-
..
Ahojky..mám prázdniny tak mám více času a jak se máte a co děláte?..Jinak Ash to slušelo na všech fotkách kočkaa *14* -
-
Re: ..
Čauvec...ty bydlíš v hodoníně co??..
Tak to mám stejné ty prázky i Klaruska44 jihomoravský kraj má jen *5* a mám se skvěle ty a hraji hru ty? *14*
Ashley *14* -
-
Re: Re: ..
Ano jih.má prázdniny..to je baječné né Kájuš??.. *1* *1* mám se dobře a poslouchám Crank it up *8* -
-
Re: Re: Re: ..
To ano... *14* co klucii?? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Mám..a ty? *4*
-
-
-
-
-
=)
Tak jsem se rozhodla že tam ten tam nechám lay..řekla jsem si že sem ně tenhle hodí víc a tam ten mně štval že byl malej.. *1* -
-
Re: =)
jj pěkné *1*
-
-
Yeah xD
Kajuško už mám SIMS 2 *14* *14* *14* -
-
Re: Yeah xD
Jůůů to je super..já to teď půjčilal kamarádce..takže nebudu hrát.. *15* *14* -
-
Re: Re: Yeah xD
No to já taky nee... nemůžu ... komap mám jen o víkendu a to chci být tu ... *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Yeah xD
Acha.. *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeah xD
Kajuško, já se musím rozloučit, musím jít spát ... *9* Tak páááá *9* *14* Miluju Tě mooooc ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yeah xD
Ok měj se a miluji tě též dobrou *14*
-
-
-
-
-
-
xD
Kajuško, poslechni si Bruno Mars - Grenade a nebo Bruno Mars - Just the way you are ... beautiful songs ... *14* -
-
Re: xD
Sorry ale já tenhle style hudby neposlouchám.. *3* *1* -
-
Re: Re: xD
Acha... *9* Tak nic mnoo ... *4*
-
-
-
áá
Lepší je tenhle dess nebo tamten *7* *7* http://love-nessa-hudgens-org.blog.cz/ *14* -
-
Re: áá
Tenhle je boží, ale tamten se mě líbil asi víc ... *3* -
-
Re: Re: áá
Jejky..ty říkám tamten a jedna holka tenhle a teď vůbec nevím.. *15* -
-
Re: Re: Re: áá
*1* *1* Jak chceš ty ... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
Asi tenhle já mám i modrou radši hehe ale tož už to stačí už toho nechám protože furt měnímm *15* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: áá
Jéééjda, tobě dát dessy do ruky to je jako dát sebevrahovi do ruky granáty ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Kajuško co to máš s blogem??? *7* *14* Hezká změna... *14* -
-
Re: ...
To víš no tam ty dlouhé mně už štvaly a neměla jsem popisky aké jsem chtěla a nikdo se v tom nevyznal a když jsem jí to chtěla napsat tak nereagovala jako je super že dělá nádherné dessy ale chci mít už jiné *15* *14* -
-
Re: Re: ...
No vidíš ... *14* Já na tohle kašlu, moje dessy nejsou sice nic extra ale já mám svojí grafiku ráda... *14* A promiň nešel mě net... -
-
Re: Re: Re: ...
v poho *14*
-
-
-
-
Yeah
Tys mi to dala i do prostřed super ... *14* *14* Děkuju ... No a já du teďka v rychlosti oběhnout AFFS a omluvit se jim ... *4* A asi pozastavím, protože tě nechci furt otravovat, budu přidávat newsy ve škole a o víkendu ... ale nechci už tebe otravovat pokud to nebude v nejvyšší nouzi ... *14* *14* *3* -
-
Re: Yeah
není zač *1* ..a já bych ráda pomohla já miluji blogování a starání *14* -
-
Re: Re: Yeah
Jo, já vím, že miluješ a možná bys i pro mě ráda blogovala a pomohla mi, jenže, já si potom připadám jako že tě využívám nebo tak nějak hnusně si připadám ... je mi to blbý prosit tě furt o něco ... *9* -
-
Re: Re: Re: Yeah
Néé to je v pohodě já jsem fakt ráda *14*
-
-
-
-
=))♥♥
Není zač pro tebe vše.. *14* *14* -
-
Re: =))♥♥
Kéž bych to mohla říct taky, ale já nevím co bych pro tebe kdy mohla udělat ... naprosto nic neumim a sem na nic ... jediný co pro tebe můžu udělat je že sem s tebou, ale to asi není nic oslnivého *15* Ale to že seš se mnou ty je pro mě úplně božííí ... *14* *14* *14* *14* slovy nepopsatelný ... *14* *3* -
-
Re: Re: =))♥♥
Néé..já nic nepotřebuji..jenom třeba někdy kdybych já nemohla na pc tak postarat o blog...a já jsem víc radši jenom s tebou nechci nic pomoct od tebe jen tebee *14* -
-
Re: Re: Re: =))♥♥
Kajuško to je krásnýýý *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: =))♥♥
*14*
-
-
-
-
-
Prosííím ...
Kajuško, pomůžeš mi prosím s blogem?? Teďka?? Mě vůbec nejde celý den imagebam *9* *9* *9* -
-
Re: Prosííím ...
Ok ale nevím co. *7* -
-
Re: Re: Prosííím ...
No to ti hned povím *15*
Prosímtě, jak mám rozepsaný tak tam máš ode mě připravený ty články a já potřebuju abys mi dala do nich tyhle všechny fotky ... máš to tam napsaný myslím že to poznáš který fotky k čemu patří ... *14*
http://www.ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=1562&pos=0
http://www.ashleytisdale.org/photos/thumbnails.php?album=1563
http://www.ashleytisdale.org/photos/thumbnails.php?album=1561
http://www.ashleytisdale.org/photos/thumbnails.php?album=1331
Mě totiž vůbec nejde imagebam... *9* *9* *9*
Snad tě moc neotravuju ... *14* Ale já bych to tam fakt už měla dát ... *9* *4*
Stačí jenom tam vložit ten html kód a zveřejnit ostatní už je napsaný ... jedině s tím sem mohla pomoc ... bez imagebamu se prostě nehnu ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Prosííím ...
Jo a ještě malý detail prosím začni od zdola já to mám podle data a taky očíslovaný Candids 06 atd. ... tak odzdola prosíím ... ale jestli nemáš čas nebo ti to vadí tak to nedělej já to skusím udělat nějak ve škole ... doufám že toho nechci mooc -
-
Re: Re: Re: Re: Prosííím ...
Né v poho ale potřebuji heslo.. *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosííím ...
Jo já používám furt to saméé ... seš jediná kdo ho znáá ... *14* *3* A neměním ho, protože ti plně věřím ... jinak díky mooc ty seš fakt poklýdek na tebe se můžu snad vždycky spolehnout ... *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosííím ...
Už ho mám..zkusila jsem to co si měla na tamtom a super *14*
-
-
-
-
-
-
...
Maký, Kajuško, já se jdu vykoupat a uklidit si pokoj ... *14* -
-
Re: ...