-
Už dobrý ... *14* Mám nějakej blbej signál tu v pokoji *9* Jinak co si řešila jakou Anetu?? *7* -
-
Re: Good
Ale zas mně obviňuje že od ní kopíruji nebo co já vůbec nevím jaký tu měla profil až dneska jak mně napsala no jako! *15* *15* -
-
Re: Re: Good
Acha... *15* *15* *15*
Hey v pátek před něminou byla prča *15* *15*
Mirek mě bafnul jako kdybych byla nevim co prostě mě vzal a nesl ke klukům a já co děláš ty debile a on na Dana strčímě jí pod lavičku nee aťr se nám nevrtí tak mě tam zastčily a já tam ty wole v pavučinách pod lavičkou a oni mě tam držely a lochtaly a štípaly a miroun a danem mě tam ošahávaly a já nemohla vylézt tak tam šli učitelé a já vylezla a když odešly tak semse na ně vrhla a řvala sem vy dementi a mlátila je hlava nehlava a Zdeněk mě chytnul za ruce a točil tam semnou jak v tanečních a pak mě hodil na Mirka a přišel učitel a on na Mirka teda Míro, jako já vím že se ti Míša děsně líbí to je vidět ale takle si jí na sebe tady dávat a hned se na ní vrhnout že se nestydíš
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Good
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Good
No to je prdel coo, bych chtěla vidět co bys pod tou lavičkou dělala ty ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Good
Já nwm protože my tohle neděláme.. *15*
Jenom se smějeme učitelům *15* *15* ¨
co dělají za kraviny v hodině nebo tak ale že by tohle ne *15*
-
-
-
-
-
-
?
Zlatka jse tady??? Kajuš Klaruš a Zuzy??? *7* *7* *7* Nebo nee... Kajuško, nezlobíš se na mě doufám, že sem si to upravila jak si mi přidala na blog newsy... jestli jo tak promiň, ale já sem v tomhle děsná ... musím to prostě mít upravený ... *9* Je to moje úchylka... -
-
Re: ?
Néé já řešila Anetu promiň *14* -
-
Re: Re: ?
Promiň seká se mě net ... mmntík ... -
-
Re: Re: Re: ?
jj
-
-
-
-
Ahojky :-)
Ahojíííík *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojky :-)
jééé zlatko ahoj *14*
-
-
Kájo...
Kájo ... já se učím němčinu ... pomooc ... *15* *15* Jinak ... dneska sem málem přišla o hlavu *15* *15* -
-
Re: Kájo...
Jaj.. *15* *15*
-
-
:o)
Tak coo?? Už ste se dolíčily?? *15* Nebo si teď střiháte ofinu?? A barvíte vlasy na fialovo xDD -
-
Re: :o)
Nééé my jdeme ven ahoj *15* -
-
Re: Re: :o)
Tak jooo a hlavně nezakopni ... když sme ty propojený dvojčata ... já dneska hodila mimořádnou hubu ještě že mě Jonny chytil *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jsem tu ona chtěla jen doprovodit víš její mamka má o ní strach a ona má 14 tak *1* *4*
-
-
-
-
Laláááá xD
Bože já se nudímm... *15* *15* -
-
Re: Laláááá xD
*15* *15* -
-
Re: Re: Laláááá xD
Ahoooj *15* Co ty?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Laláááá xD
Čauky já ne mám u sebe kamí a malujeme se jako emo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Laláááá xD
Ahááá takže Vám zase hrabe ... no nic novýho ... tady sme všichni samý ošuci a já sem král všech crazy cvků *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Laláááá xD
*15* *15* -
jo to verim! pridam se sem tes velky cwok! *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* *15* -
Aha *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
........
Kajuško, musím jít ... já sem tu tajně dělám jen něco do školy ... takže páá ... *9* *14* *9* MILUJI TĚ *14* -
-
Re: ........
Já tebe taky ajoj.. *14* *14*
-
-
Ahojky
Bože, zrovna tdka sem chodíte holky, a já nemůžu ... *9* To mě fakticky štve, můžu jen o víkendu a navíc tenhle víkend tu asi vůbec nebudu ... *9* *9* -
-
Re: Ahojky
Čauky cože to snad néééééééé kuwa já dnes jen brečím..Nessynka že o ní škaredě píšou a teď tohle *9* *13* -
-
Re: Re: Ahojky
Kajuško, to že píšou škaredě o Nessie vůbec neřeš ... takový lidi jsou kreténi, prostě jí jenom závidí NIC JINÝHO V TOM NENÍ !!! Je to rpostě ubohý a hnusný, a já bych to IGNOROVALA, stačí že ji máme my rádi a víme ve skutečnosti jaká je a že je momentálně šťastná ... A to stačí A OSTATNÍ JE MI U ***** ... *4* *3* Jasný? Takže jakmile budeš smutná kvůli takovým lidem, tak ti asi udělám zatmění, kvůli takovým dementům se prosím natrap ... PROSÍÍÍM ... *4* *14* *14* *14*
Jinak v sobotu budu makat, tak snad odpoledne tu budu nevím jistě, ale v neděli jedu s kámoškama na výlet do ZOO,... -
-
Re: Re: Re: Ahojky
Vím už nevěřím..už toho mám i dost *9*
Aha tak si to užij v ZOO taky bych jela ale není s kým *13* *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
No já sem ráda, že jedu s holkama, o víkendu jenom něco dělám a pracuju venku a tak konečně vypadnu ... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
jj *4*
-
-
-
-
-
-
pp
Jde na pc ségra a já mám domluvený venek tk tu jsem večer ahoj *14* -
-
Re: pp
páá *14* *4* -
-
Re: Re: pp
měj se papa *5*
-
-
-
¨??
Jak se vám Ash líbí s hnědými nebo blond vlasy?..Mně asi s hnědými *4* -
-
Re: ¨??
hnědé *14* -
-
Re: Re: ¨??
Hnědé *14*
-
-
Re: ¨??
s blond ako Sharpay ale i hnědé nejsou špatné..
-