaaaaajšia mmaa lebšie piesne aj filmy no je naaajlebsiaa
    • ivetka936

Re: bleee ash

Ash i Van jsou stejně dobré. Pro někoho je lepší Ash, pro někoho Van, ale nevidím důvod, proč kvůli tomu jednu z nich urážet. Mně se líbí třeba obě. Měla jsem tu možnost je obě vidět v Londýně, když tam představovali HSM 3 a obě vypadají krásně. *3* *1*
      • Re: Re: bleee ash

Ty se máš že jsi je viděla!! *14* Šjoda že je taky nemůžu vidět *9* Mám stejný názor jako ty. Obě jsou fajn *1*
        • ivetka936

Re: Re: Re: bleee ash

Proč bys nemohla, stačí si vytypovat jejich akce, nepamatuji si stránku, kde jsem to našla. A pak stačí jen zajet do města, kde se to koná. Navíc Londýn je krásnej,takže jsem viděla HSM i Londýn. Mají být i v Německu, což není nijak daleko *3*
    • Re: bleee ash

vanesa je děsně hnusná .. ptala sem se pět kluků a z toho 4 řekli že je pěkně hnusná ! tak mi tady nevykládej jak je hezká ! *15*
      • _petulinkaa_

Re: Re: bleee ash

podívej se na sebe.Ty jsi rozhodně větší hnuska.Co sem platete vanessu?Toto je stránka ashley
    • Re: bleee ash

A co seš ty ty pizdo blbá ash není piča a fanoušku mají stějně nebo možná ne ale obě sou dobrý Ash trochu lepší,ale i tak prostě jí jenom závidíš PS:skus si ty fanoušky spočítat a pak něco piš *16*
    • emma98

vanessa neni krajsia ako ash a ash ma lepsie piesne!!!a neoddzudzuj ju za to ze hrala krawu v hsm!!!ash je sqelá *14*
    • emma98

po 1.ash je lepsia a tie plastika ma iba nosu lebo ma s nim zdravotne problemy!!!vpo 2.vanessa je sprosta fuj je to totiz lezba ash je 2.naj herecka!!!po 3.ash je nadherna narozdiel od ciganky vanessy!
  • kika97

super girl ash

je mi jedno jak se chovala v high school musical,ale je super a hlavně má vkus!!!! *3*
  • sirbogdan

Ashley Michelle Tisdale

ashley je supr nevim proc anni nadavas ona neni taka stripterka jako vanesa mozna ma 2,3 fotky jak je naha ale vanessa jich ma 100000000000
    • sweet_terule

Re: Ashley Michelle Tisdale

seš magor?? za prvé, nerozhoduje množství... zadruhé ashley nemá žádnou nahou fotku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ashley bleeeee

noo Ashley je krava sprostaaaa a nehovorim to preto ze jej zavidim lebo ja jej apsolutne nic nezavidim.nemam co.no je to pičaaaaaaa.......a viac sa nevijadrujem.Vanessa Hudgens je 100000000000000000000000-kraaaaat lebšiaaaaaa .proste sa Ash može skryt .Ash *9* *10* *10* *10* *9* *9* *16* *8* a Vanessa *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
    • Ash je zlatíško! :-*

Ash je plostě bárbínka!je to ten nej človíček na celym světě! *14* A ted když má zae ty svoje přírodní vlasy tak se mi líbí jetě víc! A viděli ste už HSM 3? Tam hraje upe úžasně! *4* Je plostě BARBIE! Já sem taky barbie tkž nemam co řikat *15*
    • Re: ashley bleeeee

hej tak toe docela vtipný jako ty tady říkáš že je sprostá a sama jí tady nadáváš do piče *1*

Ty Ash znáš osobně že o ní číkaš takový nesmysli??A neříkej že nezávídíš!! Ash není lepší než Vanessa a pro tvoji informaci jsou to NEJlepší kamarádky ,tak vanessa bude asi taky kráva co když se baví s Ash *13* *13*
    • _original_barbie_

Re: ashley bleeeee

Hele nikdo neni dokonalej..ani ty ne *5* tak se starej o svoje chyby a nehledej chyby v druhých...podle tvých názorů na Ashle si píča ty a né ona *4*

si blba..ash neni pi.... *16* *16*
      a jako proc by mela byt pi...
      a co si ty *9* ty pi...
      ash je nej herecka. ty pi....
      *5* *5*
      vanessa je STRIPTERKA A MYSLIM ZE SI TAKY.....
      *3*
      *3* *8* *8* *8* S POZDRAVEM ash 001 *13* *13* *13*
  • misha93

--wOw--

---TaaaQ Ash... tOe je upe mega mots bezva héérečka i zpěvačka... nechapu proč na ni tady někdo nadává aale když vám tO ukonejší vaše egO prOsim...---
    BTW. Ozvěte se.. ráda se seznámim aale jenom s někym kdo má o Ash stejnej názOr jakO já! :] -kujuuu:)--- *4* *4*
    • Re: --wOw--

že prý to vaše BTW znamená česky MCH
  • sirbogdan

Ashley

Ale budou někde jeji dřivějši fotky.Hele nekdo ktery nadava na ashley tak nadava i namně ona je suprna *14* *14* tak prosim tady nani nenadavejte ze neui spivat kdyz vy spivate huř neš pišti opice tak prosim rozmyšlejte co řeknete *16*
    • dkjb,xassc

boze vam vsem snad sploucha na majak dyt sou z ameriky tak jak tady muzete posuzovat jaky jsou i kdyz mam radsi o hodne ash.ae taky tu nepisu jaka je vanessa!!!!!!!.....
      • tyna

ashley je upe uzasna ma pekny vlasy good povolani je hezka mocinky hezky zpiva no ploste upe užžžžžžžžžžžžžaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit