-
Juchů...
Na ty fotky se těším úplně nejvíc... :D :) -
-
Re: Juchů...
Já také moc :P -
-
Re: Re: Juchů...
Zase se mi sekli osobky :D Jo pání, jaký asi budou mít šaty :) -
-
Re: Re: Re: Juchů...
Wow..to mně také zajímalo :O ♥...jůů určitě zas budou (sexy) ♥ ... -
-
Re: Re: Re: Re: Juchů...
Co tam strkáš tu závorku ... :D :D No jasně že budou SEXY a to i bez závorek ... :D :D :D Jim to sluší pokaždé a moc .. :)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Juchů...
xD -
To budeš říkat tomu záchodu viď :D :D Člověče... :D :D :D -
:D :D :D a spadnu a řeknu:Člověče ja jsem spadla :D -
Jo táák ... :D No jo ... když jich máš za den x bambiliónů ... :D :D :D Měla by ses klidnit ... je to nehorázná droga, za chvíli si ani nedojdeš na záchod jak budeš mimo ... :D :D :D -
Já jen tak...mně hrabe s těch kaf :D..
-
-
-
-
-
-
Jááj ...
Ashleynka uspořádá narozeninovou párty prý v Las Vegas !! :D Páááni ... já chci taky ... to bude 100% pařba jak něco ... když to bude v Las Vegas ... :D :D :D -
-
Re: Jááj ...
jo :) -
-
Re: Re: Jááj ...
Doufám, že bude hafo bambilion fotek, z té párty ... chci fotky ... :D A mohli by být i Vashley fotky ... nebo bude Nessa natáčet a na párty nedorazí?? :( -
-
Re: Re: Re: Jááj ...
Né ona bude tam na oslavě ;) ♥
-
-
-
-
Anoo anoo...
Správně Kajuško ... Ashleynce už bude 26 let ... krásný věk ... :)) A už teď v sobotu :)) Já bych navrhla... aby tu byla celkově párty celý den ... a každý by sem přišel, kdy se mu to nejvíc hodí ... ale psali bysme celý den ... a oficiální večerní párty by byla třeba od 18:00 ??? Co říkáte?? :)) Protože od 20:00 je už moc pozdě, to už tu asi nebudu ... tak od 18:00??? :)) Jáááj já se těším ... snad tu nebudeme jen ve 3 ... aspoň když má Ash narozeniny, tak by sem mohli přijít fans... :)) -
-
Re: Anoo anoo...
Jo dobře tak v 18:00h jsem tu.. -
-
Re: Re: Anoo anoo...
Super :))
-
-
-
party!!
Ashley 2.7. slaví narozeniny a tak jsem si řekla že tu udělám...
!!NAROZENINOVOU PARTY!!
co na to říkáte...mmm....♥ -
-
Re: party!!
supér...:) budu tu a v kolik??.. -
-
Re: Re: party!!
napíšu ještě v pátek..
-
-
-
Musím jít ...
Vracím kompa za chvíli, tak už se rozloučím, možná budu na mobilu na FB ještě, tak zase zítra??? :)) -
-
Re: Musím jít ...
ok dobře měj se..miluji tě :* pa ♥ -
-
Re: Re: Musím jít ...
I love you too ... <3 -
-
Re: Re: Re: Musím jít ...
Miluji vás obě dvě jste moja rodina ♥ papaa Míšulko naše ♥
-
-
-
-
Jáááj :D :D
Já faktiš nemám v hlavě nic jiného :D -
-
Re: Jáááj :D :D
xDxD -
-
Re: Re: Jáááj :D :D
lol xD -
-
Re: Re: Re: Jáááj :D :D
sem našla vtipnou fotku Ash, jak mám na profilu :D
-
-
-
-
..
Souhlasím s Míšulkou..já jí to říkám Míši furt..že nechce snad přijít o kamarádství s Lukáškem..sice je velký borec ale tož víš co..buď se svým jak ti to říkáme ;) -
-
Re: ..
Právě ... já se totiž do téhle situace také dostala ... zrovna včera ... :D -
Re: ..
já vím :D to bylo jen tak :DxD
-
-
Juchůůů
Díkec, za takové odpovědi, miluju Vás ... a mám 100x lepší náladičku ... :D :D :D Teď když vím váš názor a že to asi fakt bude takle ... :D -
-
Re: Juchůůů
Jo není zač :) pro tebe vše ♥ -
-
Re: Re: Juchůůů
přesně :) -
-
Re: Re: Re: Juchůůů
Já si tu projíždím photos Scotta a Ashleynky ... yeahh ... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Juchůůů
wow ♥ xD
-
-
-
-
-
Pááni ...
Půl rok a pořád ho hodně miluješ? Tak to je víc, než úžasný ... :))) Taky bych chtěla... :D -
-
Re: Pááni ...
víš ono je to takhle já mám kluka na slovensku(zejtra za ním jedu) ale mezi tím i mám ráda Lukáše takže nwm :D ale je to kámoš :) -
-
Re: Re: Pááni ...
Aha ... pááni ... tak to vím, jak to myslíš ... přesně vím ... A s tím Lukem, bych to přátelství nekazila, protože jestli je to mezi vámi takle, a ty by ses s ním někdy rozešla, tak bude všechn krásný pryč, ale zase byla bys s ním každý den ... no ale rači ti radit nebudu ... já fakt nejsem ta pravá .... :D -
-
Re: Re: Re: Pááni ...
já vím :) souhlas s vámi
-
-
-
-
:D :D
Jako, já Vám to musím napsat do vzkazů, abyste věděli jak to je doopravdy :D -
-
Re: :D :D
ok :) -