-
nasraná
hoolky normálně já jsem táák nasraná.. že ta chudina předběhla ashleynku.. já jsem táák nasraná.. aji kikousek je nasraná *15* *15* *15* *15* hele kika na mě takový včera na icku: cože? okamžitě pak dovez všechny plakáty vtrapky a to se teprve ukáže kde ona skončí roztrhaná na milionk kousííčkůů *15* *15* *15* už se těšímmm.. vanessko - skončíš dost špatně!!! -
-
Re: nasraná
co?? á jsem si ani nevsimla:-D *15* -
-
Re: Re: nasraná
ja ani nwm kde myslis:-D *15* -
-
Re: Re: Re: nasraná
no na osobnostech předběhla cigánská chudina našu ashleyyyyyy *9* *9*
-
-
ja ani nwm kde myslis:-D *15* -
-
Re: Re: Re: nasraná
myslis že ja nekdy taky nesilím?? *15*
prostě jsem měla stochutí napsat na blog sto důvodů proč mám ráda zrovna Ash!! *14* *14*
-
-
strašnýý.......... ale... prostě já ju tááák nesnášm.. to je strašná vtrapka....fuj..ať zaleze.. akorát dělá ostudu hollywooodu'' *15* *15* *15*
-
-
-
puspuspusinka
To je supeeeeer a vím kdo je dlasi spravce... to it napisu na vzkazy:-D
a mě nic ndoslo:-( -
-
Re: puspuspusinka
jj hned ti to pošlu neměla sem eětě čas se k tomu dostat =D
-
-
Disney stars fans
Cawky!!Jestli jste fans všech Disney stars tak se na facebooku přidejte do skupiny Disney Stars Czech Fans!!!! *1* -
WOW !!!
Héééj lidi Sharpay1995 odstoupila od správcoství Ashley a já sem teď new správce Ashley newíte kdo eště je správce Ashley kromě mně?! *3* *3*
PS: Áďo+Marketko = napíšu vám něco na 2. účtu víte kterým *3* *14* *14* *14* ! -
Hlásněte pro Ash
http://www.celebritystreetstyle.com /polls/
Hlásněte pro Ashley kolikrat chcete...dík -
-
Re: Hlásněte pro Ash
jasně že hlásnem!!! *14*
-
-
von
ideme vonku ešte zavoláme vanessuvk tak ztm pp *4*
I love naše ashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* and miley *14* *14* *14* *14* *14* a selena *1*
ešte poviem že milie(nevolá sa tak) má moc rada sel *1* jj? *4*
pp ashleynka24 a love-milie *4* -
Prepáčte Best.Girl!
Hey Best.Girl, prepáčte mi že som tu nechodila. Naposledy keď som bola na návšteve u kamarátky tak sme sa dohodly že u nej budem spať *4* Na nový rok sme boli s mojou kamarátkou(u ktorej som spala) oslavovaly u nich aj s rodinou Silvestra *4* Bolo to super a 100 chutí som nemala chuť na PC *1* Viete? S kamarátkou sme sa hrali a uplne to bolo lepšie než na Pc *1* *1* Len pre informáciu mashley sa so mnou už nebaví *9* onA je hrozná!! *10* Už nemá rada Ash a má rada lechnessu *8* je to kráva *9* *9* takže si ju vymažte *9* u tej kamarátky čo som bola je teraz u mňa *4* idem jej urobiť profil *3* ztm *3*
I love Ashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Prepáčte Best.Girl!
Sme tu *3* Toto je jej new profil a ona sa nevolá Milie jj *15* ? -
-
Re: Re: Prepáčte Best.Girl!
je to je skoda ale tak to je jedn... *3* a samozřejmě Ashley ej nejlepší sak rikame ona má ty nejlepší outfity!!!! no myslím si že by mohla přeběhnout i miley ale to je můj názor *14* *14* *14*
-
-
-
super
holky !! super super super super super!
magazin seventeen zveřejnil žebříček nejlépe oblékaných celebrit za rok 2009 pod 30 let!
a naše ashleynka se umístila na skvělém 2.místě!
Celý žebříček je tady:
1.Miley cyrus
2.Ashley Tisdale
3.Hilary Duff
4.Rihanna
5.Kristen Stewart
6.Selena Gomaze
7.Demi Lovato
8.Amanda Bynes
9.Vanessa Hudgens
10.Aly Michalka -
hej lidi
hele jaktože je ash 7 *7* *7* *7* -
-
Re: hej lidi
7??jak to myslíš ona už není natý hlavní straně ale kdyš se podíváš naty celebrity tak 10 toje divný -
-
Re: Re: hej lidi
lochnessa je na 9 *15* *15* *15*
to krásne gratulujem tizzy a miley *14* -
-
Re: Re: Re: hej lidi
Ash je neeeeeeeeeeej *14*
moc ji gratuluji *14*
-
-
-
-
holky
holky aSHLEY VYPADALA FAKT ÚŽASNĚ!!! NA SILVESTRA!!
fakt ta fotka je úzasná! jještě že nám jednu zaslala *14* *14* -
-
Re: holky
jj ta fotka je nádherná a Ashley samozřejmě taky.
Nové faninky Ashley vítáme vás tady doufám že se vám tu bude líbit. *4* -
-
Re: Re: holky
jj vypadlala mádgerně!ashley vypadá nádherně všude!! *14*
-
-