-
xD
Aha ttj *15* -
-
Re: xD
*15* *15* *15*
-
-
New Photo...
Už sem trpěla příliš velkou Avrilománií, konečně mám zase Ashleynku *14* *14* *15* -
-
Re: New Photo...
Jůů *1* *14* -
-
Re: Re: New Photo...
Noo jako teš až přijedeš ke mě já nemám na zdi nikoho jinýho než Avril a Ashley (akorát k tomu ještě 2 plakáty Kikeho, 1 Johnnyho Deppa a pak Twilight) ale jinak jenom všude Ash a Avril ... *15* víc teda ta Avriil, protože tu mám víc plakátů ... a štve mě že už není Popcorn ... *9* *9* Nemám kde brát plakáty ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: New Photo...
Přesně..to dojde ke mně a všude Vashleynka nikdo jiný.. *14* *14*
Zaca a Richieho jsem schovala *1*
Jenom moja milovaná Vashleynka *14* -
-
Re: Re: Re: Re: New Photo...
Noo já taky sem se zbavila Shakiry a P!nk i když je miluju *15* A mám všude jenom Ash a Avril a jen jeden plakát Vashley protože Nessie dávám Kátě ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New Photo...
Se asi lekneš ale *15* *15* *15* Tady takový mega plkáty Avril a mezi nima sem tam Ashleynka... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: New Photo...
Cool.. *14* *14* *14* *1*
-
-
-
-
-
-
Ohh..
Kajuško, tohle až budu stahovat tak umřu *15* *15* *15* *15* A co teprve přidávat na blog ... jéééjda... *15* *15* *15* *15* Jinak jakoo supeer... to je úplně nejhezčí Ashleynin photoshoot ... tady měla ty neeej vlásky... *14* *14* *14* -
-
Re: Ohh..
No nejsem já debil
http://www.ashleytisdale.org /photos/thumbnails.php?album=574
A odkaz zapomenu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Ohh..
Ten je krásný fakt sluší jí to tam *14* -
-
Re: Re: Re: Ohh..
Jooo ten je úplně dokonalý, u teho vždy slintám jak pominutáá ... bože kéž by se vrátila do té to doby a nechala si znova takové vlasy ... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ohh..
Přesně tak tyhle jí víc sluší.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ohh..
Yeaaa...Yeaaa...Yeahhh ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Newsy
Má Nessie hodně novinek?? *7* *4* Ash ani ne, tak přidávám staré scany a twitter fotky z kterých tu chcípu *15* *15* *15* *15* *15* Jak tam vyfotila tu spící Hellcats roztleskávačku *15* *15* *15* -
-
Re: Newsy
Tak ani ne...spíš přidávám scany s nového shoot Nylon.. *14* *15* ..
Aha to jo je Aly Michalka..jak spí *15* -
-
Re: Re: Newsy
Ahááá ... *15* *15* Já jí nemohla poznat *15* *15* Noo jinka jdu obíhat ... *15* -
-
Re: Re: Re: Newsy
Jasné no vidíš musím taky oběhnout *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Newsy
No tak to upaluj *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Newsy
Si mně urazila.. *15* *15* -
Njn, všichni nejsou šprti jako ty ... *15* *15* *15* -
Já obíhám skoro furt *15* a oni skoro nikdy *15*
-
-
-
-
-
-
Dobré Ráno <3
Ahojky, jak se vyspinkala, já šla spát o půlnoci a vstala sem teďka *15* *15* *15* A jdu si rychle udělat kafe a vezmu si koláčky a hned sem tu *14* -
-
Re: Dobré Ráno <3
Ahojky...taky dobrý.. *15* *15* ...
Já šla spát ve 2 protože jsem se dívala na takový horor a já vstala kolem půl 9 protože strýc házel kamínkama do okna.. *15* *15* ..
Šel na procházku s malým..takže taky dobré.. *15* *15* -
-
Re: Re: Dobré Ráno <3
No tohle mi udělat tak vezmu basebalku a už ho du mydlit *15* *15* *15* Mě jakmile někdo zbudí dřív jak v 10 ráno, tak sem totálně nasraná, musím se vzbudit sama *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Dobré Ráno <3
Přesně to já někdy taky.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Dobré Ráno <3
To se mi líbilo, jak napsal Robert Pattinson, jakmile mě někdo o víkendu probudí dřív jak ve 12 hodin ... Tak je MRTVEJ !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dobré Ráno <3
jj *15* *15*
-
-
-
-
-
-
style xD
A jaký style converse sis koupila??? Já bych chtěla tenhle je božíí
http://www.i-style.cz/zbozi/6767/ DC-boty-damske---DC-Rebound-Hi---ce rno-ruzove.htm
A co sluneční brýle schválně jestli se trefíme do stylu *15* *15* -
-
Re: style xD
Oni jsou hnědo-šedé ale na netu nejsou..ale jsou božské a brýle mám Americké.. *14* *14* -
-
Re: Re: style xD
Jo ale jako jaký brýle?? Jakoo velký mouchy s hubenými obroučkami jako nosí teďkonc Ashley hodně ... ty chci totiž protože je má Ashley i Avril i Nessa *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: style xD
Jj to jsou ony *1* *1*
-
-
-
-
xD
Kájo, zase typicky do rána ...?? *15* *15* *15* *15* Já snad dneska taky nevím ... -
-
Jasné ako vždy. *15* *15* -
-
Re: Re: xD
Se divím, že to vydržíš ... *1* Kájuš, zítra tu asi nebudud *9* Jedeme do Budějc koupit si nějaké nové conversky a snad i něco na sebe *1* a hlavně potřebuju sluneční brejle *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: xD
Cože converse?..Já je koupila taky ve středu pání a sluneční brýle též...my fakt nakupujeme stejně *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Hey dobře my ... to je drsný ... a víš co je na tom nejvíc dsný, že sme měli jet už ve středu, ale mě se nechtělo ... *15* *15* *15* Tak to je moc tohleto ... *15* *15* Ségra teď sme tomu daly korunu ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Přesně... *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Achh ...
Pááni ... két bys zůstala aspoň týden ... *15* *15* *15* nebo celý prádniny *15* *15* -
-
Re: Achh ...
Přesně taky bych chtěla..no celý prázky to by jste se mnou nevydrželi. *15* -
-
Re Re: Achh ...
Spíš ty se mnou ... *15* *15* *15* Já s tebou bych tio vydržela ... *14* -
-
Re: Re Re: Achh ...
jůů *14* -
-
Re: Re: Re Re: Achh ...
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re Re: Achh ...
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
xD
Jak je jinak? Co si dělala celej tejden??? *14* *3* -
-
Nic byla u Pc měli jsme prázky a bylo tak škaredě takže jsem se nudila a když bylo hezky byla jsem venku s partou *14*
a ty?? *4* -
-
No já si užívala válku s klukama ve škoel *15* *15* A myslela na tebe ... kdykoliv sem spatřila Tommýka Davidů takže skoro pořád *15* *15* A na nší VPA *15* *15* -
-
*15* *15* ty si myslela na mně? *4* -
-
Anoo ... *14* Opravdu!! *14* Vím, že tady nejsem kolikrát jako na diksuui Avril a že si s tebou poslední dobou píšu minimálně ale nijak nechci dokázat že mi na tobě nezáleží naopak mám tě moc ráda a myslím na tebe furt a často se mi zdá jak k sobě přiběhneme až tu budeš a tak *4* -
-
*15* *15* Taky jsem o tebe dnes mluvila jak jsme se šli projit říkám mamce:Musí to vyjít o prázkách a mamka to teda ano *14* *15* -
Ani nevíš jak sem ráda že mě máš ráda, protože tě mám taky ráda a sem za to ráda že tě mám ráda a že ty mě máš taky ráda a že se máme rádi *15* *15* *15* *15* *15* a čert se v tom vyznej *15* -
jooo *14* Mám tě taky moc ráda *14*
-
-
-
-
-
-
xD
Buď ráda, u nás je to jak u debilů *15* *15* *15* *15* -
-
Lol..ale někdy jdou telefonovat v hodině a jak se ještě ptají chcipu z nich -
-
Že můžu na wc?A učitel jo telefonovat jo aby ti ta kočka/kocour neutekl/a *15* -
-
*15* *15* *15* *15* *15* Bože ... to u nás ... Paní učitelko můžu na WC?? A ona ne nemůžu vás pustit, ale běž ale jestli tě uvidím jak smskuješ nebo deš se jenom projít tak zůstaneš po škole a on a jak bys te mě viděla? No já mám telepatii na takový jako ste vy *15* *15* *15* *15* -
-
*15* *15* haha *15*
-
-
-
-