-
Monča♥
Hoj ♥Best.Girl♥ len som vám chcela povedať že na osobnosti nechodím pretože sa učím a som vonku s Mončou teda s Milie *1* Ona je fakt úžasná a teraz je u mňa. Sme uplne najlepšie kamarátky *14* My sa hráme aj na Ash a Mil *15* Skúste hádať kto som ja? Ashley *14* a ona Miley *3* zmenila som si fotku a marketo ty máš fakt moc krásnu *3* a idem zmeniť monči fotku na miley pp -
Čauwec
Holky Ash předběhla Vtrapku. -
Best Girl
cawte jak je??? na profilu má krásnou fotku Ash moc se mi líbí!!! *14* *14*
a ty nově paparazzi jsou fakt sueeeer *14* *14* -
-
Re: Best Girl
*14* ASHLEY *14* IS *14* BEST *14*
I *14* LOVE *14* ASHLEY *14* MICHELLE *14* TISDALE *14* !!! *14* *15*
-
-
co tu řešíte
co tu řešíte...!!? dyt Nessy stejnak nikdy nepřejdou na stranu Ashleynky !!! *13* -
víte co...
Víte co... mě už je všecko jedno, koukám že se vám asi líbí se navzájem pomlouvat! Já neříkám že mezi náma musí bejt úplnej mír byla to myšlenka !!!
Chtěla sem abyste už konečně mezi sebou pomlouvaly ASHLEYNKU A NESSYNKU awe neříkám že musíme bejt kámošky !!! Já osobně se budu bawit i s Nessynka i Ashleynkama pre mě už tohle nebawí a chtěla bych mít ráda obě strany !!! *3* *3* *3* *3*
Ale jestli se mezi sebou budete chtít šťouchat dál tak je mi to edno návrh sem dala a je k ničemu anule34 měla pravdu stejnak by to nevydrželo !!! *15* Známe se nn ?! *15* *15* *3*
I LOVE VŠECKY OSOBNOSTI AND UŽIVATELE = VŠECKY VÁS MILUJU STE SKVĚLÝ
I HATTE MEGAN FOX AND PARIS HILTON AND TOKIO HOTEL
*3* -
-
Re: víte co...
tohle už jsem tu taky k nessám psala a odpověd byla, že nessa je lepší apod.... Ja bych taky byla pro aby se to neřesilo, kruci, vanessa se přese s Ash ve skutečnosti baví, tak nevím, proč se pořád musí rýt ve stylu kdo je lpší zda Van nebo Ash.... Ale jak říkám, klidně bych to brala, protože já už to navrhovala také. *7* -
jn mas upe pravdu jenze nektery lidi tim zijou urazet druhy viis a ti neprestanou *14* *14* ashlynku *14* jenom tak wieš?? *10* *10* -
-
Re: Re: víte co...
taky mas pravdu! proste to dlouho nevydrzi! mě už to taky nebaví ale nersme to!! *3*
-
-
sry tam má bejt nepomlouvaly a né pomlouvaly !!! *15* *15* *15*
chybička se vloudila mno co *15* *15* *15*
-
-
mtmr!
helo!!!love you ashley tisdale you are my idole!! -
-
Re: mtmr!
můůůj taky *14* *14*
-
-
haló, hello, čau, ahoj !!! =D
čauky BestGirl ste tu ?! =)
*3* *3* *3* *3*
*14* *14* *14* *14*
*15* *15* *15* *15*
*14* *14* *14* *14* -
Čauwec
Ahoj Best girl tak jak pa se máte ?
Ashley is Best. *14* *14* -
jj
jj přesně Ashley is BEST !!!!! *15* *15* *3* *14* *14*
I LOVE ASHLEYNKA MICHELLE TISDALE *14* *14* *14*
I HATTE LOCHNESSA ANNE HUDGENS *16* *16* *16*
!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *15* *15* *15* *15* *3* -
AT
ave ja tejnak nvm proc ich to plavi sem furt neco kecat(ty poblaznene nessyny!!) *13* *13* prote a jednoduše ashlynka je nejlepší a navždy bude.!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: AT
zapoměla si na Miley awe máš recht Ashley=Avril=Miley=Emma=Brittany jsou BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* I love Ashleynka *14* *14* *14* *14* ale proti Nessy nic nemám jenom mě nutí na ní být hnusná ty blbky !!! *8*
-