Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

!!!

hééy BestGirl mě nebawí tu ty nadávky porád mazat takže prostě vy tu ignorujte Vanessy ty sem totiž nemaj co lézt a my nebudem lézt na jejich diskuzi !!! *3* *13* *14* Karolínka má pravdu tk co sem lezes dyz nemáš Ash ráda říkej si to někomu jinýmu když to tu stejnak hned mažu !!!!! *13* *16* *8* *10*
  • mileycyruska

ashleynka

I LOVE ASH BFF FOREVER *14* *14*

je opravduuu nejlepší na světě *14* nejjíík!! *4*
  • ashley.tizz

AHOJ

Ahojky jak se máte ?Ashley je nej
    • simca2

Re: AHOJ

ja se mám upa supeeer a ty?? *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Ashley Tisdale

čaute fanoušci Ashley,
    byla jsem na diskuzi se mrknout na vanesininu, a pomlouvají tam ashley, že je hnusná apod!!!!! Nejradši bych jim dala facku!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8*
    • Re: Ashley Tisdale

s nimi už nic nenaděláš ony se o ničem jiném totiž ani neumí bavit *15*
      právě jsem zjistila že AShley je neeeeeeeeeej !!!!
      protože ja newm ale hrozně se mi líbí její shooty a pisnicky nikdy jsem si to tak neuvědomovala až teď : takže Ashlynko jen tak dál!!!! *14*
  • medousssek

bestgirl

ahoj holky..nebu´d te na mě prosím naštvané, že sem teď nechodím, ale ěm to tu prostě nebaví. promiňte, ale já nechci nadosmrti sedět u počítače a psát jak strašně ashley miluju a že je super. mám blog, o který se starám ale jinak už s počítačem nechci mít nic společného a už mi to příjde docela trapné jak furt píšeme že ashley milujeme! mám ji ráda, ale už prostě nechci být taková ta poblázněná puberťačka do jedné osobnosti - chci být jenom puberˇačka *15* *15* *15* tak mě omluvte a nebuďte naštvaná, že se tu teď delší dobu neobjevím... ashley je pro mě pořád super a nej,, ale nechci skončit jako závislák. tak papappa na dobu neurčitou *14*
    • simca2

Re: bestgirl

no ja s tim souhlasim taky se staram jenom o blog a tady neee ze by me nebavilo furt psat ze je ashley nej tone!! ale nechce se mi ani do vyhledavacku napsat OSOBNOSTI.CZ!!!! je mi to totiz jedno jestli nas vanessa prebehne!! me je to fuk!!!at maji aspon z jedne veci radost:-D *15* sak mame svoje icq jeste si nejake pozhanim a muzem se bavit na icq:-D treba napr:
      ashlynka14
      ¨pls napis mi do vzkazu icq
      nicky0012
      taky pls taky bych chtela tve icq!! a podobne
      i ashleynka24
      pls das???
      no a treba ostatni:D no ja padam se ucit tak apa
  • čaw

čaw
    • Re: čaw

Ashley je super *1* *14*
      • Re: Re: čaw

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • lalalalalalaallla...

Čawky,... jak se máte? Je tu vůbec někdo BestGirlky?!! *3* *3* *14* *14* *14* ,... jéééžíííš tj škoda že sem nemohla Nessynu trhat s váma já bych se vyřádila si pište ta by nebyla jenom roztrhaná a teď aspoň vím proč sbírat její plakáty doteďka sem si s nima jenom topila awe teď = UVIDÍŠ VANESSO = !!! *15* už se nemůžu dočkat až bude zase v Bravíčku plakátek Ashleynečky jak já se těším !!! *3* *3* teď mám ve skřínce ve škole Ashleynku hnědovlasou s vlnkama je táááám tááááááááááák sladkáááááááá !!!!! *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a už se těším až tam budu mít zase new ne že bych se chtěla týhle zbavit tnéééé tuhle si pak schovám do krabičky a budu jí mít schovanou a až mi bude špatně tk se na ní budu dívat a bude mi líp !!!!!!! *3* *3* *3*
    PS: NEMYSLETE SI ŽE SEM ÚCHYL PROSTĚ JSEM aSHLEYNEČKOU POSEDLÁ = KDO BY NEBYL Z bESTgIRL !!!!!!!!!!!!! *3*
    • nicky0012

Re: lalalalalalaallla...

Holky když je nekde plakát vanessy tak si časki vubec nekoupím a na hsm plakátech mám nessynu bud zaškrtanou nebo vystřihlou!! *14* *14* *4* *4* joooo já ju taky nesnáším!ILOVE ASHLEYNKA!a MILEYNKA
  • simca2

Asley

ashley se stejně nejíp oblíká!!! je super že je na 2.místě *14* *14*
    a já jsem to ani nepřidalal na blog mám takový frmol ze skolou *9*
    • medousssek

Re: Asley

no vidíš to, teď is mi to připoměla že já jsem to napsala sem ale na blog jsem to taky nedala. no nic dám to tam zejtra!!
      • simca2

Re: Re: Asley

kde jsi to vůbec nasla na ashlytisdale.org to tam neníí *9*
        I LOVE ASH *14* *15* *14*
  • medousssek

blondie

blondie je neeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14*
    • simca2

Re: blondie

tizzinka je neeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

ne jako

hele já už jsem z té vanessy uplně hotová.. ona šla dvakrát na stejnej film:-D ta je blbáá.. to mužu dělat jenom já a já a já..... na stmíváníčko novej měsíc mužu jit dvakrát jenom já, ale vona ne..co si to jako dovoluje!!
    • simca2

Re: ne jako

*15* *15* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit