-
jo
jo já je našla ale jenom jak byly na plážy -
tady je clane s Ashleytisdale.com
Ashleyina dovolená se blíží ke konci,ale se Scottem byli viděni 5.července na menší romantické procházce
za krásného slunečního dne
Ashley tu měla úplně úžasný tričko a celkově
vypadala tak odpočatě =P
››Na svůj Twitter napsala:
-,,Had the most amazing day today, I really needed this vacation"
(,,Měla jsem dnes ten nejúžasnější den,vážně jsem tuto dovolenou potřebovala")
-,,Sad my vacation is almost over but excited to go home and see my maui!"
(,,Smutná,moje dovolená je téměř u konce,ale těším se domů a až uvidím moji Maui!") *14* *14* -
4auky
Ahojky všichni, jakpak se dneska máte!! já super.. škoda že se zatím neukázali žádné fotky z Ashleyny oslavy natrozenin!! -
jo
jo já to skusím -
JJ
jo ja se tam ted podivam tak pockej ja se vratim *4* -
ne
nepridas za me novinku:ZE SE ASH VRACI Z HAWAJE???PLEASE *4* *4* *3* *3* -
jdi
ta sránka se jmenuje ashleytisdale.org tak se tam podívej je tam asi 50 stránek -
O
O CEM SE BUDEME BAVIT???? *4* -
A
A TO ASHLEYYTISDALE.BLOG.CZ TAM NENI CHYBA TOJE SPRAVNE ASHLEYYTISDALE.BLOG.CZ JJU? *4* *14* *14* *3* *3* -
JO
JO? JA MAM TAKY DOBROU STRANKU ASHLEYYTISDALE.BLOG.CZ A NEBO ASHLEYTISDALE.COM A TO DELALA PRIMO ASHLEY JE TO VSECHNO ANGLICKY A PISE TAM I O SVEM cd *14* *14* -
asi
asi jo já sem přidávala pbrázky a ještě se tu neoběvily to je divný -
CAW
CAW JA TO NECHAPU JA SEM CHTELA PRIDAT NOVINKU A TAM SE ME UKAZALO ZE NEMUZU PRIDAVAT PROTOZE JSEM PRAVDEPODOBNE PRIDAVALA NEVHODNE NOVINKY ALE JA SEM TAM NIC NEPRIDAVALA MAJI POTENTENY POCAK TA URCITE!!!!!! *16* *8* *10* *16* *16* -
já
mám se fajn a ty??Ash je fakt dobrá já sem našla dobrou stránku klde je hodně fotek Ashley *14* -
caw
caw je tu někdo??? *4* -
kamickar
kamickar ahoj jak se mas?
ASHLEY IS BEST!!!!!!! *14* *14* *14* -
ahoj
ahoj *4* -
simca2
Já newim jakto je to možný !! -
caw
caw je tu nekdo ???? a je zajimave ze moje obrazky z hawaje se jeste neobjevily *9* *9* -
slenavan
Nehtoho nenadávej !!! -
holky
holky ja vim ze se nemusite ale nehadejte se tady tim nic neviresite je to lepsi se ignorovat jestli se doopravdy nesnasite!!!!!jj? *4*