-
As
nej je As *14* -
Hawai !!
na Hawaii přecíí *1* -
oči
nevíte jaké má as očí ?já sy typnu modré. *7* *7* -
medoussek
aji víc skusíme napsat !! Jo Jared je vážně blbec vůbec mi nebil simpatický a musím přiznat že když chodil s Ashley tak se vůbec nebyla ráda !! Protože mi Jared nebyl simpatickej !! -
A s kym ?
A ví se přesně s kým jí podvedl ?? *16* -
...
Běžte na google a dej te si tam obrázky a napište ASHLEY vs.... je tam několik fotek kde má Ashley stejné oblečení jako ostatní celebrity.. jak je tam ashley a kelly Clarkson v bílích šatech, kdo s vám líbí vííc. mě určitě Ashjley, prootže Kelly je v nich maličko tlustáá -
nemá
As už narozky nemá. až za rok. *4* -
taky
já aspon 20. *4* *4* *4* -
You is 4ewer best !!
Happy birthday *14* !!
You is 4ewer best !! *5* -
jessinka666
skusíme dneska napsat alespoň 100 komentářů? ... -
Ashley
Ashley best !!! -
Ahojky
jj Jared je vážněblbec, jenokm Ashley využíval aby se proslavil!!!! -
ano
pravda pravda pravda annnnnnnnnnnnooooooo....... *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
jo jared je debzot maly a blby!!!! *16* -
medousssku
jo to jo,,Ashley jsme dostali parádně vysoko..... :) jste super.... a Ash je nejlepšíí *14* -
Super
To je vážně super, Ashley už má 24000 a Vanessa 22000.......Ashley je prostě nejlepšíí -
jj
Jo taky si myslim že ji sluši taky blonďatá ale měn se teda libí víc na ní ta hnědá !! -
Blond and Brunet
podlě mě ji slušela aji blonďatá aji jako hnědovláska, ale jako hěndovláska tak triošku dospěla,, -
holky
holky už se ojevily moje 3 videoklipy to je super akorát je tam furt 100 videoklipů to je divní nemyslíte tak ahoj no -
ahoj
ahoj holky sem tu jen chvíly a zachvilku jdu prič a vidím že se bavite o vlasech Ashley blond jí sluší ale hnědá je její přírodní barva jo a Jared fakt Ashley podvel teď sem si koupila popcorn a tam Ashley říkala že jí fakt podvedl a bojí se znovu zamilovat prí jí trochu pomohla se ztoho dostat písničky it´s alright.it´s ok a overrated tak doufám že se už má dobře Jared je debil že jí podvedl