-
...
Kajuško, tohle bylo nejlepší ... jak si psala žes potkala svýho bývalýho s jinou a že si na tu Káču vyjela *15* *15* já chcípala ... jak si jít ti natřela ... *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm..
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ehmm..
Yeahhh ... *15* -
...
Pááni ... Tomík Beck (Beník z Kobry11) bude mít new CD ... yeahhh ... *14* už za měsíc bože já se ták těším jeho první CD *14* -
Re: Re: Re: Ehmm..
Cože??To jako fakt? *15* *15*
TO jsme stejně na tom!U nás taky nejsou ani hezcí jenom Tomášek ale tož jenom kamarád nemá a neměl o mně nikdy zájem ale já jo! *15*
Ale kdyby si viděla u Kláruš ve třídě=
BORCI! *15* -
Re: Re: Ehmm..
Páááni ... chtěla bych kluka ... sakra ... a u nás je spousta hezkých ... jneže sou to děsný kokoti ... *15* -
Re: Re: Re: Re: A nebo ne xD
Uff... já tebe též *14* -
Re: Ehmm..
Užasný ten pocit *4* kdy zavřeš oči tak si představuješ že někde letíš nebo tak něco.Krásný *1* *3* -
Ehmm..
Kajuško, nemusíš odpovídat ... ale mám takovou divnou otázku *15* *15*
Ale nikdy sem to nezažila ...
jaký je líbání??? *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To mělo bejt že ano chci tě tu *14* -
Re: Re: Re: A nebo ne xD
Míšulko,co to zas je? *15* Já tě chci právě,kvůli nějakýmu filmu se na tebe snad nevykašlu *14* *14* -
Re: No nic ...
oki *14* -
Re: Re: A nebo ne xD
A neotravuju tě??? Neměla bych už jít??? Jako jestli chceš jít se dívta na film, tak v pohodě, já pudu ... jestli mě tu už nechceš ... *4* -
Re: Re: Re: Re: ...
Ty si tu se mnou nechtěla být??? *7* *9* -
Re: A nebo ne xD
Dobře *15* *15* -
Re: Re: Re: ...
Jako mně taky nnn *14* -
A nebo ne xD
Ale jestli nechceš abych odešla, tak ještě nepudu, mě se chce spát, ale ještě se mi nechce spát ... *15* *15* *15*
Nebudu povídat třeba o klukách??? *15* *15* *15* *15* -
No nic ...
Tak doufám, že zítra mi táta zase půčí kompa, ale už tu nebudu tak dlouhoo ... ale tak snad pojedou ještě někdy ... ale dneska už to fakt nedávám ... moc sem makala na to abych teď byla OK ... *15* *15* Bože ale musím jít... miluju tě Kajuškooo *14* -
Re: Re: ...
Jo, ale mě nee... Já sem tu s tebou chtěla být ... *14* -
Re: ...
Mně je to jedno,já se kdyžtak budu dívat na film který si stahuji *4* *14*