Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashley.tizz

Ahooojky

Ahoj, já se jmenuju Áďa jsem s Prahy 1.A mocmám ráda Ashley.Ve škole je parta 10 holek možná i víc co má ráda Ashley Tisdale.Máme blogy ,ale nevědeli sme že se em ám zaregistrovat a psát si s fans Ashley.Já jsem o vyskoušela tak jim řeknu ať se taky zaregistrují je nás asi tak pře 10 !A doufám že si fajnově pokecáme!
    • katerina.koutna

Re: Ahooojky

Ahoj Kopřivko, tak sem tu Zdena,Saša,Andrea,Natála,Světla, Nikoleta,Bára a Simona se zachvilu zaregistrujou.

I love ASHLEY .
      • Re: Re: Ahooojky

jééééé víteme vás kldně se zaregistrujte!!! Bude fakt sranda! jasně že sji pokecáme tady je tak dobrá parta!
        Vás tak tolik?? *15* *14*
        I LOVE ASHLEY *14* *14*
        • Re: Re: Re: Ahooojky

super přidejtte si mě
  • medousssek

ahojky

ahojky holky, já už vím cvelý příběh Zaca a Ashley.. oni spolu opravdu chodily!!
    • jessinka666

Re: ahojky

Jo chodili !Ta Vanessa je piča!
      • simca2

Re: Re: ahojky

jo chodili!!!!! ještě před HSM!! *14* ale ptm se spolu rozešli:-( ale pořád jsou super kámoši *14* *14*
  • vanessavk

čauik

ahoj ste tu?
  • nicky0012

ahoj

jj taky vám ashleynky přeju krásný nový rok!!!a holky myslíte si že je pravda že miley bude mít tady ten koncert???já newm ale myslím že ne!
    a jinak ted jsem byla na návštevě!takže jsem vnemohla přijít fakt se moc omlouvám!!je tu někdo ted??
    • Re: ahoj

no ja newm pra e jsem se na o dívla ale tak mohlo by to byt až na to že sme druzí *9*
  • ahoj

ahojteje tu někdo????????????????? *7* *7* *7* BESTGIRL KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2010
  • lucy1lucy

tady

ok *1*
  • lucy1lucy

tady

je tady ještě někdo?
    • simca2

Re: tady

jo ja:-D
  • lucy1lucy

filmy

jo myslím že jo ale asi později to bude v kinech si myslím *9*
    • omajda

Re: filmy

mozna ano *4*
  • lucy1lucy

ja

jo no bude ji to určo slušet...no uvidime *1*
  • lucy1lucy

filmy

a Ash má hrát ještě v jednom filmu že? v tom aliens in the attack nbo tak njk *1* pokud to neni ta ruženka *15*
    • omajda

Re: filmy

NE ANO MÁ TAM HRÁT *4* ... NA TEN JDU NA STOPRO TEDA POKUD U NÁS BDE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit