-
už víím,....:p
jo tak už vím kdo to je...:D teď sem se na ni byla mrknout...já sem akorát nevěděla že se jmenuje Megan Fox...Jinak zpověď královny střední školy sem viděla...ta herečka všude hraje děsnou potvoru co?,:D -
začátečník
já natom forum nejsem tak dlouho takže skoro nic nevím. -
Re: Zanessa
hodně -
Re: blonde
co? -
Zanessa
no VAnessa a zac už jsou spolu hoodně dlouho-- začali spolu chodit na natáčení HSM1.. takže fakt už sou spolu dlouho aspoň 4-5 let -
Re: ...
nevím -
blonde
Víš kdo to je Megan Fox??Jestli znáš film Zpověď královny střední školy tak ta herečka co hrála Carlu Santíniovou -
můžem
už můžem -
...
já o tý Megan Fox nic nevím..ani nevím jak vypadá....Ale taky bych řekla, že Zacovy a Vanesse to už tolik neklape...jak dlouho vlastně už spolu chodí?... 🙄 -
počkejte chvíli jen minutku
prosím -
Megan Fox
Ale na druhou stranu Vanessu aji lituju..jako nějaká holka jí chce přebrat kluka s kerým toho tolik prožila..a kerýho miluje..A Zac dělá jak kdyby o ničem nevěděl.. -
Re: zistila
TO BY BYLA HRůZA. -
zistila
Třeba to zjistila Vanessa a+z -
Vanessa a Zac
ale jako Zanessa už sou spolu vážně dooost dlouho, tak třeba už jim to spolu fakt neklape -
anulko123
ahoooojky....( jo jasnýý...:p Ashley je njelepší... -
Megan Fox
Ale jo já už to taky někde..četla..že Megan Fox xhxe Zaca..a Zac se vůbec nebrááníí -
četla
to sem četla -
Blonde
no teď probíráme vanessu, Ashley a zaca:-d -
blonde
Ahojky no každej navrhne téma..teďka s zrovna bavíme o Ashley a Vanesse -
byla jsem na venssyné diskuzi
právě te´d jsem se byla mrknout co píšou k Vanesse na její diskuzi a právě tam probírají, že prý chce megan Fox přebrat Vanesse zaCA 😃