-
nepíše
tu nikdo nepíše. -
myslíte
co myslíte má ashley ráda paparazy? *7* -
pravdu
máš pravdu. *4* -
nespesna
jo je to škoda že jsme tu zbyli jenommy 2...:(,,,,no nechtěla bych bejt paparazz protože je nikdo nemá rád...a to by bylo hrozný... -
rebarboro114
jo tjn strašně se tam chechtali ale nevím čemu protože neumím pořádně anglicky...:D ale bylo to hustý video ale ke konci už se schovávali rukou ptže už to bylo asik moc..
*3* -
ach joj
ach -
já
já ne. -
novinář
chcete být paparazit? *7* jan. -
škoda
toje škoda že jsme tu jen 2 -
jo
jo tak já jdu,ale jěště říkám ten videoklip sem viděla a brali to ze srandy pořád se tam tlemily no tak nevim asi si už zvykly -
rebarboro114
jo všichni jsou pryč noo...:(,no neva aspoŇ jsme tu my..tak zatim aoj a dyštak etě přijd pa... *4* -
zachvíli
ja zachvili při¨jdu. -
nespesna..
to je fakt no...viděla jsme jedno video jak sedí s Vanessou v autě a kupujou si něco od mekáče a kolem toho auta upe paparazzi a videokameru až u nich v autě to musí bejt děsný..a taky si musí dávat na všechno co dělá protože paparazzi udělaj halo kvůli každý maličkosti... *9* -
tady jaksi umírá
jo snažíme s eoněčem bavit,ale moc nám to nejde sme tu jenom 3 všichni zdrhli :-( ja sem dojedla tang i brambůrkyy s tatrkou obdivuju svůj žalůdek...tak ted si jdu zahrát s bratrancem fodbal tak se mějte zachvilu sem zpět -
a td
atd. -
Re: holky
já si myslím že jo. -
otravní
jsou otravní když tě někdo fotí za rohem. -
nespesna
a podle čeho soudíš?? *7* ..já právě nevím... -
jo
jo -
Re: nespesna
je super. *14* *14* *14*