-
Dárek
Sice bych měla být smutná,protože vanessa je za ashley,ale mně je to fuk *14* Uvědomili ste si že sme vlastně Ash dali dárek !!! postoupila *1* -
nespesna
jako já se s tebou nebudu o tom dohadovat ale nedává to logiku prostě kapiš?...už musím..Ashleynka je nejlepšíí....forever.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vrátím
já se zachvíli vrátím.za 15 minut. -
pokecat
prostě si natom můžem pokecat. *4* -
počkám
já si počkám až napíšeš. -
nespesna
a co je na tom dobrýho?...no já nwm jak vy ostatní ale já to nechápu... *14* -
dobře
no dobře a coje na tom špatního? *7* -
nespesna
proč v 6:00 ? co to má co společnýho s tim, že Ashley pak bude první??...MIley Cyrus sotva dohoníme!...a pak ještě Jacksona *9* ,,myslím si, že zatím nám stačí že Ashley je na tom 4. kdyby tolik Jackson nevylít nahoru tak Ash mohla být teď na 3. místě.. *9* -
medousssku
jo já sem z toho taky upe vedle...sem šťastná..kdyby to tak Ashley viděla,jak se snažíme *4* -
6:00
holky v 6:00 hod tady každámusí byt aby mohla být 1. *3* -
lidí
včera tu fakt bylo hodně lidí bylo to super!!Ashley by mohla být první.!!! *14* *14* -
jupíííííí
To je super holky,,včera tu muselo být vážně hodně lidí když Ashley stoupla před Vanessu...JUPÍÍÍ....ale teď to musíme fakt udržet!...Ashley je prstě nejlepší..už by mohli být fotky z včerejší osavy Ashley ne?....jdu hledat.. *14* Ashley is best! -
To je super
já jsem z toho vážně uplně vedle :-D -
Super
to vážně není možnýý. já zírám. Ashley je před nessou. No to je super...:-) jsem táák šťastnáá.. My jsme to dokázali.. te´d to ale hoílky musíme udržet aby zase vanessa nestoupla.... -
Jsme konečně před Vanessou
Jo konečně se Ashley dostala o stupínek víž a to přes Vaness.Včera tady bylo hodně lidí a opravdu to pomohlo. -
Re: To je Fuk
jn asi jo -
love
Ashley je nadherna *14* -
Vše n...
Vše nejlepší k narozeninám Ashley!!! *14* -
párty
ahoj holky..jojo byla to skvělá párty..ale škoda že sem pak odešla jenže mi zase vypadl komp kvůli tomu blbýmu počasí..no neva napsali jsme spoustu komentíků a užili si ten den krásně... :) doufám že Ashley si ho taky užila skvěle...ta bude pařit určitě až do rána frajerka jednáá....D tak etě jendou Ash všecko NEJLEPŠÍ k narozkám milujů tě...a jinak ahoooj... *14* -
Ash, HapPy Birthay !!!
Chtěla bych popřát Ash, všecko nejlepčí skvělý songy, jaký měla do teď třeba jako It's Alright, I'ts OK :) Máš ještě celej život před sebou, tkže všechno nejlepčí a užívej života :* *14* *14* *14*