Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Áááá ... :D

Když, já sem fakt asi zamilovaná ... :D
    • kajuska4

Re: Áááá ... :D

přeju ti to :)
      • puspuspusinka

Re: Re: Áááá ... :D

Ale tohle není, tak jako, že by se mi líbil kluk a chtěla bych ho, tohle je bližší poznání ... líbí se mi jaký je uvnitř jeho názory a celkově je mi s ním úžasně ... !!! :D :D :D
        • klaruska44

Re: Re: Re: Áááá ... :D

wow :)) ♥ tak to je i u mně s Lukem :D že Kájuš xD
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Áááá ... :D

áno..
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Áááá ... :D

půl roku..:)
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Áááá ... :D

Jééé, a jak si s ním dlouho Klaruško? :))
  • klaruska44

Ashleynka zlatá ♥

Ahůj :D
    • puspuspusinka

Re: Ashleynka zlatá ♥

Ahojík, zlatí,
      promiňte, pomáhala sem rodičům, přijeli z nákupů tak to všechno vyložit ... :D
      • klaruska44

Re: Re: Ashleynka zlatá ♥

jo v poho :)
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ashleynka zlatá ♥

=) neva
  • puspuspusinka

...

Je tu Klaruška i Markétka, kdyby se přidali, bylo by to fajné ... :D
    • kajuska4

Re: ...

moje slova napíšu jí do vzkazů myslím Kláruš..xD
  • puspuspusinka

...

No a co jinak, jak se máš Kajuško? :D Doufám, že už je všechno v pohodě??
    • kajuska4

Re: ...

No jo docela ale utekl s tama a hledají ho...už je i myslím s ním konec nevím o něm nic ale tož kamarád to můj bude :) a mám ostatní kluky takže až s tohohle budu v poho tak pak až budu chtít..;) a co ty?
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

To je podle mě správný přístup, netrápit sebe ani jeho, a snažit se žít dál ... i když s jiným ... v tomhle chápu Miley ... on jí každej pomlouvá, že je děvka, jenže, ona když byla poprvé doopravdy zamilovaná do Liama, tak to pro ní potom bylo těžký a proto chodila s více kluky ... a kámoška moje, ta je třeba taková, že má třeba 3 kluky najednou a hraje si s nima, a když se jí řekla proč, tak mi řekla, že zatím je ve věku, kdy si chce užít, vím že se to nedělá, ale asi fakt nejsme ve věku, kdy vydržíme ve vážném vztahu ...
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Však jo já moje kamarádka Maruška má 4 kluky a jezdi za všema..já to chápu jsme mladé musíme si užívat ne :D:D xD
  • puspuspusinka

Ahojík :))

Konečně se mi jde přihlásit ... jako už je to tu zase dcl v pořádku, ale správcovství a smajlíky pořád nejde, ale bez toho přežiju ... :)) No a co jak se máte? Ashleynka je teď super kámšoka s Haylie Duff a já sem ráda, protože Haylie i Hilary mám ráda ... :))
    • kajuska4

Re: Ahojík :))

Ahojky,
      to je báječně že si z5..já už se lekla že zůstáváš spíše na fb a mám se skvěle a co ty?.Já jsem také ráda že se baví s něma :-*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :))

Nee, na FB bych vůbec nebyla, ale když já si tam píšu no víš s kým ... :D :D S tím novým úžasný klukem ... :D :D Jak sem ti říkala ... no jinak konečně mi to tu jde, a zase rozjedeme diskuzi ne?? :D :D
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík :))

jo rozjedééém budu mocká ráda
  • puspuspusinka

Grrr :-//

Ty osobnosti mě neskutečně štvou !! :// Nemůžu se dostat na vzkazy nemůžu si změnit fotku nemůžu nic ani správcovat už nemůžu :(( Štve mě to já chci, aby mi to normálně fungovalo, na jiném počítači mi to jde v pohodě ale na mojim už nee ... :(( :(( :(( Achjoo, asi se na tenhle profil vykašlu a založím nějakej novej nebo už fakt nevím a vrátím se sem až to bude všechno v naprostém pořádku !! ://
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Grrr :-//

To by byla škoda kdyby jsi se vrátila až to bude v pořádku :( To může trvat třeba dlouho :(
      • kajuska4

Re: Re: Grrr :-//

Moje slova,ono už je to spravené..možná je to kvůli pc nebo fakt nevím :(
    • kajuska4

Re: Grrr :-//

To je divné,mně jde vážně všechno,krom smajlíku :( ♥
  • mmaarrkkeettaaaa

Hellcats

Ahojky, bude se vysílat nová řada Hellcats??? Na netu se píše jo i ně tak nevím. Byla by škoda kdyby ho přestali vysílat, protože ten seriál je fakt dobrej :(
    • kajuska4

Re: Hellcats

Ahoj..no to nevím,já ho moc nemusím nějak se mně nelíbí fakt nevím :(
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Hellcats

Aha :D Ale dík i tak za odpověď :)
        • kajuska4

Re: Re: Re: Hellcats

Není zač..dlouho jsem o tom nějak neslyšela víš :) ♥ mně se totiž víc líbí SFA ♥ tam to Ash sekne víc ;)
          • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Hellcats

Ten film Sharpays fabulous adventure je dokonalý :D Hlavně scéna s postelí :D ...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Hellcats

hahaxD
            • mmaarrkkeettaaaa

Jak přeje Boiymu dobrou noc a potom si lehne a ta postel se zavře :D
            • puspuspusinka

S jakou postelí xDD Ty kráso xDDD
  • puspuspusinka

Sice...

Ahoooj, sice se ty osobnosti, vrací do nomrálu, ale pořád nejsem správcem a nemůžu mazat, a taky mám pořád poštu rozházenou nebo vůbec problémy dostat se na profil ... !!! *8* Grraaáá ... ale aspoň že už se to lepší ... *15*
    • kajuska4

Re: Sice...

Čauky...tak u mně je to dobré ale Kláruš taky nejde mazat ale už fotky idou měnit ale zase smajly blbnou nějak ale už je to lepší a jsem za to ráda ♥
  • puspuspusinka

Prosím hlasujte pro Ashleynku

http://blogisekzuka.blog.cz/1105/sc hoda-v-hlasech-v-sonb-hlasujte

P rosííím
    • Re: Prosím hlasujte pro Ashleynku

Asjh *14*
  • thesimsa

kolik asi Ashley váží?

mohl by mi nekdo rict kolik asi vazi Asshley ma tak dokonalou postavu ze bych ji chtela taky ale asi bych byla o neco vyssi *14* *14* *4* *4* *4* *13* *3*
    • newim co se STARAS

Co se do jejich soukromych vecech staras. Bež za ni a zeptejse a neptej se nas, jinak se naseru a dam ti do počiku taky vir že se z toho nervyspiš *16* neni to tvoje vec!!!!!!!
      • Re: newim co se STARAS

Jejda tak se chtěla jenom zeptat! OMG
      • CO???

Ja jsem jenom chtela vědět jestli bych treba dokazala zhubnout a byt taka sexy jako AShley KAPIŠ TO!!!! I bez tvoje ho nebo z tvojim virem bych spala.....nevim co tu do toho zatahuješ viry OMG.....spamatujse a nedělej si na internetě trapasty trapko. A zeptat se mužu na cokoli co budu chtit, je ti to jasnýýý?? tak se běž vysrat na zachot a potom jit spat s večerničkem ty ničemo!!!! *15*
        • Re: CO???

Ahojky,
          sice to je její soukromá věc ale myslím že važí okolo 50-55 kg nevím přesně ale myslím si to *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: CO???

Tohle je diskuzi o Ashley Tisdale a všechny otázky k ní jsou tu na místě !!!!!!!! Takže tady přestaňte nadávat a ano Ashley váží kolem těch 50 kg možná i méně netuším nějak tak, je vážně super, a její postava je dokonalá vždycky byla *14* *14*
            • Re: Re: Re: CO???

*14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit