-
Happy Brithay
Ashley,všechno nejlepší k narozeninám!!!!!,ať se ti splní vše co chceš!! Miluji tě! ♥♥♥ -
..
všechno nejlepší moje zlatíčko největší ♥ ať se ti splní co budeš chtít a co si přeješ berunko a ať si to vydrží se Scottem na vždy a budeš happy furt jako si ty ♥ protože ten tvůj krásný usměv musí ti vydržet ♥♥ -
-
Re: ..
tvoje největší fanynka Klára ale ty to přecí víš že sem už dlouho ♥♥
-
-
Promiň...
Sekly se mi osobky, a už musím jít ... natrhat babičce třešně ... :( Ta pááá snad večer... :) -
-
Re: Promiň...
Jo dobře měj se papa ♥
-
-
Hotovo
Mám tě mezi AFFS :)) -
-
Re: Hotovo
jo dobře i já :) -
-
Re: Re: Hotovo
O čem budeme kecat? :D Já za chvíli budu muset jít :( -
-
Re: Re: Re: Hotovo
Já nevím o cokoliv a škoda :(
-
-
-
-
Páání ...
Kajuško, to je dokonalý ... :)) Tos mi neřekla, že sis nechala ten můj starej blog a máš teď i o Nessy i o Ashley... :)) ... Je to vážně skvělý ... :)) Musíme spřátelit ... :D -
-
Re: Páání ...
Já ti to chtěla říct ale buď já jsem odešla nebo ty ....jo spřátelíme ráda :D :) -
-
Re: Re: Páání ...
Jo v pohodě, když ty tak mi to nevadí ... naštvalo by mě, kdyby nějaká cizí holka ... ale když ty tak to jsem ráda :-* -
-
Re: Re: Re: Páání ...
Jo dobře dík ♥ ;)
-
-
-
-
Achjoo ...
Pááni, já chci vyhrát nějaké peníze a koupit si tolik věcí ... :D :D :D -
-
Re: Achjoo ...
jo přesně to já také :)
-
-
..
Ahojky :) jsem tu jen chvíli pak jedu za tebou teda jo Kájo -
-
Re: ..
Čauky jo dobře ;) ♥ -
-
Re: Re: ..
Ahojííík :))** -
-
Re: Re: Re: ..
mm...Míšulko to jsem chtěla nechala sem si tvůj blog ashleynka-tisdale-org.blog.cz
-
-
-
-
Pááni ... :D
To je fakt dcl na nic stránka, du z ní pryč, tam bych se asi za chvíli zbláznila... :D Tak snad mi pude to imagebam no :(( Skusím to znova :D -
-
Re: Pááni ... :D
Jupíí ... asi mi zase začlo fungovat imagebam ... :D Konečně ... no ale snad sem to teď nezakřikla a bude mi fakat už pořád... :D :D :D -
-
Re: Re: Pááni ... :D
haha :D
-
-
-
...
Koukám, že jsou tu i Klaruš a Andry ... snad dojdou sem za náma povídat :)) -
-
Re: ...
áno ♥
-
-
:((
Kajuško, neznáš nějakou jinou stránku na candids než imagebam?? Protože mě vůbec nejde... :(( Čekám hodinu než se mi udělá 9 obrázků a stejně se to nakonec neudělá ... :(( Vůbec mě to nejde... :// -
-
Re: :((
http://imageshack.us/ ale to je na nic stránka...jinak nevím..:( používám jenom imagebam.. -
-
Re: Re: :((
No já jí skusím a snad bude aspoň trochu fungovat ... protože já nevím, ale mě ten imagebam vůbec nefunguje ... :(( Nevím co v něm za chybu a už mě dcl štve... Jinak děkuji moc za uhle stránku du to skusit :-** -
-
Re: Re: Re: :((
Není zač mojáá ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: :((
To sem trošku nepochopila, vím jak to udělat ty fotky se mi zuploadowaly nebo co to je ale teď nevím co mám skopírovat a kde a jak to dát na blog... :O -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :((
tam je myslím napsané html nebo tak -
A nevíš kde co mám kopírovat??? -
říkám že to je docela blbá stránka...
já jí jednou použivala a blblo to..
-
-
-
-