-
ale
Ale Ashley má od přírody kudrnaté vlasy!! -
omajda
tak si je obarvy ne ?? -
no
kdyz to rikas!!!! -
omajda
Ale jo možná tto neví ale jako to by snad nevěděl o české republice ani byonce dit ona je taky z ameriky !! Nebo nákej jinej američan!! -
no
ja bych chtela mit vlasy lak ash ona ma je upa bozi ale bohuzel je mam blond *9* -
ANO
já už taky nic víc nepíšu!!!a pokud ashley udělá někdy turné po evrope znova tak se určitě aspon na chvilku zastaví hvězdy ví kde je ČR! *4* -
jj
jo to je pravda to je diskuze Ash a ne Miley!!!!!!!! -
já vim!
ale jen sem řekla že ona do prahy přijede TAKŽE ASHLEY ASI TAKY NE??? -
ja
ja se vsadim ze neprijede protoze Cesko je zapadakov ani v rakousku nevi kde je ceska republika a jak to vim na jednom programu se ptal novinar kde lezi Cesko normalnim lidem na ulici a vite co odpovedel TO BUDE V RUSKU takze ani nasi sousede nevi kde je Cesko natoz Ashley!!!!je to hrozne *9* -
nicky0012
Jo líbí byla jsem v na ní v kině ale aji jako líbí se mi moc ale tohle je dizkuze Ashley ne Miley !! -
hannah
mě trochu a ta prý přijede do prahy tak ashley taky! -
!!!
jo určitě !!!! a libí se vám hannah montana?? *9* -
jj
Já v to taky doufám!! *4* -
určitě
já si myslím že přijede!! -
Re: omajda
tojo já jsem ze znojma a už vidi m někoho z rodiny jak mě tam veze ale mohla by přijed! *9* jo a bylatady paris a všichni aůe já si myslím že časem se tu taky ukáže!! *14* -
kamickar
Ale třeba přijede nikdy to není ztracený !! -
kamickar
A možná má o něco víc fanoušků což já si teda nemyslím ale taky přijela!!Tak proč by nemohla přijet !! -
kamickar
Mno to je jedno dit tady byla i byonce !! -
omajda
Ashley nepřijede do česka protože je tady v česku malí víš jedine by mohla bejt v praze ale co by tam dělala to by bylo super kdyby sem fakt přijela -
jessinka
jo já sem tu